2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay ne güzel net ve kocaman görüntüsü bana verilen belli bile değil
emin olamasam da tombik gözüktüğü için ben kıza benzettim ama yer olarak da erkek gibi erkek sola yakın olur derler
Ben sag erkek diye biliyordum

Ay ne güzel net ve kocaman görüntüsü bana verilen belli bile değil
emin olamasam da tombik gözüktüğü için ben kıza benzettim ama yer olarak da erkek gibi erkek sola yakın olur derler
Bende erkek diye düşündüm biraz fasülyeye benzio kesede bebekte bide dediğin gibi sola yakın sağlıklı olsunda ister kız olsun ister erkek. Evet ultrason resmim çok net başka resimlere bakıorum insanların koyduğu hep bulanık

Ooo çok üzüldüm İnş bu bebiş ini saglıkla kucagına alırsın
Amin inşAllah onlar tüp bebekti 7 haftalıkken transferin aynı günlerinde kendiliğinden düştüler bu femara+ovitrelle oldu umarım kurban olduğum Allahım yüzümüze bakarda bunu kucağımıza alırız

Amin inşAllah onlar tüp bebekti 7 haftalıkken transferin aynı günlerinde kendiliğinden düştüler bu femara+ovitrelle oldu umarım kurban olduğum Allahım yüzümüze bakarda bunu kucağımıza alırız
Sen hiç meraketme Kasım ayı anneleri olacaz hepimiz İnş. Sende bebegini kucagına alcksın saglıcakla

Kızlar ben de biraz önce yüzük testi denedim, hep ileri geri gitti geldi yüzük, çin takvimine de baktım o da erkek dedi :) nasip ins ,rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ins. Bu arada kızım var benim bi tane :)

Insallah Rabbim bizimkilerini saglicakla kucagimiza almayi bebekleri olmayanlarada nasip etsin hamileyiz arkadslar birbirimize dua edelim

Bi form var burda ultrasyon fotosuna gore tahmin yapmislar bayada bi tutmus kese sola yakinsa oglan sagdaysa kiz bi bakin isterseniz Rabbim oncelikle sagliklisini sonrada gonlumuzdekini versinn hadi bi aminnn diyelimmm

Bende yaptım şimdi kendi etrafında döndü yüzüğüm iki taraftada denedim hadi hayırlısı bakalım 1 tane oğluşum var birde kızçem olsunn evde eşitlik sağlansın
Hadi inşallah canım bende seninle aynıyım 2 yaşında bir oğlum var inşallah Hayırlısıyla bir de kızımız olur yoksa evde 3 erkek bir ben olcaz yandık

Kızlar kan testi yaptıran var mı ben e nabızdan sonuçlara baktımda d vitamini biraz düşük gibi geldi anlayamadım siizn sonuçlar nasıl tabi doğrusunu doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…