2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
günaydın hayırlı cumalar. bugün benim de kontrolüm var8.haftayı tamamladık bugün.
hayırlısı olsun
Benim 5hfata 5gündü
Doktor kalpatisina 2hfata sonra cagurdi
7haftaykenmi daha rahat kalpatisi görülüyor
Birde ultrasondanmi ogrenck atisi

hayırlısı olsun
Benim 5hfata 5gündü
Doktor kalpatisina 2hfata sonra cagurdi
7haftaykenmi daha rahat kalpatisi görülüyor
Birde ultrasondanmi ogrenck atisi
ben kalp atışını 24 martta duymuştum 6+6da. yani 7.hafta ideal diyebilirim. benim kanamam olmuştu erken gittim o sebeple

Kizlar bende progesteron başdönmesi yapiyor sizde durum nasil
Doktora yan etkisi varmı dedim tansiyon düşürür dedi bende benim tansiyonum hep düşük zaten dedim o zaman vajinadan kullan dedi akıntı kesildiği için aldım ilacı ama hiç kullanmadım.dikkat et doktoruna bildir canım

ben hep agzidan aldim burda hreks gece kullanmış bende gece kullancm

negusel tebrikler bende cok1ikizistedim doktor bana direkt tekkese ikiz olmaihtimali sifir deid
Bnm tek yumurtam vardı hiç beklemiyodk bnmde eşim çok istiyodu ben kaldıramam diye korkuyodm kilom da düşük ama böylesi nasipmiş inşallah ikiside sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım

Bnm tek yumurtam vardı hiç beklemiyodk bnmde eşim çok istiyodu ben kaldıramam diye korkuyodm kilom da düşük ama böylesi nasipmiş inşallah ikiside sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım
amin inşllah tekyumurta ikiizmi olmus superyaa ayneguzel bende coksterdim ama.suan saglikli olsun baskabirsey istemiyorum

amin inşllah tekyumurta ikiizmi olmus superyaa ayneguzel bende coksterdim ama.suan saglikli olsun baskabirsey istemiyorum
İki ayrı kese olunca çift yumurta ikizi oluyo sanırım valla yumurta birtaneydi demekki öteki daha küçüktü zaten kesenin biri daha küçük

Kızlar merhabalar ikili tarama testini yaptıracak mısınız? Çoğu yerde yaptırmayın diye yazmışlar.
ben ilk gebeliğimde de yaptırdım bunda da doktor isterse yaptırırım. sürece riayet ederim hep. böyle bir test varsa doktor da yaptır diyorsa geri çevirmem

12.haftadan sonra yaptırılabiliyor

Bende kontrolden geldim kese için gitmiştim iki kese gördük ikizlermiş çok şükür şok olduk ama
Aaaaa cnm çok şaşırdım ve çok sevindim senin için Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağıba almayı nasip etsin ya birde üzülüyordun valla sanki kendiminmii kadar sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…