Evet cnm yaptıracağım ilk gebeliğimde doktorum önemli olan 2li test onda bir problem görünmüyorsa 3lü test yaptırmayız demişti. 2li test birçok konuda önemli cnm insanlar down send. Aldırıcan mı ne alaka vs diyor ama bakılan tek şey o değil o yüzden fikrimi sorarsan yaptır derim. Hem çok basit uktrason kan testi farklı birşey yok her zamanki kontrolün gibi düşün
Aaaaa cnm çok şaşırdım ve çok sevindim senin için Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağıba almayı nasip etsin ya birde üzülüyordun valla sanki kendiminmii kadar sevindim
Değerim düşüktü ondan çok korkuyodm ne için gittim neyi öğrendim allaha şükürler olsun inşallah kalp atışlarını da duyarım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah allah razı olsn
down sendromu riskini gösterir.. anne yaşı yükseldikçe risk artar yüzde yüz kesin değildir ama sıkıntı varsa da öğrenmek ve kendinizi hazırlamak için önemlidir.. ikili ve ayrıntılıyı yaptırma taraftarıyım.. iyi araştırıp öğrenin lütfen sadece doktora da bırakmayın.. araştırdığım halde doktor yüzünden kaybım var önemsemediği için.. herşeyi Araştırın önemli
down sendromu riskini gösterir.. anne yaşı yükseldikçe risk artar yüzde yüz kesin değildir ama sıkıntı varsa da öğrenmek ve kendinizi hazırlamak için önemlidir.. ikili ve ayrıntılıyı yaptırma taraftarıyım.. iyi araştırıp öğrenin lütfen sadece doktora da bırakmayın.. araştırdığım halde doktor yüzünden kaybım var önemsemediği için.. herşeyi Araştırın önemli
Bnm tek yumurtam vardı hiç beklemiyodk bnmde eşim çok istiyodu ben kaldıramam diye korkuyodm kilom da düşük ama böylesi nasipmiş inşallah ikiside sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım
zaten hiçbir test %100 değil 3lü ve 4 lü yapılmasından yana değilim bende onlarda hep sorun çıkıyor güvenilirliği yok.. tabiki kimisi de sorun varsa kendini strese sokmak istemiyor haklı olarak çünkü zaten kesin değil.. tüm hamileliğirezil olmasın diye
zaten hiçbir test %100 değil 3lü ve 4 lü yapılmasından yana değilim bende onlarda hep sorun çıkıyor güvenilirliği yok.. tabiki kimisi de sorun varsa kendini strese sokmak istemiyor haklı olarak çünkü zaten kesin değil.. tüm hamileliğirezil olmasın diye
Yok canım amniyo sıvısı alınır o incelenir kesinliği öğrenmeye çalışırlar.. hatta yurtdışına kan gönderip ona bakılır.. 11 14 haftaları arasında yapılır.. genelde gebeliği sonlandırma önerilmiyor..