2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasılsınız kızlar benim okadar yoğun geçiyor ki bu virüs yüzünden çocuklar evde buarada soran olmuş 3. Gebelik varmı diye 4. Bebeğim olucak inşallah.. Bulantılar sabahları azda olsa oluyo hayırlısıyla şu zamanları ni atlatsak inşallah

Selam Hanımlar
bende Perşembe günü evde yaptım tedtincift çizgi çıktı direk cuma kan verdim salı alabildim sonucu 6haftalik hamileyim bat.im 17mart nasip olursa bende Kasım annesj en olucam

Ben
benim de oluyo canım bazen sağ genelde sol ne tarafda bebek merak ediyorum gidemiyorumda korkumdan hastaneye keseye kalp atışına gidemedim daha inşallah iyidir bebişlerimiz ☺
merhaba arkadaşlar sat a gore 7+6 ama ultrasona gore 6+5 haftalık gözüküyorum. boyle olan var mı ne yapabılırım de haftasıyla uyumlu olur cocuk
[/QUOTE]bende 7+3 te gittim 6+3 çıktı...... 8+1 de 7+1 geri yani 1 hafta gerilik bu haftalarda hiç. Önemli değil canım sıkıntı yapma döllenmeyle ilgilidir

Kizlar 3. hamileligi olan varmi

benim 3. Hamileliğim ilkinde 30 haftadapreeklampsi yüzünden erken doğum oldu 5 gün sonra kaybettim ikinci hamileliğim iğne aspirin ile aldım kızımı kucağıma 22 aylık şimdi adet tarihine göre 8 haftalık ultrasona göre 6 haftalık bebeğim.. hala emziriyorum ama eziyet oldu resmen

Erken yumurtlamışsın demekki canım
Doktor da söylemişti adetten bir kaç gün sonra yumurtlayacaksın 11-12 günler gibi demişti bana. Öyle olmuş gerçekten sanırım kalbi duymadan hamileyim diyemiyorum ama tam. Çekiniyorum biraz

Kanama olan arkadaşlar korkmayın lütfen.. ilk iki hamileliğimde 7 8 haftaya kadar kanama oldu hele ikincide sular seller gibi oluyordu.. bu sefer olmayınca kendimi garip hissediyorum

Cinsiyet için çin takvimine bi bakın,doğrumu çıkacak.iki aya hepimiz öğreniriz gerçi....10 dan fazla arkdsima sordum,hepsi doğru...

Cinsiyet için çin takvimine bi bakın,doğrumu çıkacak.iki aya hepimiz öğreniriz gerçi....10 dan fazla arkdsima sordum,hepsi doğru...

bende erkek çıkıyor ama bakalım ne olacak bir kızım olduğu için gönlümdeki erkek ilk kaybım da erkekti ama sağlıklı olsun da cinsiyet 2. Planda tabiki..

bende erkek çıkıyor ama bakalım ne olacak bir kızım olduğu için gönlümdeki erkek ilk kaybım da erkekti ama sağlıklı olsun da cinsiyet 2. Planda tabiki..
Benimde kız çıkıyor tam senin tersin gibi bnmde 1 oğlum var gönülden kız geçiyor ama içime de kız doğuyor sanki Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda

Benimde kız çıkıyor tam senin tersin gibi bnmde 1 oğlum var gönülden kız geçiyor ama içime de kız doğuyor sanki Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda
İnşallah gönlünden geçen olur canım sağlıkla doğsunlar inşallah oğlun kaç yaşında

merhaba kizlar soranlar var bende 3.gebeligim ve bir hafta geriden geliyiruz geccdollenme dedi doktor. keseyi gördük. yarin kalp atisini görmeye gidecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…