2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
merhaba kizlar soranlar var bende 3.gebeligim ve bir hafta geriden geliyiruz geccdollenme dedi doktor. keseyi gördük. yarin kalp atisini görmeye gidecegiz insallah
Bana da öyle ddi Dr benimde 2.bebiş... Zaman geçince haftasını yakalıyor kalp atısını duymak için bir hafta sonrası yani 6.hafta çağırdı duyduk çok şükür 9.haftada ise bir kontrole daha çağırdı... 14nisan

merhaba kizlar soranlar var bende 3.gebeligim ve bir hafta geriden geliyiruz geccdollenme dedi doktor. keseyi gördük. yarin kalp atisini görmeye gidecegiz insallah
Biz de sat â göre dört gün gerideyiz. Doktor önemli değil dedi

Kizlar malum virusten dolayı hastanelerden korkar olduk. Siz özele ki gidiyorsujnuz devlete giden varmı nedir durumlar

Ben de üşüme var, bundan 6 ay once genel kan tahlili Yaptırdığımda kansızlık çıkmamıştı.. şuanki durumumu bilemiyorum

Ben de üşüme var, bundan 6 ay once genel kan tahlili Yaptırdığımda kansızlık çıkmamıştı.. şuanki durumumu bilemiyorum
Benimde çıkmadı demekki oluyo bu dönemde biraz azaldı gene ama sıcak su torbası kuşlanıyorm hep

Cinsiyet için çin takvimine bi bakın,doğrumu çıkacak.iki aya hepimiz öğreniriz gerçi....10 dan fazla arkdsima sordum,hepsi doğru...
Benim 2018de oğlum doğdu çin takvimi erkek dedi kaşının ortasında doğduğundan berinçizgi var yüzlerce kişi bunun arkası da erkek dedi biz eşimle kız istiyoruz nasipse inşallah ve çin takvimi yine buna da erkek diyor bakalım kısmet ☺☺

Benimde ilk oğlumda erkek diyordu. Bundada erkek diyor. Ben pek inanmıyorum genede ama yüzük testini kaç kişide yaptık tuttu

Bende de aşırı üşüme var 3ay önce baktirmistim değerlerim normaldi hastaneye henüz gitmedim de sanırım bu aylarda normal
Bulantısı başlayan varmi

Benimde ilk oğlumda erkek diyordu. Bundada erkek diyor. Ben pek inanmıyorum genede ama yüzük testini kaç kişide yaptık tuttu
Alyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglencili

bende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman

o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda

Canım dokuzuncu haftaya girdim inşallah her şey yolunda ilerler Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun yavrularimiza.
Sen nasılsın gittin mi kontrole?
Bende gittim kalp atısını duydum 6.haftada... 9.hafta kontrolüm var. Midem çol kötü ya su son zamanlar.. Diurodum ne güzel bunda bulanmayacak sanırm ama mahvetti beni.. Bir bas agrısı şakaklarım ağrıyor ve midem bulanıyordu bugün kusma işlemini de yapmıs bulunmaktayım.. Ben açılışı yaptım sanırm sende durumlar nasıl?
Kızlar sizde durumlar nasıl?

Baş ağrısı oluyor bende de maalesef, midem iyi durumda

Kizlar bende progesteron başdönmesi yapiyor sizde durum nasil

Baş ağrısı oluyor bende de maalesef, midem iyi durumda
Başağrısı bende ömrüm boyunca olmadı hiç ya ne zormus.. Migreni filan olana Allah yardım etsin
Ay ne güzel kız maşaallah benimki de geçsin bir an evvel ya lütfen lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…