2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sutun yetiyorsa hic mama takviyesi yapma canim en azindan belli bir zamana kadar zaten kilo alimi yavas oldugunda doktor mecburen mama tavsiye ediyor sen bence duan verme tabi sen daha tecrübelisin sen daha iyi bilirsin kuzum bizi 15 gun degilde 1 hafta aralikla cagirmisti bu arada benimki ilk 1 haftada 30 gr kaybetmisti ilk dogdugunda 3160 di 1 hafta sonra 3130 geldi ilk 10 gun kaybeder kilo demisti doktorumuz sizinki cok fazla bisey kaybetmemis dedi bakalim anne sutu yettigi surece sadece anne sutu verecem

Açılmada olabilir ben her sancı çektigim de açılmam oldu sonra durdu sancım açılmamda durdu benimki agzı kulagında bakalım kuzu pazar gününe kadar dayanabilecek mi
ay bilmiyorum ki benim sancım hala devam bu arada. arada 1-1.5 saat gelmiyor neyse yanlış alarm diyorum sonra bir vuruyor ay diyorum bu kesin doğum sancısı ay vallahi sabah ola hayrola aptala döndüm

ay bilmiyorum ki benim sancım hala devam bu arada. arada 1-1.5 saat gelmiyor neyse yanlış alarm diyorum sonra bir vuruyor ay diyorum bu kesin doğum sancısı ay vallahi sabah ola hayrola aptala döndüm
Kız evde doğuracan bak hastaneye git ne yapıyorsun

Yada sancın sıklaşsın yani 10 dk bir olursa git

Canim kilo vermesi cok normal benim kiZ 2890gr dogdu hastane cikisi 2750ydi 1 hafta sonra 2600e inmisti simdi toparladi cok sukur ama mama desteklin gidiyorum basi bizimde dogdugunda 34cm kafasi sonra 33 olmustu

Canim kilo vermesi cok normal benim kiZ 2890gr dogdu hastane cikisi 2750ydi 1 hafta sonra 2600e inmisti simdi toparladi cok sukur ama mama desteklin gidiyorum basi bizimde dogdugunda 34cm kafasi sonra 33 olmustu
He tmam cok sukur ins hemen büyürler parmak cocuk bunlar ya

dogum yapan arkadaslar saglıkla buyütün bebislerinizi insallah
benimde doğum tarihim ertelendi kızlar 20 kasımdı 25 kasımda sezeryan olucam allah nasip ederse Evaleyn canim banada test yapmadilar belirti yok diye ama bir belirti olursa ara yapariz dediler.Doktoruma zar zor ulastim devlet hastanesi olunca numarasida yokdu.. 24 kasımda karantinam bitiyor 25 kasimda dogumun olsun 4-5 aradan bisey olmaz ama covid olursan alabiliriz bebegi dedi insallah covid degilimdir valla korkuyorumda

Yada sancın sıklaşsın yani 10 dk bir olursa git
Hahahah yok kız daha saatte bir. 15 dakka sıklığına gelene kadar gelme demişti doktor normalde. Ama zaten sabahtan gidicez her türlü. Acil durum olursa zaten mecbur gidicez. Kocam kıyafetlerimle uyucam diyor

Merhabalar. Herkese hayırlı doğumlar. Doğum yapanlara geçmiş olsun. Benim iki hafta sonra 40. Hafta doluyo ama bebek hala kanala bile inmemiş. Doktor birinci sezeryan olduğu için 40. Haftadan sonra bekleyemeyiz dedi. Ben de normal doğum istiyorum. Bu iki hafta içinde doğmaz mı. Yok mu kanala inip hızlıca doğan bebek. Yine umutlarım azaldı

Hahahah yok kız daha saatte bir. 15 dakka sıklığına gelene kadar gelme demişti doktor normalde. Ama zaten sabahtan gidicez her türlü. Acil durum olursa zaten mecbur gidicez. Kocam kıyafetlerimle uyucam diyor
Kıyafetleriyle mi uyucak siz harbiden belasınız yaaa tmam o zman sen tam bebek kafasını çıkarınca gidecen hastaneye bende geçenlerde sancı çektim acele acele eşim arabayı kapının dibine park ediyor gülmekten öldüm

Yeniden kilo almaya başladı mi canım
Bende şimdilik sadece meme veriyorum

10gün bu rutinde git. sarılık riski ortadan kalkınca biraz salarsınya benim oğluş maşallahh çok eziyeti yok bana. inşallah huy değişmez. bizim bir düzenimiz var şimdilik huylar değişmezse. kızım da böyleydi değişmedi huyları inş oğluş da böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…