Aynen sütüm çok yok mochiyide birinden emerken diğerinden akıyor diye aldım zaten az var boşa gitmesin sütüm diye. Ama dediğin gibi günde 1-2 kez elektrikli ile sağsam daha iyi olacakMochi duyduğum kadarıyla bol sütün varsa ise yarıyor aut azsa makina daha uygun bence çekim gücü daha iyi
Ben iyice çalkalamıyordum belki de bundan sonra daha dikkat edeyimCanim iyice calkala karisiyor tamamen canim ben bir yudum bile yag birakmiyorum ne posette ne biberonda
bence gereksiz. aynı işlemi aparatla tencerede sen yapabiliyorsunTecrübeli annelere soruyorum ek gıda ya geçince mama pişirme makinası almaya gerek var mı yoksa tencerede buharla pişirip süzgeçten geçirmek iş görür mü. Baktım da buharla bitirip blendardan çekme bölümü var .Ek gıda döneminde alınması gereken bir urun mü.
solgar brewers yeast diye geçiyor. bira mayası tableti. aynı zamanda b12_seastar_ canim bu solgar dediğiniz vitamin hangisi ? Bende kullanayım diyorum fotoğrafı var mi
Resmini ekledim inşallah sana da iyi gelir_seastar_ canim bu solgar dediğiniz vitamin hangisi ? Bende kullanayım diyorum fotoğrafı var mi
Güzdüzleri Bebeğim emdikten sonra geceleri ise iki saatte bir bebeğim kalkmasada kalkıp sağdım yanlara yattıkça iç çamaşırım ıslandı ilk defa ped kullandımSağ tabi kenarda kalsın bence benimde arttırdıı ama sağcak kadar yok sanırım bugün sadeve 30 cc sağabilidim( ne zamanlar sağıyorsun bi de )
Aynen brewers yeast. 3X2 alıyordum teke düşürdüm evde canlı bomba gibi dolanıyorum elimde makinehangi vitamin cnm? brewers yeast mi? eğer oysa birden kesme. 2-3güne 1 al yine. normal vitaminiyse bence bırakma vitamin önemli şu dönemde bizim için. ilerleyen aylarda saç dökülmesi vs olabiliyor.
Yarın arayıp bilgi alıp sonra da numune gonderecegım ınsallah canım.Canım bunun hiç kokusu yok kesinlikle yaz sleepy’e başka bişi olmuştur ben çok memnunum bundan çünkü. Gerekirse örnek gönder kokmaması lazım çünkü.
Cok gecmıs olsun tez zamanda sifa bulun ınsallah.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar psikolojik durumu hastalıktan çok daha zormuş
Ne kadarlıktı tam olarak bebıs? Solgar bende soru isareti ama sanırım deneyeceğim.Solar bende alsam mi yaa ben bu ara kabak tatlısı yiyiyorum her gün ☹Etkiledi birde sağımı arttirdim eskiden vakit yoktu şimdi oyun halısına koyuyorum bende odada karşısına geçip sağıyorum beni izliyor
Harika valla senin adına cok sevındım. Arada nefes almak guzel oluyor. Rahatlamıssındır.Bugün ben izinliyimEşim evde biraz e bebeği falan gidip gezicem .Herkes uyurken duşumu aldim Hafif baş ağrım var sade bir türk kahvesi içeyim belki Iyi gelir sonra uyanabilirler ev ahalisi
Ah ben de gozunun ıcıne bakıyorum uyusa da uyusam diye. Guzel hayaller kur canım belki faydası olur.2 gundur uyuyamıyorum ya cildircm cok uykum var ama uyuyamıyorum
Neler neler gecmio ki kafamdanAh ben de gozunun ıcıne bakıyorum uyusa da uyusam diye. Guzel hayaller kur canım belki faydası olur.
Eneeee uyanıklığa bak4 kasımda doğdu, erkek. eğer çok ağlar memeyi istemezse o an zorlama, daha çok ağlıyor o zaman. bir de aç kalıyor diye üzülme, doktor söyler kilo almazsa zaten. alt sınırda bile kilo alıyorsa kaka ve çiş yapıyorsa mutlaka besleniyordur. çok akıllılar valla. kolaya alıştırdın mı onu istiyorlar. bizim sorunumuzda şu an yatma şekliyle. gün boyu ana kucagında sallanıyor bir de hafif eğimli bir tane daha ana kucagı var halası vermişti resmen onun üstünde uyuyor görsen gülersin halimize. yatagın üzerine o eğimli ana kucağını koyduk orda uyutuyoruz. sırtı düz zemine geldi mi basıyor çığlığı. basta kolayımıza geldi diye neyse dedik böyle uyumasına izin verdik bir kaç kez, şimdi başedemiyoruz. eşim bir kaç gün gerekirse uykusuz kalalım normal yataga alıştıralım diyor da ben uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum.
şunu anladım bebelere elimizi verince kolumuzu kaptırıyoruz :) sen memeyle uğraşıyosun biz yatakla uğraşıyoruz çile bitmiyor valla
şimdi çörek otu yağı kapsülü içiyorum işe yaramazsa bir de Bunu deniyeyim teşekkür ederim kuzenim emzirme hemşiresi o da bestlak öneriyorBu canım ben ilk günler pek anlayamadım ama bir hafta sonra faydası olmaya başladı sanki
Canım nasıl oldunuz ailen bebek nasılMaalesef eşim corona pozitif çıktıbenim de baş ve boğaz ağrılarımın sebebi buymuş demek ki muhtemelen hepimize bulaştı ama ben emzirdiğim için ilaç kullanamam diye test yapmadım ikimiz de kötü değiliz oğlum için üzülüyorum ailem yanımdaydı dün eşim kendini kötü hissedince ablamın evine gittiler yarın uçakları vardı göremeden gidecekler inşallah onlara bulaşmamıştır annem babam tansiyon kardeşim şeker hastası lütfen dua edin bizim için
yapmıyor. bebeğe kilo aldırdığını söyleyenler varKızlar bu solgar ıstah acıyor mu ve kilo yapıyor mu? 7 kg aldım süt yapsın diye yiye yiye ve sonuc emzirme diyetine basladım 6 gun oldu. Sütüm deseniz aynı. Ne artma ne azalma. Yıne mama takviye ediyorum. Hersey aynı ıste.. Oglum da gece 3u bekliyor yıne
bestlak bir işe yaramadı bende.Eneeee uyanıklığa bakmum ettiler resmen bizi ya . Ağlıyor çekiyorum biraz süre geçiyor geri koyuyorum sonra bir daha bağırıyor böyle bi kısır döngü.
Yatak sorunu
şimdi çörek otu yağı kapsülü içiyorum işe yaramazsa bir de Bunu deniyeyim teşekkür ederim kuzenim emzirme hemşiresi o da bestlak öneriyor
Bestlak da denedim ben ama onun pek faydası olmadı sankiEneeee uyanıklığa bakmum ettiler resmen bizi ya . Ağlıyor çekiyorum biraz süre geçiyor geri koyuyorum sonra bir daha bağırıyor böyle bi kısır döngü.
Yatak sorunu
şimdi çörek otu yağı kapsülü içiyorum işe yaramazsa bir de Bunu deniyeyim teşekkür ederim kuzenim emzirme hemşiresi o da bestlak öneriyor
Bestlak bana hastanede hemşire önermişti ablasının sütü kesilmiş tamamen bestlak sayesinde geldindiyordu piyasadaki en iyi süt arttirici demis5i ama bende ise yaramadi canimEneeee uyanıklığa bakmum ettiler resmen bizi ya . Ağlıyor çekiyorum biraz süre geçiyor geri koyuyorum sonra bir daha bağırıyor böyle bi kısır döngü.
Yatak sorunu
Bende çok korkmuştum ama olumsuz bisey olmadı ama eve gelince fitil kullandım ebe tavsiyesiyle belki ondandır. Sadece uyku hali çok oldu
Canim bebiş nasıl olduİyi aksamlar kizlar bizim kizin elleri ayaklari buz gibi atesi var kafa 37.6 koltuk alti 37.3 bu sekilde ilac vermem gereksiz gibi tek kat yaptim ustunu dususe geciyo gibi gece cikarmi acaba ya sizin ciktimi gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?