Ay bılmıyorum biri bize yardım etseBen de merak ediyorum ben çıkaramıyorum hemşirelerin hepsi kesinlikle çıkarmadan yatırma asla dedi ama bugun cikaramiorm pek yeterince güçlü vurmuyor muyum sirtina
benimki alttan çıkardığı için hiç gaz çıkarmıyoruz. bazen deniyorum emme sonrası omzumda çıkarmıyor gaz falan öylece bırakıyorum bendeAy bılmıyorum biri bize yardım etse
Zor evet, benim eşim de çok yardımcı ama çok panik yapıyor beni çok gerdi. Sürekli herşeyin yolunda gitmesini istiyor. Bebek bu ağlar da kusar da. Sutumuz de yetmez, yaradan emziremeyecek de olabiliriz. İnsanız nihayetinde. Sürekli alarm halinde gezemeyiz. Valla bebekten çok eşim yordu beni bir salsa bizi diyorumKizlar allah sabir versin valla cok zormus analik bana esim de anam da cok yardjmci yine de cok zorlanıyorum yalnız yapanları bir de üstüne köstek olanla.yapanlari takdir etmek lazım. Duygusallıktan mi ağrıdan mi surekli gözüm doluyor surekli de ya bir şeyleri yanlış mi yapıyorum diyorum ama dr içimizi rahatlattı bugun
Benımkıde kaka çok yapıyor .benimki alttan çıkardığı için hiç gaz çıkarmıyoruz. bazen deniyorum emme sonrası omzumda çıkarmıyor gaz falan öylece bırakıyorum bende
Kuzum senin minnacık bebisin o çok çabucak büyüyecek merak etme ben bi an önce doğsun istiyorum sonra biraz daha dursun vaktini tamamlasın istiyorumKizlar bebek kucuk oluyor ya
Ben korkuyorum nasil tutacağım elimde
Minicik oluyor ya
Elime nasil alcam ben cevremde dogum yapan olmadi hicKuzum senin minnacık bebisin o çok çabucak büyüyecek merak etme ben bi an önce doğsun istiyorum sonra biraz daha dursun vaktini tamamlasın istiyorum
Şimdi kac günlük oldu ve kilosu nasıl canım yanlış anlama bende bebeğime anne sütüyle kilo aldırma derdindeyim o yüzden soruyorumBenimki 2600 kaldiginda iyice kuculmustu sanki
Canım gözün aydın, korkma inşallah hemencecik çıkacak kuzucuk, sen kendini toparlamaya bakBen yaptım ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar bronşit olmuş((
Kuzum nişan geldikten bi kaç gün sonra da sancı başlayabiliyor, o yüzden bence gitmene gerek yok şu an, sancın falan varsa ya da suyun falan gelirse gidersin.Kizlar Nisan geldi duş alırken yarın sabah zaten yatış var ama şimdiden gitsem mi bilemedim
Kuzum öyle saat tutmuyorum ben ama mama alınca 2 saatten fazla uyuyor mesela bende rahat bırakıyorum, ilk günler böyle oluyor ama sonra daha güçlü çekip daha çabuk doyacaklar inşallah.Biberon com tazyikli geldi bana ben ya memeye mama damlatiyorum ya da parmağımı verip kenara da siringayi sikistiriyorum oyle daha kolay oluyor. Su silikon aldim ya meme ucuna cok buyuk geldi bebisin ağzına ya.
Cocuk 3000 doğmuştu 2850 ye düşmüş ya doğurduğu hastanede kilosunu 2900 kusurken yuvarladilar ya bu kadar vermesi normal mi acaba biraz evhamliym beni biliyonuz
Kafasına da 36 yazmislar ama bugun drla olctuk 33 falan
Cvplar icin cok tsekkurler kizlar cok giremiyorm ins bi iki hafta sonra da ben yenilere yardm ederm.
2 saatte.bir emzir diyolar ya hazirlan 15 dk emzir mamala 30 dk gazini cikar 30 dk haydi zten obur saat geliyor salona kıçımı ilk kez su an koydum yatak odasndwn cikamiorm ya bir de uyuduk gunduz iki saat. Kozlar.kacinci gune kadar böyle olcak ya_seastar_ wendy 2.5 ay da cok erken ya benim de 3. Ayda bitiyo ama 1 ay iznim var icerde.
Anne olmak cok zormus annelerimzn değerini anladk ya aslinda esim de ben de
Ay kıyamam hoş gelmiş ilay hanımİlay ım doğdu teyzoşlarısezeryan oldum. 3 kilo 50 cm dogdu emmek istiyor sürekli göğsümde uyumak istiyor
Yaa minicikler ama korkma üstüne battaniyeleri falan sarınca tutulacak şekilde oluyorlar üstünü değiştirirken de insan ister istemez korka korka yapıyor işteKizlar bebek kucuk oluyor ya
Ben korkuyorum nasil tutacağım elimde
Minicik oluyor ya
Hemen mama vermeye başladın miCanım gözün aydın, korkma inşallah hemencecik çıkacak kuzucuk, sen kendini toparlamaya bak
Kuzum nişan geldikten bi kaç gün sonra da sancı başlayabiliyor, o yüzden bence gitmene gerek yok şu an, sancın falan varsa ya da suyun falan gelirse gidersin.
Kuzum öyle saat tutmuyorum ben ama mama alınca 2 saatten fazla uyuyor mesela bende rahat bırakıyorum, ilk günler böyle oluyor ama sonra daha güçlü çekip daha çabuk doyacaklar inşallah.
bende aventin biberonu var çekmeden damlamıyor o yüzden ne ağzından akıyor ne de genzine kaçıyor, sendeki biberonun markası ne? Olmazsa avent alın sizde. Tazyikli biberon zor olur şimdi.
silikon göğüs ucunu ben ilk kızımda kullanmıştım yaraya pekte etki etmemişti yaa yine bebek damağında memeyi sıkıştırınca acıyordu. Ama göğüs kalkanından memnun kalan çoktu bana gerek kalmadı Allahtan.
kuzum izni çok aktaramadım ben Pandemi yüzünden malum, sağlık personeline de yıllık izinler kaldırıldığı için kullanamayacağım direkt ya başla ya da ücretsiz izin al diyecekler o yüzden o gün karar vereceğim, başlarsam da 6 ay yarım gün olacak o biraz avantaj işte.
Ay kıyamam hoş gelmiş ilay hanımsarılın uyuyun sizde minnoşla annesi
Ay bende bundan kokruyorumYaa minicikler ama korkma üstüne battaniyeleri falan sarınca tutulacak şekilde oluyorlar üstünü değiştirirken de insan ister istemez korka korka yapıyor işte
Bugün bizim de kontrolümüz vardı, hafif sarılık çıkınca doktoer hanım günde iki kez de hazır mama ver dediEvet canım çok ufak doğar sanıyordum o kadarda ufak doğmadı 2900 doğdu 4. Gün doğum kilosundaydi normalde kaybediyor ya 200 300 gr onu 4. Güne tamamlamıştı boyuda 49 dan 50 ye uzamıştı o zaman şimdi yeniden gitmedik ama bana hiç kilo almıyor gibi geliyor üzülüyorum 15. Gün kontrolü var haftaya o zamana belli olur diye düşünüyorum sütüm emdikçe geliyor ama dolu dolu olmuyor komposto yemekten için dışına çıktı ilk aylar uğraşıcam en azindan 40 i çıkana kadar takviye vermek istemiyorum ama etrafında mama yiyip toparlak tosuncuk olan bebekleri görünce de iyi mi yapıyorum kötü mü diyorum diğer cocuklarimi yaşına kadar sirf anne sütüyle beslemiştim şimdi neden az bilemiyorum
Ben de öyleyim canım sancı falan da pek çıkmıyor nst de ağrılar da dinlenince geçiyor. Aynen insan bir yandan hemen kavuşmak istiyor bir yandan da azıcık daha büyüteyim karnımda diyorNormal düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa canım en son cuma günü 3094 gramdıağrım yok çok nadir böyle batma hissi gibi hissediyorum arada dinlenince geçiyor çok sabırsızız bir an önce gelsin istiyorum bir de büyüsün daha güçlensin diye kıyamıyorum doğmasına gerçi benim dememle olmuyor zatende duygular karışık yani bizde
Hayırlısı olsun canım hakkımızda inş. Kimisi hiç çatıya bile bakmıyormuş doğum başlamadan anlamadım ben bu doktorları vallaBenimki direk cok dar ve basık mumkun degl normal dedi. Geçen hafta 37 de 3100 gr dı
Yarın kontrol var 38 im bakalm ne dicek
Ben de popomu koyamadım bir türlü muayene ederken8gun vardi bucumada gideceğim
Ben çatıda canm acıdı popomu yere koyamadim
Canım ben diğer çocuklarımda da verdim mama, hem biraz dinlenmek o arada da sütüm artsın diye hemde sarılık riski ortadan kalksın diye. Zaten 10-15 günlük olunca mamayı diliyle itmeye başlıyor benim sıpalarHemen mama vermeye başladın miwendy neden mama veriyorsun sütün mu az bende awentin biberonunu getirtsem diye düşündüm bugün hazır trendyolda indirim varken
Hayırlısı olsun inşallah canım bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alalımBen de öyleyim canım sancı falan da pek çıkmıyor nst de ağrılar da dinlenince geçiyor. Aynen insan bir yandan hemen kavuşmak istiyor bir yandan da azıcık daha büyüteyim karnımda diyor
Ben ikidir alttan muane oluyor um alıştım valla zaten doğuma kadar maf edecekler muane ede edeHayırlısı olsun canım hakkımızda inş. Kimisi hiç çatıya bile bakmıyormuş doğum başlamadan anlamadım ben bu doktorları valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?