2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
sagol canim sen yemek yaparken nerede oluyor ana kucağınız var mi ya da arabasinda mi tutuyorsunuz

8
Dün gece bebegimin idrar hep çıkmış üst baş sırılsıklam üşütmüşmüdğr bugunde cok huzursyz ve uyumuyor
Üsütmus olabilir canım ihlamur ic hatta bir iki çay kasıgı bebeginide verebilirsin.

Kızlar bebislerin uyku düzenleri nasıl? Benimki 3.5 aylik oldu. Geve uykusuna yatırınca mutlaka yarim saat icin de tekrar uyanıyor, hatta bazen 2. Defa bile uyanıyor. Derin uykuya geçmekte güçlük çekiyor. Gündüz de baya kısa kısa uyuyor.
Bir de uyanıkken sizin bebisler neler yapıyor ? Benimki çok çabuk sıkılıyor, hemen kucak istiyor.

sagol canim sen yemek yaparken nerede oluyor ana kucağınız var mi ya da arabasinda mi tutuyorsunuz
Ben ana kucağı almadım bebek arabasında pusette oluyor müzik açıyorum bazen oyuncak veriyorum eline yaptığım şeyleri gösteriyorum bu kırmızı kapya biber bu mantar gibi. Geçen çok konuşmaktan bi an kafam uyuşmuştu

10 da gece uykusuna yatıyor gece 3 4 gibi uyanıyor sonra sabah gündüz de 11 uykusu 1.5 saat sürüyor öğle uykusu 1 saat civarı ikindi kısa sürüyor bizim de 30 40 dk genelde bi sıkıntısı yoksa bu şekilde bazen çok uyuyor ben uyandiriyorum bazen atak haftasında ysa kucakta olmak istiyor.

Biz çok oynuyoruz oynamayınca onu ihmal ettiğimi düşünüyorum üzülüyorum

Hemen verdim valla koşturmaktan gece hiç uyumadan gündüz koşturunca 3 oğlana bi de bebek alerjik diye hiç birşey yiyemiyordum şimdi yiyorum artık sadece süt ürünleri ni yemiyorum önce dokunur mu diye korkuyordum herşeyden
Kilo gitti ama ben daha kendimi bulamadım şöyle giyinip saçımı başımı yapıp havaya giremedim

ugurbocuuu bu vitabiotic pregnacere emzirme vitaminini devlet karşılıyor mu doktoruma yazdırarak almak istiyorum
Yok canım özel vitamin devlet emzirme döneminde decavit i bile ödemiyor muş
Vitabiotics i parayla alman gerekiyor eczaneden indirim yapın de biraz indirim yapabiliyorlarmış ben 66 tl ye aldım nette indirim isteyin yapıyorlar diyenler oldu

Geçmeyen pişik gaz sancısı gürültülü kaka ishal yada kabızlık geçmeyen konak huzursuzluk ağlama ellerini çok kemirmesi gözlerini kulaklarını ovuşturması alerji belirtisi süt ürünlerinde 6 aya kadar uzak dur mama yiyorsa da normal mama verme hidrolize mama yazdır doktorunuza

Akşam 10 dan gece 3 e 4 e kadar uyanmıyor mu

Mama kullanmiyorum canım . Aslında süt ürünlerini de kullanmıyorum yumurta alerjisi mi var diye düşündüm . Doktor yolu gözüktü bize

Günaydın güzel anneler

Bugün 3 ay 9 günlük olduk. Artık düzenimiz yavaş yavaş oturmaya başladı. Sadece gündüz oğlumu oyalamakta biraz zorlanıyorum. Artık sürekli gezdirmemi istiyor herşeyi inceliyor. Yatırınca kıyamet kopuyor. Gece uykularımız çok şükür güzel akşam 9- 9 buçuk gibi uyutuyorum gece 23:00 gibi sağdığım sütü veriyorum uykudayken. Sabah 4 e 5 e kadar uyuyor genellikle. Gündüz uykularımız yarım saat oluyor ona bir çözüm bulamadım 20 gün sonra işbaşı yapacağım umarım her şey güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…