2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu demir, magnezyum vs ne zaman başlanıyor folik asit ne zaman bırakılıyor doktora gidememek ne kötü

Kızlar bu demir, magnezyum vs ne zaman başlanıyor folik asit ne zaman bırakılıyor doktora gidememek ne kötü
sanırım ilk trimester bitiminde başlanıyor, ben geçen hafta dr a gittim bana 12. haftadan sonra başlarız dedi
genelde öyle başlıyorlar diye biliyorum, yarın gideceğim tekrar sorarım emin olmak için

sanırım ilk trimester bitiminde başlanıyor, ben geçen hafta dr a gittim bana 12. haftadan sonra başlarız dedi
genelde öyle başlıyorlar diye biliyorum, yarın gideceğim tekrar sorarım emin olmak için
Buraya da yazarsan çook mutlu olurum canım

Selamlar Kızlar,
Benim 1 haftadır bulantılarım başladı. Dün nirvana yaptı, mide ağrısı, gaz hepsi karışık. Reflü çıkmıştı yeni ben de. Üst üste geldi. Geniz akıntım da çok oluyor. Öyle yatıyorum tüm gün, Allah’tan işim tatil. İlk çocukta da böyleydi, hiç tadım tuzum yoktu, bunda da kaderim değişmedi Var mı bu kadar yoğun bulantısı olan? Beni bayağı yatırıyor ya hasta gibi.

Geçmiş olsun canım reflü geniz akıntısı tuzu biberi olmus. Benim de hafiften bulantı koku hassasiyeti başladı. İlkinde 9.haftadan sonra zirve yapmıştı bakalım bunda nasıl olacak

merhaba kizlar keseyi görmüştük bugun de kalp atimi icin gittik cok şükür duyduk.bur hafta geriden geliyiruz hala.2 gundur lekelenme vardi ama nedense ilac falan vermedi sormayi da unuttum ya neden düşük onleyici vermedik i

Canım ben ASM den aldım folik asit verdi şimdi. 12.haftadan sonra demir+d bir verdi takı doğumdan sonra 3. Ayda birakucaksin dedi.
Hmm tamam canım 9. haftadayim ben o zaman 12 bitince asm ye gideyim çok çok teşekkür ederim

Lekelenme olduğunu biliyordu değil mi doktorun? Ben de hiç olmadı ama ilk gittiğim gün verdi progestan200 mg hap günde bir kez iç garanti olsun dedi. Bir zararı yok çok kafana takıyorsan ara sor canım

Canım ben ASM den aldım folik asit verdi şimdi. 12.haftadan sonra demir+d bir verdi takı doğumdan sonra 3. Ayda birakucaksin dedi.
Ya ben istanbul alibeyköydeyim burda asm ler hasta bakmıyo beşiktaş dikilitaştada ailem oturuo ordaki aile hekimimizde bakmıyor nerde kan vericem ben değer baktırıcam valla kafayı yicem gittiğim hastanede baktıramam çok çok pahalı artık ucuz bir özel klinik bulucaz napalım

Merhaba Ankarada misiniz hangi özel hastane hangi doktor acaba paylasir misiniz bende doktor ariyorum
Yok cnm ben istanbuldayım fikir olması açısından ümraniye unutmaz tıp merkezi ayşe nurcan ünlüer'e gidiyorum. İlk doğumumda da kendisi ile ilerlemiştim çok memnunum

Lekelenme olduğunu biliyordu değil mi doktorun? Ben de hiç olmadı ama ilk gittiğim gün verdi progestan200 mg hap günde bir kez iç garanti olsun dedi. Bir zararı yok çok kafana takıyorsan ara sor canım
biliyordu cnm ama bisey demedi kese etrafında kanama falan yok dedi.arayip sorayim olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…