2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla bende bir kizim olsun cok isterim ama 3. De erkek olsa asla uzulmicem cunku kucuk oglum beni okadar gulduruyorki yani bundan bikac tanr daha olsa kabulum

Ay neguzel esim de bende malatyaliyiz cok seviyorum malatyayi ama uzun zaman oldu gitmeyeli
Ben hiç gitmedim normalde kayınvalidem ve kayınpederim istanbulda yaşıodu ama oraya yerleştiler bu yaz gitmeyi düşünüodum ama olmadı ölmez sağ kalırsak bidahaki yaz gidicem kısmetse

Evet 2. Olacak nasip olursa ben ilçedeyim hala hastaneye gitmedim burdaki devlet hastanesine gidicem mecburen. Oğlumdayken başkent hastanesini gidiyordum Feyza hanıma
Hangi ilçedesiniz? Ben de başkent te Emel hanımda doğum yapmıştım

Ay neguzel esim de bende malatyaliyiz cok seviyorum malatyayi ama uzun zaman oldu gitmeyeli

Bende uzun zamandir Ankaradaydim 2 sene oldu Malatyaya gelince beklerim kizlarr

Evet cnm bende aynı öyle kullanıyorum pazar gününden beri sabah akşam

Merhaba benimde bat tarihim 20 Şubat inşallah sağlıklı sıhhatli kyxagimiza almak nasip olur.

@peripe benide listeye eklemisiniz bat 20 Şubat tahmini doğum tarihi 20 Kasım 2. Bebek kilo 90 kg

Kanaman çokmu olmuştu ve hala devam ediyormu canım
Kanama değil de bnm kahverengi akıntı şeklinde ve bana göre çoktu ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamadım doktor kanama bölgesi yok dedi yerleşme olabilir dedi ama hala devam ediyor 4+4ten beri bugün 5+3

Yerleşme olabilir yerleşme 1 hafta sürenler de var benim 3 gun sürmüştü..benim akintim kesildi doktoruma yazdım yinede progestan kullanayim mi diye henüz cevap vermedi zaten yarın kontrolüm var o kullan derse kullancam artık..sanada gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin

Herkese günaydın kızlar bugün 5+6 yım daha doktora gidemedim korkumdan 13 nisanda gideceğim inşallah

bir sorum var size benim günlerdir sol tarafımda batma var sanırım bebek sol yumurtalığımda siz de de oluyo mu batma şeklinde hisler acaba..
herkese sağlıklı günler

Benimde var canım sana yazarken bile batma oluyor sağ tarafımda şuan zaman zaman da solda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…