- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
O yüzden gece içiyorum bir taneKizlar bende progesteron başdönmesi yapiyor sizde durum nasil
Uyumadna önce kullan canım onu..Kizlar bende progesteron başdönmesi yapiyor sizde durum nasil
İnşallah kuzum yani midem sinyal veriyor ama hiç kusmadim çok şükürBaşağrısı bende ömrüm boyunca olmadı hiç ya ne zormus.. Migreni filan olana Allah yardım etsin
Ay ne güzel kız maşaallah benimki de geçsin bir an evvel ya lütfen lütfen
Hmm gunde 1tane dedi bende öğlene sabitledim heroglen iicyorum sonra uykubaisyir 3saat basdonmesi ve uykuO yüzden gece içiyorum bir tane
Yatmadan önce iç kuzum yoksa fena gerçektenHmm gunde 1tane dedi bende öğlene sabitledim heroglen iicyorum sonra uykubaisyir 3saat basdonmesi ve uyku
evtya oyle yapayım yoksa gerkcten kafayi yicem okadr basim donuyorki uyuyuorum hemen agirlik yapiyorUyumadna önce kullan canım onu..
evt birde sunu dicem nezmaan kadar kullanıcaz bu ilacı acabaYatmadan önce iç kuzum yoksa fena gerçekten
Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallahAlyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglencili
ilk üç ay demişti bana doktorevt birde sunu dicem nezmaan kadar kullanıcaz bu ilacı acaba
hmm bakalim bende sorcam birdahaki gitmemeilk üç ay demişti bana doktor
Öyle kuzum insan o pıt pıt ları duymak istiyorhmm bakalim bende sorcam birdahaki gitmeme
Bana dediki bebegin dusme ihtimali ockzor
Tam rahmin meekezine yerlesmis dedi
Ama kalpatisi gormeden hala hamileuim diyemiyorum
amin inşllah bosgebelikten cok korkuyorumÖyle kuzum insan o pıt pıt ları duymak istiyorAllah'ın izniyle yüzümüz hep güler hüzünlü şeyler yaşamayız inşallah
Bu korkuları hepimiz yaşadık, dokuz ay boyunca da yaşayacağız mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış canımamin inşllah bosgebelikten cok korkuyorum
Inşallah cnmBu korkuları hepimiz yaşadık, dokuz ay boyunca da yaşayacağız mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış canım
Evet bende 2018 in Nisan ayında doğum yaptımbende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman
o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda
Benimde kesildi ama senin tarihinde bir yanlislik var ben 8 +2 yim dogum tarihi 10 kasim sen daha geri olabilirsin ara ara kesilebilirKızlarrrr çok önemli bir sorum varrr
8+1 günlük bebeğim en son 2 hafta kadar önce kalp atısını duymuştuk, daha hiç Gitmedim ve 2 gündür sanki belirtilerim kesildii(( mide bulamtım olurdu her gece uykudan uyandıran, 2 gecedir yok, kasıgımda ara ara batmalar olurdu o da yokk ( kötü düşünmek istemiyorum sizinde belirti yaşamadıgınız günler oldu muu
Çok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaaBen yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallahhem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi tutuyo mu acaba cidden ☺
Allah kalbimize göre versin saglıklı olsunlarda inşbende 2018 de doğum yapmıştım Mayıs sonu doğdu sizinki ne zaman
o bende de tuttu ilk bebeğim erkek diyordu erkek oldu kızım da kız gözüktü bakalım şimdikine olacak erkek gözüküyor ama kısmet sağlıklı olsunda
Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallahAlyans altın bir yüzügü saçlarının bir teline baglayıp karnına yani bebegi nerde hissediyorsan o tarafa doğru sallıyorsun. Ama sen karışmıyorsun yüzük ileri geri sallanırsa erkek kendi etrafında dönerse kız. Çok eglencili
ay ağzın bal yesinÇok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?