2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Zor evet, benim eşim de çok yardımcı ama çok panik yapıyor beni çok gerdi. Sürekli herşeyin yolunda gitmesini istiyor. Bebek bu ağlar da kusar da. Sutumuz de yetmez, yaradan emziremeyecek de olabiliriz. İnsanız nihayetinde. Sürekli alarm halinde gezemeyiz. Valla bebekten çok eşim yordu beni bir salsa bizi diyorum

Kuzum senin minnacık bebisin o çok çabucak büyüyecek merak etme ben bi an önce doğsun istiyorum sonra biraz daha dursun vaktini tamamlasın istiyorum
Elime nasil alcam ben cevremde dogum yapan olmadi hic
Elime bebek almayali yillar olmuştur
Cok heyecanliyim
Sen normalimi bekliyorsun
Benim normal olsa 28di ama sezeryan karar verdi doktor buyuk ihtimal 19unda olacagim 1hafta kaldi

Ben yaptım ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar bronşit olmuş ((
Canım gözün aydın, korkma inşallah hemencecik çıkacak kuzucuk, sen kendini toparlamaya bak
Kizlar Nisan geldi duş alırken yarın sabah zaten yatış var ama şimdiden gitsem mi bilemedim
Kuzum nişan geldikten bi kaç gün sonra da sancı başlayabiliyor, o yüzden bence gitmene gerek yok şu an, sancın falan varsa ya da suyun falan gelirse gidersin.
Kuzum öyle saat tutmuyorum ben ama mama alınca 2 saatten fazla uyuyor mesela bende rahat bırakıyorum, ilk günler böyle oluyor ama sonra daha güçlü çekip daha çabuk doyacaklar inşallah.

bende aventin biberonu var çekmeden damlamıyor o yüzden ne ağzından akıyor ne de genzine kaçıyor, sendeki biberonun markası ne? Olmazsa avent alın sizde. Tazyikli biberon zor olur şimdi.

silikon göğüs ucunu ben ilk kızımda kullanmıştım yaraya pekte etki etmemişti yaa yine bebek damağında memeyi sıkıştırınca acıyordu. Ama göğüs kalkanından memnun kalan çoktu bana gerek kalmadı Allahtan.

kuzum izni çok aktaramadım ben Pandemi yüzünden malum, sağlık personeline de yıllık izinler kaldırıldığı için kullanamayacağım direkt ya başla ya da ücretsiz izin al diyecekler o yüzden o gün karar vereceğim, başlarsam da 6 ay yarım gün olacak o biraz avantaj işte.
İlay ım doğdu teyzoşları sezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Ay kıyamam hoş gelmiş ilay hanım sarılın uyuyun sizde minnoşla annesi

Hemen mama vermeye başladın mi wendy neden mama veriyorsun sütün mu az bende awentin biberonunu getirtsem diye düşündüm bugün hazır trendyolda indirim varken

Bugün bizim de kontrolümüz vardı, hafif sarılık çıkınca doktoer hanım günde iki kez de hazır mama ver dedi

Ben de öyleyim canım sancı falan da pek çıkmıyor nst de ağrılar da dinlenince geçiyor. Aynen insan bir yandan hemen kavuşmak istiyor bir yandan da azıcık daha büyüteyim karnımda diyor

8gun vardi bucumada gideceğim
Ben çatıda canm acıdı popomu yere koyamadim
Ben de popomu koyamadım bir türlü muayene ederken off ne değişik işlermiş bunlar ya çok da tecrübesiz hissediyorum kendimi hayırlısı olsun hakkımızda

Hemen mama vermeye başladın mi wendy neden mama veriyorsun sütün mu az bende awentin biberonunu getirtsem diye düşündüm bugün hazır trendyolda indirim varken
Canım ben diğer çocuklarımda da verdim mama, hem biraz dinlenmek o arada da sütüm artsın diye hemde sarılık riski ortadan kalksın diye. Zaten 10-15 günlük olunca mamayı diliyle itmeye başlıyor benim sıpalar Meme reddi gibi bişi yaşayacak olursam keserim mamayı ama şu an herhangi Bir sıkıntı yaşamıyoruz.

dediğim gibi erken başlıcam işe mamayı da tamamen çıkarmasak aradan iyi olacak.

Ben de öyleyim canım sancı falan da pek çıkmıyor nst de ağrılar da dinlenince geçiyor. Aynen insan bir yandan hemen kavuşmak istiyor bir yandan da azıcık daha büyüteyim karnımda diyor
Hayırlısı olsun inşallah canım bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Hayırlısı olsun canım hakkımızda inş. Kimisi hiç çatıya bile bakmıyormuş doğum başlamadan anlamadım ben bu doktorları valla
Ben ikidir alttan muane oluyor um alıştım valla zaten doğuma kadar maf edecekler muane ede ede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…