Oyy maşallahhİlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Sutun yetiyorsa hic mama takviyesi yapma canim en azindan belli bir zamana kadar zaten kilo alimi yavas oldugunda doktor mecburen mama tavsiye ediyor sen bence duan verme tabi sen daha tecrübelisin sen daha iyi bilirsin kuzum bizi 15 gun degilde 1 hafta aralikla cagirmisti bu arada benimki ilk 1 haftada 30 gr kaybetmisti ilk dogdugunda 3160 di 1 hafta sonra 3130 geldi ilk 10 gun kaybeder kilo demisti doktorumuz sizinki cok fazla bisey kaybetmemis dedi bakalim anne sutu yettigi surece sadece anne sutu verecemEvet canım çok ufak doğar sanıyordum o kadarda ufak doğmadı 2900 doğdu 4. Gün doğum kilosundaydi normalde kaybediyor ya 200 300 gr onu 4. Güne tamamlamıştı boyuda 49 dan 50 ye uzamıştı o zaman şimdi yeniden gitmedik ama bana hiç kilo almıyor gibi geliyor üzülüyorum 15. Gün kontrolü var haftaya o zamana belli olur diye düşünüyorum sütüm emdikçe geliyor ama dolu dolu olmuyor komposto yemekten için dışına çıktı ilk aylar uğraşıcam en azindan 40 i çıkana kadar takviye vermek istemiyorum ama etrafında mama yiyip toparlak tosuncuk olan bebekleri görünce de iyi mi yapıyorum kötü mü diyorum diğer cocuklarimi yaşına kadar sirf anne sütüyle beslemiştim şimdi neden az bilemiyorum
Aaaa tatlim ismide cok guzelmis masallah kuzum ya oldu bitti bak sen nasilsin oy masallah emsin emsin benimkide ayni cok şükürİlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
gözün aydın canım benim maşallahİlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
ay bilmiyorum ki benim sancım hala devam bu arada. arada 1-1.5 saat gelmiyor neyse yanlış alarm diyorum sonra bir vuruyor ay diyorum bu kesin doğum sancısıAçılmada olabilir ben her sancı çektigim de açılmam oldu sonra durdu sancım açılmamda durdu benimki agzı kulagında bakalım kuzu pazar gününe kadar dayanabilecek mi
Kız evde doğuracan bak hastaneye gitay bilmiyorum ki benim sancım hala devam bu arada. arada 1-1.5 saat gelmiyor neyse yanlış alarm diyorum sonra bir vuruyor ay diyorum bu kesin doğum sancısıay vallahi sabah ola hayrola aptala döndüm
Yada sancın sıklaşsın yani 10 dk bir olursa gitay bilmiyorum ki benim sancım hala devam bu arada. arada 1-1.5 saat gelmiyor neyse yanlış alarm diyorum sonra bir vuruyor ay diyorum bu kesin doğum sancısıay vallahi sabah ola hayrola aptala döndüm
Gozun aydinİlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Yaaa canım çok şükür, bahtı açık ömrü uzun olsun.İlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Biberon com tazyikli geldi bana ben ya memeye mama damlatiyorum ya da parmağımı verip kenara da siringayi sikistiriyorum oyle daha kolay oluyor. Su silikon aldim ya meme ucuna cok buyuk geldi bebisin ağzına ya.
Cocuk 3000 doğmuştu 2850 ye düşmüş ya doğurduğu hastanede kilosunu 2900 kusurken yuvarladilar ya bu kadar vermesi normal mi acaba biraz evhamliym beni biliyonuz
Kafasına da 36 yazmislar ama bugun drla olctuk 33 falan
Cvplar icin cok tsekkurler kizlar cok giremiyorm ins bi iki hafta sonra da ben yenilere yardm ederm.
2 saatte.bir emzir diyolar ya hazirlan 15 dk emzir mamala 30 dk gazini cikar 30 dk haydi zten obur saat geliyor salona kıçımı ilk kez su an koydum yatak odasndwn cikamiorm ya bir de uyuduk gunduz iki saat. Kozlar.kacinci gune kadar böyle olcak ya_seastar_ wendy 2.5 ay da cok erken ya benim de 3. Ayda bitiyo ama 1 ay iznim var icerde.
Anne olmak cok zormus annelerimzn değerini anladk ya aslinda esim de ben de
He tmam cok sukur ins hemen büyürler parmak cocuk bunlar yaCanim kilo vermesi cok normal benim kiZ 2890gr dogdu hastane cikisi 2750ydi 1 hafta sonra 2600e inmisti simdi toparladi cok sukur ama mama desteklin gidiyorum basi bizimde dogdugunda 34cm kafasi sonra 33 olmustu
Hahahah yok kız daha saatte bir. 15 dakka sıklığına gelene kadar gelme demişti doktor normalde. Ama zaten sabahtan gidicez her türlü. Acil durum olursa zaten mecbur gidicez. Kocam kıyafetlerimle uyucam diyorYada sancın sıklaşsın yani 10 dk bir olursa git
He tmam cok sukur ins hemen büyürler parmak cocuk bunlar ya
Kıyafetleriyle mi uyucak siz harbiden belasınız yaaa tmam o zman sen tam bebek kafasını çıkarınca gidecen hastaneye bende geçenlerde sancı çektim acele acele eşim arabayı kapının dibine park ediyor gülmekten öldümHahahah yok kız daha saatte bir. 15 dakka sıklığına gelene kadar gelme demişti doktor normalde. Ama zaten sabahtan gidicez her türlü. Acil durum olursa zaten mecbur gidicez. Kocam kıyafetlerimle uyucam diyor
Yeniden kilo almaya başladı mi canımSutun yetiyorsa hic mama takviyesi yapma canim en azindan belli bir zamana kadar zaten kilo alimi yavas oldugunda doktor mecburen mama tavsiye ediyor sen bence duan verme tabi sen daha tecrübelisin sen daha iyi bilirsin kuzum bizi 15 gun degilde 1 hafta aralikla cagirmisti bu arada benimki ilk 1 haftada 30 gr kaybetmisti ilk dogdugunda 3160 di 1 hafta sonra 3130 geldi ilk 10 gun kaybeder kilo demisti doktorumuz sizinki cok fazla bisey kaybetmemis dedi bakalim anne sutu yettigi surece sadece anne sutu verecem
10gün bu rutinde git. sarılık riski ortadan kalkınca biraz salarsınBiberon com tazyikli geldi bana ben ya memeye mama damlatiyorum ya da parmağımı verip kenara da siringayi sikistiriyorum oyle daha kolay oluyor. Su silikon aldim ya meme ucuna cok buyuk geldi bebisin ağzına ya.
Cocuk 3000 doğmuştu 2850 ye düşmüş ya doğurduğu hastanede kilosunu 2900 kusurken yuvarladilar ya bu kadar vermesi normal mi acaba biraz evhamliym beni biliyonuz
Kafasına da 36 yazmislar ama bugun drla olctuk 33 falan
Cvplar icin cok tsekkurler kizlar cok giremiyorm ins bi iki hafta sonra da ben yenilere yardm ederm.
2 saatte.bir emzir diyolar ya hazirlan 15 dk emzir mamala 30 dk gazini cikar 30 dk haydi zten obur saat geliyor salona kıçımı ilk kez su an koydum yatak odasndwn cikamiorm ya bir de uyuduk gunduz iki saat. Kozlar.kacinci gune kadar böyle olcak ya_seastar_ wendy 2.5 ay da cok erken ya benim de 3. Ayda bitiyo ama 1 ay iznim var icerde.
Anne olmak cok zormus annelerimzn değerini anladk ya aslinda esim de ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?