2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tiksinme ve bulantı var ama o islemi gerceklestirmedim henüz
Şarj leblebi midemi iyi bastırdı sürekli elinin altında olacak ama

yüzük yuvarlak nasıl döndü ki sanki ileri geri gitmeden başka bişey yapamaz gibi geliyor çünkü hep öyle oluyor

Ay İnş canım benim yaaaa

yüzük yuvarlak nasıl döndü ki sanki ileri geri gitmeden başka bişey yapamaz gibi geliyor çünkü hep öyle oluyor
Karnının üstüne getir tut yüzügü sabit sonra yavaşça bırak ve ileri geri atarsa erkek kendi etrafında dönmeye başlarsa kız

Rabbim herkesin gonlundekini sagliklisini nasip etsin insallah bende oglus istiyorum cok sukur iki kizim var kucuk kizim basimdâ kaynanam gibi bu sefer oglan diyo iki kizimda mide bulantim asiriydi bunda reflu gibi yuzukte guzelmis hic denemedim

Evet banada oldu aynısı 1 gün sürdü sanırım rahim büyüyor oyüzden

canlar bugün kese görmeye gıttık. ve sürprizzz iki kese gördük. :)hatta bırının kalbını dınledık bıle. ötekinin kalb sesı henuz olusmamıs. iki hafta sonra tekrar cagırdı. insallah bu kez kucagıma almak nasıp olur. insallah gebe olan herkes saglıkla kucagına alır. ikiz olan kimler varr?

Bende yaptım şimdi kendi etrafında döndü yüzüğüm iki taraftada denedim hadi hayırlısı bakalım 1 tane oğluşum var birde kızçem olsunn evde eşitlik sağlansın

Ayy çok sevindim hayırlı olsun benimde içimden hep ikiz geçiyorr kese 1tane gördük ama bazen sonradan çıkabiliyormuş yaşayıp göreceğiz senin betan kaçtı çok yüksek çıkmışmıydı yada şuphelendigin bir durum olmus muydu

Ayyy ne guzel tebrikler canim Rabbim hepimizinkininde kucagina almayi nasipetsin esimin babaannesi benim annemin ikizleri vardi belki bizde oluruz dedik kismet

benim transferden 12 gun sonra 2014 cıktı 2 gün sonrada 4750 fılan olmustu. ve 6. hafta bulantılarım basladı. ondan şüphe ettim. insallah senınde ıkız olur. evet sonradan cıkabılıyormus ıkıncı kese. veya tek embrıyo bolunebılıyormus.

Benimde adetim 3gün geçince 1939 çıkmıştı bulantım ilk gebeliğimde pek olmamıştı bunda fenayım hayırlısı bakalım haftaya gideceğim kalp atışı için o zaman kesinleşir

Ayy muhteşem sağlıcakla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…