2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Başağrısı bende ömrüm boyunca olmadı hiç ya ne zormus.. Migreni filan olana Allah yardım etsin
Ay ne güzel kız maşaallah benimki de geçsin bir an evvel ya lütfen lütfen
İnşallah kuzum yani midem sinyal veriyor ama hiç kusmadim çok şükür bende de migren var hepimiz şu zor günler ı atlatalım bir an önce

Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi tutuyo mu acaba cidden ☺

hmm bakalim bende sorcam birdahaki gitmeme
Bana dediki bebegin dusme ihtimali ockzor
Tam rahmin meekezine yerlesmis dedi
Ama kalpatisi gormeden hala hamileuim diyemiyorum
Öyle kuzum insan o pıt pıt ları duymak istiyor Allah'ın izniyle yüzümüz hep güler hüzünlü şeyler yaşamayız inşallah

Evet bende 2018 in Nisan ayında doğum yaptım

Benimde kesildi ama senin tarihinde bir yanlislik var ben 8 +2 yim dogum tarihi 10 kasim sen daha geri olabilirsin ara ara kesilebilir

Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi tutuyo mu acaba cidden ☺
Çok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaa

Allah kalbimize göre versin saglıklı olsunlarda inş

Ben yaptım şimdi kendi etrafında deli gibi döndü alyansım valla hadi kızdır inşallah hem sağ hem sol tarafımda kendi etrafında dönüyo baya bu yüzük işi
Çok denedik tuttu ama eglenceli bişey yaa
ay ağzın bal yesin teşekkür ederim canım valla bi oğlum var Rabbim isterse bi de kızım olur inşallah ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…