2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar kanama rengim kirmiziya donuncr gittim doktora 5+3 gorunuyorms bebek kese de 18 cm mis. 2 hafta sonra tekrar gel dedi progestn fln vermedi. Korkuyorum ya bos gebelik cikarsa die acaba normal mi bu durum

Kizlar kanama rengim kirmiziya donuncr gittim doktora 5+3 gorunuyorms bebek kese de 18 cm mis. 2 hafta sonra tekrar gel dedi progestn fln vermedi. Korkuyorum ya bos gebelik cikarsa die acaba normal mi bu durum

Normelde kac haftaliksin canim valla benim basimdan o kadar dusuk gectiki pregestan kullandim gittim aldim eczaneden insallah bisey olmaz ama sunu anladimki bebegin kismeti varsa bi sekilde nasip okuyo canim yoksa aylarca yat olmuyo iste

başka bir doktora gidin isterseniz içinizin rahat etmesi için

Normelde kac haftaliksin canim valla benim basimdan o kadar dusuk gectiki pregestan kullandim gittim aldim eczaneden insallah bisey olmaz ama sunu anladimki bebegin kismeti varsa bi sekilde nasip okuyo canim yoksa aylarca yat olmuyo iste
6+2 sat gore. Beni kese icerisinde bebek olusmadi demesi korkutuyo. Bu zamanda olusmamasi normal mi acaba

Ben vajinal kullanmıştım yan etkileri daha az oluyor.

Canım benım ıcını rahat tut olur mu geç döllenmedir gorulmemıstır ama Allah’ın ıznıyle görülür bana usg fotosunu atar mısın

Siz de Konyadaydiniz değil mi? Hangi doktora gidiyorsunuz ? 2. Çocuk mi olacak sizin de nasipse ?
Evet 2. Olacak nasip olursa ben ilçedeyim hala hastaneye gitmedim burdaki devlet hastanesine gidicem mecburen. Oğlumdayken başkent hastanesini gidiyordum Feyza hanıma

Kızlar Ankara'da olup doktor bulan var mı ? Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz ?

Tek degilmisim bende igneyle coraspin kullaniyorum
Kizlar ben varim siz sanirim tedbir amacli kullaniyorsunuz ama ben hamilelik olmadan oncede kan sulanfirici ilac kullanıyordum trombozitoz hastasiyim biyerden sonra igneleri hissetmemeye basliyorsunuz morartmiyorsunuzda ustalasiyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…