- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Benimde var canım sana yazarken bile batma oluyor sağ tarafımda şuan zaman zaman da solda oluyo
Herkese günaydın kızlar bugün 5+6 yım daha doktora gidemedim korkumdan 13 nisanda gideceğim inşallah
bir sorum var size benim günlerdir sol tarafımda batma var sanırım bebek sol yumurtalığımda siz de de oluyo mu batma şeklinde hisler acaba..
herkese sağlıklı günler
Kızlar benim de bazen ortada bazen sağda bazen sola doğru batma oluyor. Bir de sanki şiş gibi hissediyorum, yani daha doğrusu orada bir dolgunluk hissediyorumBenimde var canım sana yazarken bile batma oluyor sağ tarafımda şuan zaman zaman da solda oluyo
Belki geç döllenmedir canım, endişe etme. Benim de 5 gün ilerde göründü ilk ultrasonda, ben de onu anlamadım. 5+1 Di 5+6 göründümerhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk
ya doktorum ıyı kalp atısı da guzel maşallah dedi ama ınsan merak ediyor dakikada 163 atıyomusBelki geç döllenmedir canım, endişe etme. Benim de 5 gün ilerde göründü ilk ultrasonda, ben de onu anlamadım. 5+1 Di 5+6 göründüultrason doğru gösteriyor özellikle 8. Haftaya kadar diyorlar.
Ne kadar güzel işte kalp atışını da duymuşsunya doktorum ıyı kalp atısı da guzel maşallah dedi ama ınsan merak ediyor dakikada 163 atıyomus
gecen perşembe gıttıgımde 6+1 dı sımdı geldum 6+5 bır haftada 4 guncuk ılerlemısNe kadar güzel işte kalp atışını da duymuşsunAllah bağışlasın bence artık güzel düşün takılma böyle şeylere darısı bizim başımıza
şişkinlik bu ara oluyormuş canım yarın gidersen sor bebek hangi tarafımda diye ☺ bize de yaz buraya mutlu haberlerle gel inşallah ❤Kızlar benim de bazen ortada bazen sağda bazen sola doğru batma oluyor. Bir de sanki şiş gibi hissediyorum, yani daha doğrusu orada bir dolgunluk hissediyorum ☺Yürürken bazen kramp girer gibi oluyor.Yarın randevum var ☺
Geç döllenmedir canım canını sıkma düzelir o folik asitini ihmal etme yediklerine dikkat et sağlıklı beslen düzelir inşallahmerhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk
Canım doktorun iyi maşallah demiş yagecen perşembe gıttıgımde 6+1 dı sımdı geldum 6+5 bır haftada 4 guncuk ılerlemıs1 hafta once 5 mm ken smdı 8 mm olmus
kasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısemGeç döllenmedir canım canını sıkma düzelir o folik asitini ihmal etme yediklerine dikkat et sağlıklı beslen düzelir inşallah
Sorayım canım nereye yerleşmiş diyeşişkinlik bu ara oluyormuş canım yarın gidersen sor bebek hangi tarafımda diye ☺ bize de yaz buraya mutlu haberlerle gel inşallah ❤
Canım benim çok üzüldümkasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısem
Bosuna stres yapiyorsun bunlar milimetrik olculer dr elinin titremesi vile hatali sonuc verir ki dr buna takilmaz suan daha yeni olusum asamasinda kesenin sekli duzgun ise boyutunun bir onemi yok icini ferah tutgecen perşembe gıttıgımde 6+1 dı sımdı geldum 6+5 bır haftada 4 guncuk ılerlemıs1 hafta once 5 mm ken smdı 8 mm olmus
Gecen hafta gitmiştim Dr a 5+4 tu keseyi gördüm Dr yerinede yerleşmiş dedi haftaya çarşamba kalp atışıni duymak için gidicem. Tahliller istedi onları yaptırıcam.İnşallahsize de sağlıklı hamilelik dilerim siz keseyi gördünüz mü?
Benim 5+1 Di ama ultrasona göre 5+6 ydı. Kese gördük ama kalp duymadık. Yarın gidicem bana göre 6+1 bakalım ultrasonda kaç olacakGecen hafta gitmiştim Dr a 5+4 tu keseyi gördüm Dr yerinede yerleşmiş dedi haftaya çarşamba kalp atışıni duymak için gidicem. Tahliller istedi onları yaptırıcam.
Buna yapabileceğin birşey yok belkide geç döllenmedirmerhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk
Evet bende bu şekilde günde 3 tane kullanıyorumEvet cnm bende aynı öyle kullanıyorum pazar gününden beri sabah akşam
Benimde aynı günümSiz kese gördünüz mü acaba sizinle günlerimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?