Bana da öyle ddi Dr benimde 2.bebiş... Zaman geçince haftasını yakalıyormerhaba kizlar soranlar var bende 3.gebeligim ve bir hafta geriden geliyiruz geccdollenme dedi doktor. keseyi gördük. yarin kalp atisini görmeye gidecegiz insallah
Canım dokuzuncu haftaya girdim inşallah her şey yolunda ilerler Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun yavrularimiza.MelodiminEsi ne yaptın canım
merhaba kizlar soranlar var bende 3.gebeligim ve bir hafta geriden geliyiruz geccdollenme dedi doktor. keseyi gördük. yarin kalp atisini görmeye gidecegiz insallah
Biz de sat â göre dört gün gerideyiz. Doktor önemli değil dediBana da öyle ddi Dr benimde 2.bebiş... Zaman geçince haftasını yakalıyorkalp atısını duymak için bir hafta sonrası yani 6.hafta çağırdı duyduk çok şükür 9.haftada ise bir kontrole daha çağırdı... 14nisan
4.5 cnm ağustos2015 doğumluİnşallah gönlünden geçen olur canım sağlıkla doğsunlar inşallah oğlun kaç yaşında
Ben sürekli üşüyorum böyle olan var mı normal mi acaba ne giysemde üşüyorum ayaklarım hep buz gibi sıcak su torbasıyla yaşıyorum hergün kansızlıktan mıdır acaba sadece ilaç kullandım hergün kuru üzüm de yiyoruö ama
Benimde çıkmadı demekki oluyo bu dönemde biraz azaldı gene ama sıcak su torbası kuşlanıyorm hepBen de üşüme var, bundan 6 ay once genel kan tahlili Yaptırdığımda kansızlık çıkmamıştı.. şuanki durumumu bilemiyorum
Benim 2018de oğlum doğdu çin takvimi erkek dedi kaşının ortasında doğduğundan berinçizgi var yüzlerce kişi bunun arkası da erkek dedi biz eşimle kız istiyoruz nasipse inşallah ve çin takvimi yine buna da erkek diyor bakalım kısmet ☺☺Cinsiyet için çin takvimine bi bakın,doğrumu çıkacak.iki aya hepimiz öğreniriz gerçi....10 dan fazla arkdsima sordum,hepsi doğru...
Benimde ilk oğlumda erkek diyordu. Bundada erkek diyor. Ben pek inanmıyorum genede ama yüzük testini kaç kişide yaptık tuttuBenim 2018de oğlum doğdu çin takvimi erkek dedi kaşının ortasında doğduğundan berinçizgi var yüzlerce kişi bunun arkası da erkek dedi biz eşimle kız istiyoruz nasipse inşallah ve çin takvimi yine buna da erkek diyor bakalım kısmet ☺☺
Ben de üşüme var, bundan 6 ay once genel kan tahlili Yaptırdığımda kansızlık çıkmamıştı.. şuanki durumumu bilemiyorum
Alyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglenciliBenimde ilk oğlumda erkek diyordu. Bundada erkek diyor. Ben pek inanmıyorum genede ama yüzük testini kaç kişide yaptık tuttu
Allah Allah kaç mm. YazıyorÇok küçük dedi bana doktor şimdi yarın tekrar gidicem inşallah görürüz ve banada gösterir
Söylemedi ki doktor fotoğraf da vermediAllah Allah kaç mm. Yazıyor
Bana fotoğraf verdi. Ultrasonda kesenin üstünden ölçü aldı o görüntüyü bastı kağıda herkese veriyorlar aslında unutmuş olabilir sıkma canınıSöylemedi ki doktor fotoğraf da vermedi
Benim 2018de oğlum doğdu çin takvimi erkek dedi kaşının ortasında doğduğundan berinçizgi var yüzlerce kişi bunun arkası da erkek dedi biz eşimle kız istiyoruz nasipse inşallah ve çin takvimi yine buna da erkek diyor bakalım kısmet ☺☺
o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsundaBenimde ilk oğlumda erkek diyordu. Bundada erkek diyor. Ben pek inanmıyorum genede ama yüzük testini kaç kişide yaptık tuttu
Bende gittim kalp atısını duydum 6.haftada... 9.hafta kontrolüm var. Midem çol kötü ya su son zamanlar.. Diurodum ne güzel bunda bulanmayacak sanırm ama mahvetti beni.. Bir bas agrısı şakaklarım ağrıyor ve midem bulanıyordu bugün kusma işlemini de yapmıs bulunmaktayım..Canım dokuzuncu haftaya girdim inşallah her şey yolunda ilerler Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun yavrularimiza.
Sen nasılsın gittin mi kontrole?
Mart da doğum yaptım canım oğlum 25 aylık olcak şimdi ☺bende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman
o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda
Baş ağrısı oluyor bende de maalesef, midem iyi durumdaBende gittim kalp atısını duydum 6.haftada... 9.hafta kontrolüm var. Midem çol kötü ya su son zamanlar.. Diurodum ne güzel bunda bulanmayacak sanırm ama mahvetti beni.. Bir bas agrısı şakaklarım ağrıyor ve midem bulanıyordu bugün kusma işlemini de yapmıs bulunmaktayım..Ben açılışı yaptım sanırm sende durumlar nasıl?
Kızlar sizde durumlar nasıl?
Başağrısı bende ömrüm boyunca olmadı hiç ya ne zormus.. Migreni filan olana Allah yardım etsinBaş ağrısı oluyor bende de maalesef, midem iyi durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?