- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Üzüldüm canım Allah korusun bu bebişini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤kasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısem
Çok küçük dedi bana doktor şimdi yarın tekrar gidicem inşallah görürüz ve banada gösterirBenimde aynı günümbiz gördük keseyi çok şükür
Gözükür canım daha minnak mış bebişÇok küçük dedi bana doktor şimdi yarın tekrar gidicem inşallah görürüz ve banada gösterir
Geçmiş olsun canım öncelikle inş bu yavrun tutunur Allah'a emanet et inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunukasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısem
Erken yumurtlamışsın demekki canımBenim 5+1 Di ama ultrasona göre 5+6 ydı. Kese gördük ama kalp duymadık. Yarın gidicem bana göre 6+1 bakalım ultrasonda kaç olacaktahlil ne istedi ki? Benden bişi istemedi henüz
Canım ultrason ölçümü en doğru 12. Haftada çıkar stres yapmakasımda bebegımın kalp atısı durduğu için kurtaj oldum o yüzden bu endısem
merhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocukbenim de oluyo canım bazen sağ genelde sol ne tarafda bebek merak ediyorum gidemiyorumda korkumdan hastaneye keseye kalp atışına gidemedim daha inşallah iyidir bebişlerimiz ☺
Kizlar 3. hamileligi olan varmi
Doktor da söylemişti adetten bir kaç gün sonra yumurtlayacaksın 11-12 günler gibi demişti bana. Öyle olmuş gerçekten sanırımErken yumurtlamışsın demekki canım
Kanama olan arkadaşlar korkmayın lütfen.. ilk iki hamileliğimde 7 8 haftaya kadar kanama oldu hele ikincide sular seller gibi oluyordu.. bu sefer olmayınca kendimi garip hissediyorumKanama değil de bnm kahverengi akıntı şeklinde ve bana göre çoktu ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamadım doktor kanama bölgesi yok dedi yerleşme olabilir dedi ama hala devam ediyor 4+4ten beri bugün 5+3
ya doktorum ıyı kalp atısı da guzel maşallah dedi ama ınsan merak ediyor dakikada 163 atıyomus
Ben pazartesi gidicem cnm ama yarında görmen zor sanki erken gibiÇok küçük dedi bana doktor şimdi yarın tekrar gidicem inşallah görürüz ve banada gösterir
Cinsiyet için çin takvimine bi bakın,doğrumu çıkacak.iki aya hepimiz öğreniriz gerçi....10 dan fazla arkdsima sordum,hepsi doğru...
Benimde kız çıkıyor tam senin tersin gibi bnmde 1 oğlum var gönülden kız geçiyor ama içime de kız doğuyor sanki Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sağlıklı olsunlardabende erkek çıkıyor ama bakalım ne olacak bir kızım olduğu için gönlümdeki erkek ilk kaybım da erkekti ama sağlıklı olsun da cinsiyet 2. Planda tabiki..
İnşallah gönlünden geçen olur canım sağlıkla doğsunlar inşallah oğlun kaç yaşındaBenimde kız çıkıyor tam senin tersin gibi bnmde 1 oğlum var gönülden kız geçiyor ama içime de kız doğuyor sanki Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?