2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kontrol için özele mi gidiyorsunuz devlete mi kızlar . Ben henüz gitmedim korkuyorum acikcasi

Kontrol için özele mi gidiyorsunuz devlete mi kızlar . Ben henüz gitmedim korkuyorum acikcasi
Ben özele gidiyorum cnm ama korkma önlem aldıktan sonra hiç bişe olmaz maskeni eldivenini tak git hastaneler bomboş işi olmayan korkudan gelmemiş zaten 2 kere gittim kontrole 2sinde 2 kişi vardı herkes birbirinden 3 metre uzak duruyordu zaten

Aaa ne güzel canm benim İnş kalbine göre olur

Yok hayır aksine cumartesi değerim 3300 dü pazartesi 5382 oldu düşük geldi doktora gene kan istedi normalde kan vermeye gittik keseleri gördük çok şükür
Çok sevindim yaa İnş Allah saglıcakla kucagına almayı da nasip eder bende bebişlerim ikiz olmasını çok istiyorum İnş Allah nasip ederse

Çok sevindim yaa İnş Allah saglıcakla kucagına almayı da nasip eder bende bebişlerim ikiz olmasını çok istiyorum ❣İnş Allah nasip ederse
Korkularım var ama hayırlısı herşeyin çok sağolun inşallah sizede nasipolur tek keseyken iki oldu bizim birden

Devlete gittinmi hiç
Ben ilk doğumunu Ankara tıp ta yapmıştım bunun takiplerini de orda yaptırmak istiyorum nasipse 11.haftada felan gidicem aksilik çıkmazsa .. çünkü ASM den sonuclari almaya gittiğimde hemşire özellikle vurguladı yakın hastanelerden takibini yaptır dikkatli ol diye de ondan sorayım dedim

Yok cnm hiç gitmedim evime yakın devlet yok malesef 10 dk mesafede 1 özel hastane var oraya gidiyorum şuan için normalde tahlillerimi devlette yaptırıyordum ilk gebeliğimde iş yerime yakın die ama şuan evden çalışmaya başladık o yüzden yapıcak birşey yok

Merhaba Ankarada misiniz hangi özel hastane hangi doktor acaba paylasir misiniz bende doktor ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…