2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde var canım sana yazarken bile batma oluyor sağ tarafımda şuan zaman zaman da solda oluyo

benim de oluyo canım bazen sağ genelde sol ne tarafda bebek merak ediyorum gidemiyorumda korkumdan hastaneye keseye kalp atışına gidemedim daha inşallah iyidir bebişlerimiz ☺

merhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk

Benimde var canım sana yazarken bile batma oluyor sağ tarafımda şuan zaman zaman da solda oluyo
Kızlar benim de bazen ortada bazen sağda bazen sola doğru batma oluyor. Bir de sanki şiş gibi hissediyorum, yani daha doğrusu orada bir dolgunluk hissediyorum Yürürken bazen kramp girer gibi oluyor. Yarın randevum var

merhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk
Belki geç döllenmedir canım, endişe etme. Benim de 5 gün ilerde göründü ilk ultrasonda, ben de onu anlamadım. 5+1 Di 5+6 göründü ultrason doğru gösteriyor özellikle 8. Haftaya kadar diyorlar.

Belki geç döllenmedir canım, endişe etme. Benim de 5 gün ilerde göründü ilk ultrasonda, ben de onu anlamadım. 5+1 Di 5+6 göründü ultrason doğru gösteriyor özellikle 8. Haftaya kadar diyorlar.
ya doktorum ıyı kalp atısı da guzel maşallah dedi ama ınsan merak ediyor dakikada 163 atıyomus

Ne kadar güzel işte kalp atışını da duymuşsun Allah bağışlasın bence artık güzel düşün takılma böyle şeylere darısı bizim başımıza
gecen perşembe gıttıgımde 6+1 dı sımdı geldum 6+5 bır haftada 4 guncuk ılerlemıs1 hafta once 5 mm ken smdı 8 mm olmus

şişkinlik bu ara oluyormuş canım yarın gidersen sor bebek hangi tarafımda diye ☺ bize de yaz buraya mutlu haberlerle gel inşallah ❤

gecen perşembe gıttıgımde 6+1 dı sımdı geldum 6+5 bır haftada 4 guncuk ılerlemıs1 hafta once 5 mm ken smdı 8 mm olmus
Canım doktorun iyi maşallah demiş ya sen beslenmene dikkat et, büyür kuzum zamanla annesi sen kendini hiç strese sokma, üzme bebişin, o hisseder annesi

kasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısem
Canım benim çok üzüldüm ama iyi düşün bu defa iyi olsun. YouTube da yoga meditasyon var ilk trimester için. Onları yap istersen kendini yormadan. Ya da nefes egzersizleri var onları da deneyebilirsin. Rahatlatır seni de bebişin de

Bosuna stres yapiyorsun bunlar milimetrik olculer dr elinin titremesi vile hatali sonuc verir ki dr buna takilmaz suan daha yeni olusum asamasinda kesenin sekli duzgun ise boyutunun bir onemi yok icini ferah tut

İnşallah size de sağlıklı hamilelik dilerim siz keseyi gördünüz mü?
Gecen hafta gitmiştim Dr a 5+4 tu keseyi gördüm Dr yerinede yerleşmiş dedi haftaya çarşamba kalp atışıni duymak için gidicem. Tahliller istedi onları yaptırıcam.

Gecen hafta gitmiştim Dr a 5+4 tu keseyi gördüm Dr yerinede yerleşmiş dedi haftaya çarşamba kalp atışıni duymak için gidicem. Tahliller istedi onları yaptırıcam.
Benim 5+1 Di ama ultrasona göre 5+6 ydı. Kese gördük ama kalp duymadık. Yarın gidicem bana göre 6+1 bakalım ultrasonda kaç olacak tahlil ne istedi ki? Benden bişi istemedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…