2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy kuzum maşallah maviş maviş patileri ne tatlıymış
Bizim ev 24-26 arası hep ama annem beni hep çocuk üşür psikolojisine alıştırdığı çok mu giydiriyorum diye düşünmeye başladım. Evi çok mu sıcak acaba kadınında öyle giydiriyor ya da biz mi giydirmeyi abartıyoruz acaba

Bizde ayniyiz canim geceleri biraz uyuyordu simdi gazdan hic uyumuyoruz surekli ikiniyo o kadar zorliyo ki kipkirmizi oluyo ilac da iciriyoruz ama fayda etmiyo anason iciren varmis ama emin olamadim ondan da gaz olayi 4 aydan sonra biraz hafifliyo canim

Ooo sende neredeyse fenomenler gibi giydiriyormussun Kesinlikle kalın giydirmemek gerek ananem küçükken bana bakardı önlügumun altına örgü süveter giydirirdi çorabı 2 kat giydirirdi derste uyuz gibi kasinirdim. Ve sonrada zature oldum zaten aylarca hastanede yattım annemde tam tersi ipincecik hasta olmuştum.
Dün köprüde bizim bebekler kadar bi bebek ayakta çorap yok sadece kafasında penye bi şapka incecikte bi battaniye atmis ayaklari Ciplak acmis ki daha cok para toplasin dileniyordu boğazım düğümlendi gozlerim doldu kadına saldiricaktim bide emziriryor gibi yapıyor o soğuya o bebeğin hep hasta olması lazım.
Bugün kar yağacakmış diye eşim kaşe kabanini giymedi şişme mont şapka atki botla gitti yağarsa üşürmüş Alıştırmışlar bizi böyle dediğin gibi.

Harikaymış tencereye oturtup buharda haşlarız. Zaten ev eşya dolu bide o yer kaplamasın.

Ben içine uzun kollu zıbın altına çorap patikli alt
Onların üstüne ya tulum yada alt üst takım giydiriyorum yani altı ve üstü 2 kat şapka takmıyorum

Canim bizim ev 23 ve 24 derece ben sifir kol zibin ustune uzun kol zibin ve pijama giydiriyorum alt genelde tek kat patikli pijama ve icine corap giydiriyorum ustune battaniye ortulu oliyor

Bizim ev 24-26 arası kombi min olsa bile. Benim kız tulum hiç sevmiyor çok ağlıyor giydirdiğimde. Üstüne yarım kol zıbın,kollarını sarsın diye ince kollu içlik üstüne penye takım üstü, altına iki kat penye alt giydirip birde çorap giydiriyorum. Uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum belinden aşagısına gelecek şekilde incecik elyaf yorganı örtüyorum. Annem üşüyecek deyip başından beri böyle alıştırdı çocugu sürekli ayaktan soğuk alırsa idrar yolu enfeksiyonu olur deyip deyip örttü çocugu. Altını açtığımda eli ayağı hemen üşüyor şimdi tek kat giydirsem üşütür müyüm?

Kendimi gördüm :) aynı şekilde giydiriyorum. Hele bahar gelsin haz geksin sadece kısa kol zibinla salacagim ortalığa bebeyi :))

Senin ev daha sıcakmış canım. Geçen haftalar kombi bakımı için usta gelmişti ayarladı ellemeyin bu şekil sıcaklık iyi dedi bize 22 derecede sabitledi tüm odalar aynı ısıda tabi ben kombinin kulağını büktüm
Valla çok soran oluyormuş 22 23 diyor .Oğlumun aşısı var diye pazar akşamı yıkamıştık bugün banyo günü eşimle telefonda kaç kez konuştuk yıkasak mi yikamasak mi hava soğuk üşür diyorum ben o evet kalsin diyor sonra arıyor sen odada ben gelmeden elektrikli sobayı da yak kapıyı kapat iyice ısınsın diyor bir sürü tantana ☺
Biz türkler çok pipirikliyiz evlat yetiştirme konusunda gerçekten

Bizde ya kisa yada uzun kollu zibin giyiyoruz altina bir tane corapli alt birde penye alt ust takim giyiyoruz birde corap benim kiz cok sicagi sevmiyor bezini actimizda yarim saat falan acik birakiyorum cok hosuna gidiyor o ayaklar acikta oldukca deliriyor keyiften tekrar kapatinca aglama modumuz basliyor

Ben de kısa kollu zıbın üzerine tulum ya da alt üst takım giydiriyorum ayağına bir çorapla. Ya da ince bir atlet üzerine uzun kollu zıbın altına ince bir alt ve çorap. Ev 23-25 derece. Çok sıcağa alıştırmıyorum ben de.

hiç birşey olmaz. sen ne giyiyorsan bir tık fazlası olmalı çocukta. ben şu an evde kısa kolluyum atletsiz. oğlumda atlrt ve tulum var sadece.

Aynı biz ev sıcaklığı 23.8 ile 24.2 arası oda termometresi var. Uyanınca bazen bi penye yelek. Cocugun yüzü kulakları üşüyorsa cocugu örte bilirsiniz.

Cok kalın giydirmek huzursuz yapıyor uykusundan hemen uyanmasına sebep de oluyo

Yazık ya Ben de görüyordum İstanbul'da o şekilde kolunda bebek para dileniyor çocuk perişan halde. Onların çocukları değildir kesin. Yazık cidden devlet belediye artık kimse el atsa bu işe. Burda da sokakta evsizler çok var, sokakta yatıyorlar ama asla öyle çocukla dilenen göremezsin devlet izin vermez. Burdakiler daha çok alkol ya da uyuşturucu kullanan hayattan beklentisi kalmamış yetiskin insanlar. Uyku tulumu icinde sokakta yatiyorlar. Kimseye zararları yok para verirsen alırlar vermezsen istemezler. Başları önlerine eğik laf etmezler hic. Akşam da görsen yolda onlari korkmazsin. Ya da evinden çıkarılmış evsizler, kira odeyemiyor sokağa düşmüşler. Onlara kalacak misafirhane veriliyor ama kiminde kafa gitmiş orda kalmak istemiyor.
İstanbul'da ben çok kez şahit oldum vicdansiz insanlar sokakta çocukları kullanıyor ahlaksizlar, güya emziriyor kucağında oturtuyor para dileniyorlar.Benim de çok çok canımı sıkıyor bu durum. Sen söyleyince hatırladım birden.
Ben hiç para vermem onlara arkamdan kaç kez küfür ettiklerini duydum. Önce abla Allah rizasi için diyorlar, para vermeden geçince Allah belanı versin diyorlar. Kaç kez duydum bunu. Nefret ettim cidden.

Valla kizlar bazen aileleri çok özlüyorum bazen de iyiki uzağız diyorum kameradan bile ne çok karisiyorlar ya annem değilde daha çok babam. Sunu söyle yapma bunu böyle yap, dışarı cikarma hava soğuk, yüzünü cok öpme yara olur o bitiyor kayınvalidem başlıyor çocuk usuyecek hasta olacak, karışmak gibi olmasın ama bu çocuk ince giyiniyor. Ya sabır diyorum bazen :) arada annem lafa giriyor cocufun üstü çok kalın olmuş çıkar hemen falan diyor :) o sıra dışardan yeni gelmis oluyoruz üzerinde yun tulum oluyor alt tarafı. Hemen gelir gelmez ariyorum bazen kameradan gösteriyorum. Eşimin kucağında oluyor çocuk, arıyoruz aileleri, başını öyle tutma aşağı doğru olmaz diyorlar. Diyorlar da diyorlar ya. Bazen kamerayi kapiyoruz iyiki uzağız diyoruz size de oluyor mu böyle

Aşılarımızı olduk şimdilik ateş yok geldiğimizden beri uyuyor sadece uyandırıp emzirdim 2-3 kez geri uyudu uyanınca ağlıyor ağrısı var sanırım kıyamam kuzuma
Çok zor oluyor gözünden uyku akıyor ama ıkınıyor yavrum ya karnına masajla sıcak bezle gazı çıkarsakta bazen kakayı yapamıyor bir türlü.Daha 2 ayımız var desene

Benimde eşim evi ısrarla çok sıcak yapıyor terleyip duruyorum baygınlık geçircem. Ev 25 derece gece falan bazen soğuk oldu deyip bide üstüne ufoyu açıyor oda ısınsın diye Ben uzun kollu çıtçıtlı badi ve alt üst takım giydiriyorum bide çorap. Altı tek kat oluyor.

Kizlarr selamlar cisli bezleriniz nasil ozellikle sadece emziren anneler kac saatte bir degisiyorsunuz ve agirliklari nasil oluyor yaa
Ben 2-3 saatte bir değiştiriyorum kaka yaptıysa eğer hemen alıyorum pişik olmasın diye.Her bezde çiş oluyor ama nadiren öyle ağır oluyor bende az mı çiş yapıyor acaba diye düşünüyorum bazen. Merak ediyorum yani ne kadar olmalı nasıl anlayacağız ki

Bana da doktor osteocare verdi aynı firma galiba vitabiotics yazıyor onda da bi bakayım farkı neymiş işte bu resimdeki seninki daha kapsamlı imiş ben süt ürünleri tuketemiyorum o yüzden yazmıştı

Eklentiler

• 16106418106408701884663487336475.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 26
Bende öyle yapıyorum bazen birde penye yelek giydiriyorum üstten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…