Bence muatap olma daha iyi.Doğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Pamuk da aklımda ama ne bilim bazen öyle bir çıldırıyor ki o pamuğu islamaya bile fırsat vermez gibi. Molfix püre sof 4 bulmak çok zor resmen işkence bana yaşadığın yer ilçe .nettede bakıyorum bir iki satıcı dışında çok satan da yok. Ben mi görmedim bilemedim
Demi hep ise yarıyor diyordum ama yok yarasa bu kadar kivranmaz. Alerjik bir durum yaşamadım . Bir iki defa kakada mukuslu kan olmuştu ama bı daha olmadı. Zaten kakası hep mukuslu hiç normale dönmüyor
Ben bunları çıkartırım yakın olsak da işte . Asla alta kalmayı sevmiyorum nedense kolumu kibirtacak çene çalacak hiç halim yok. Travazol kaşıntı kremi değil mi .
Ben o el emmesine sinir olup bazen taytinin içine sıkıştırıyor um elleriniçömelme modu hep var eşim napiyon psikopatlasma iki aylık bebe tuvalet mi öğrenecek rahat bırak diyor.
Biogia değilde başka probiyotik var vermekle kusması bir oluyor . Gaz damlasinida nurse alcam yine bir arkadaş işe yaradı demisti
Bir de nurse harveys gaz damlası değil şurubunu kullan benceDoğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Pamuk da aklımda ama ne bilim bazen öyle bir çıldırıyor ki o pamuğu islamaya bile fırsat vermez gibi. Molfix püre sof 4 bulmak çok zor resmen işkence bana yaşadığın yer ilçe .nettede bakıyorum bir iki satıcı dışında çok satan da yok. Ben mi görmedim bilemedim
Demi hep ise yarıyor diyordum ama yok yarasa bu kadar kivranmaz. Alerjik bir durum yaşamadım . Bir iki defa kakada mukuslu kan olmuştu ama bı daha olmadı. Zaten kakası hep mukuslu hiç normale dönmüyor
Ben bunları çıkartırım yakın olsak da işte . Asla alta kalmayı sevmiyorum nedense kolumu kibirtacak çene çalacak hiç halim yok. Travazol kaşıntı kremi değil mi .
Ben o el emmesine sinir olup bazen taytinin içine sıkıştırıyor um elleriniçömelme modu hep var eşim napiyon psikopatlasma iki aylık bebe tuvalet mi öğrenecek rahat bırak diyor.
Biogia değilde başka probiyotik var vermekle kusması bir oluyor . Gaz damlasinida nurse alcam yine bir arkadaş işe yaradı demisti
bir kavanoza su ısıtıp koy. peteğin üzerinde dursun gün boyu. ordan pamuğu ıslatıp ıslatıp kullanırsın. bu şekilde pratik olur sana.Doğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Cok ciddi geçmeyen pişiklerde bu üçü kullanıyor ama son care olarak travazol kortizonlu bir krem istege baglı sürülmemeli cok cok az miktarda kullanılması uygun olur.bir kavanoza su ısıtıp koy. peteğin üzerinde dursun gün boyu. ordan pamuğu ıslatıp ıslatıp kullanırsın. bu şekilde pratik olur sana.
pişik için hametan+trosyd ve travazol üçlüsünü kullanabilirsin. bizim kullandığımız kremler pişik önleyici. pişik olduktan sonra işe yaramazlar. merhem kullanmak gerekir.
ben sleepynin yeni serisini kullanıyorum memnunum. şimdilik stoğumuz var. sonra molfix pureye geçebilirim. internetten alıyorum ben bezleri.
Ben bebeğinizin alerjisi oldugunu düşünüyorum süt ürünlerine kakada mukus normal değil geçmeyen pişik ve çok gaz ağlama huzursuzluk kesinlikle bunu araştırınDoğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Ayrıca molfix bez trendyolda var 4 numaraDoğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşünün
Cnm ben dogdugundan beri pamuk ve sicak suyla siliyorum en guzeli bizde pisik yok cok sukur ama bazj bebeklerde naparsan yap oluyor senin sucun degil aynu sekilde gaz olayida ben ilm ay haric hic yediklerime dikkat etmedim onada alismasi gerekiyor bebeklerin kendini suclama tum buyukler bebek hik dese ac diyorlar ama bebek cani sıkilunca dis vakti falan hep emerler ellerini aclikla alakasi yok olagan sey kv cok bilmesin bakalimSelam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
Şurubu daha mı iyi gaz şurubu demi .Bir de nurse harveys gaz damlası değil şurubunu kullan bence
Hametan var kullanıyorum da .travazol da var ama böyle kullanıldığını bilmiyordum.bir kavanoza su ısıtıp koy. peteğin üzerinde dursun gün boyu. ordan pamuğu ıslatıp ıslatıp kullanırsın. bu şekilde pratik olur sana.
pişik için hametan+trosyd ve travazol üçlüsünü kullanabilirsin. bizim kullandığımız kremler pişik önleyici. pişik olduktan sonra işe yaramazlar. merhem kullanmak gerekir.
ben sleepynin yeni serisini kullanıyorum memnunum. şimdilik stoğumuz var. sonra molfix pureye geçebilirim. internetten alıyorum ben bezleri.
Penaten aldım ama kortizonlu diye kullanmaya korktum .bide aşırı gıcık bişe. Oda pisigi coşturdu. İlk kullanimda bıraktım.yorumlarda yüzüne surenleri okudum bende yüzüme kullanıyorum aşırı güzelleşti yüzüm .sivilceler azaldı .strese bağlı sürekli çıkıyordu maşallah şimdi çıkmıyor gibiCok ciddi geçmeyen pişiklerde bu üçü kullanıyor ama son care olarak travazol kortizonlu bir krem istege baglı sürülmemeli cok cok az miktarda kullanılması uygun olur.
Kanton yagı da pişik geçinceye kadar iki üç gün kullanılmalı. Kanton yagının pişik de uzun süreli kullanımında o bölgedeki kaslara zararı oluyormuş. İleri ki hayatında sıkıntılar olabilir.
Limon11 pişik iyileşince yaglı deriyi kaplayan bepanthol penaten gibi kremlerle sürekli koruyuculuk saglamalısınız. Ama _seastar_ in de dedigi gibi ilk önce iyileştir sonra koruyucu kullan
Süt ürünleri tuketmiyorum. Tatlı olmazsa ayrana hasretim desem yeriBen bebeğinizin alerjisi oldugunu düşünüyorum süt ürünlerine kakada mukus normal değil geçmeyen pişik ve çok gaz ağlama huzursuzluk kesinlikle bunu araştırın
Ben süt diyetine girdiğimden beri bebegm sakinleşmeye basladı
Aynen napsam aynı geçmiyor. Bir duzeligor diyorum sonra yine aynı zeytin yağı sürerken iyidi bıraktım pişik oldu. Tuglu olmasa kızım kullanırım ama tuglerini costurdu . Ben dikkat ediyorum her yedigime mesela bir bulgur bide ekmeğe dikkat etmiyorum eşime soslu tavuk yapıyorsam kendime haslarim. Salata yapsam mor lahana koymam kendime . Hepsine dikkat ediyorum kisacaCnm ben dogdugundan beri pamuk ve sicak suyla siliyorum en guzeli bizde pisik yok cok sukur ama bazj bebeklerde naparsan yap oluyor senin sucun degil aynu sekilde gaz olayida ben ilm ay haric hic yediklerime dikkat etmedim onada alismasi gerekiyor bebeklerin kendini suclama tum buyukler bebek hik dese ac diyorlar ama bebek cani sıkilunca dis vakti falan hep emerler ellerini aclikla alakasi yok olagan sey kv cok bilmesin bakalim
Canım pişik için bence kesinlikle ıslak mendil kullanma geçen hafta yolculuk yaptık mecburen ıslak mendil kullandım nasıl pişik oldu normalde öyle olmuyor ben hep pamuk ve ılık su ile siliyorum küçük kavanozda su hep kaloriferin üstünde hiç zor olmuyor o kadar krem yağ sürmenden daha kolaySelam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
Ben şöyle anlatayım. Doktor bize bıogaıa ve nurse harveys şurup verdi. Şurubu günde dört kere bir tatlı kaşığı bıogaıa yı günde bir kere 4 damla ver dedi. Biz hatta eczaneye gittik muadilini sap simplex mi ne onu verdi biz de doktoru qradık hayır o etkili değil bıogaıa yı bulun mutlaka dedi. Ben bunları kullanmaya başlayınca gaz olayı diye birşey yaşamadık.Şurubu daha mı iyi gaz şurubu demi .
Hametan var kullanıyorum da .travazol da var ama böyle kullanıldığını bilmiyordum.
Penaten aldım ama kortizonlu diye kullanmaya korktum .bide aşırı gıcık bişe. Oda pisigi coşturdu. İlk kullanimda bıraktım.yorumlarda yüzüne surenleri okudum bende yüzüme kullanıyorum aşırı güzelleşti yüzüm .sivilceler azaldı .strese bağlı sürekli çıkıyordu maşallah şimdi çıkmıyor gibi
Süt ürünleri tuketmiyorum. Tatlı olmazsa ayrana hasretim desem yeridoğdu doğalı mukus var .
Aynen napsam aynı geçmiyor. Bir duzeligor diyorum sonra yine aynı zeytin yağı sürerken iyidi bıraktım pişik oldu. Tuglu olmasa kızım kullanırım ama tuglerini costurdu . Ben dikkat ediyorum her yedigime mesela bir bulgur bide ekmeğe dikkat etmiyorum eşime soslu tavuk yapıyorsam kendime haslarim. Salata yapsam mor lahana koymam kendime . Hepsine dikkat ediyorum kisaca
Aynen ben de hep ıslak mendil kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım. Prima nin ıslak mendilini kullanıyoruz memnunuz biz de.ben baştan beri ıslak mendil kullanıyorum Allaha şükür hiç şikayetimiz olmadı pişikten yana.
Nasil verdinBen hamilelikte aldığım tüm kiloları verdim üstüne de 1 kilo fazladan verdim 59 um
Aynen daha kolay dermanım mecalim kalmadı zatenCanım pişik için bence kesinlikle ıslak mendil kullanma geçen hafta yolculuk yaptık mecburen ıslak mendil kullandım nasıl pişik oldu normalde öyle olmuyor ben hep pamuk ve ılık su ile siliyorum küçük kavanozda su hep kaloriferin üstünde hiç zor olmuyor o kadar krem yağ sürmenden daha kolay
Ay canım çok sağol hemen ikisinide alcamBen şöyle anlatayım. Doktor bize bıogaıa ve nurse harveys şurup verdi. Şurubu günde dört kere bir tatlı kaşığı bıogaıa yı günde bir kere 4 damla ver dedi. Biz hatta eczaneye gittik muadilini sap simplex mi ne onu verdi biz de doktoru qradık hayır o etkili değil bıogaıa yı bulun mutlaka dedi. Ben bunları kullanmaya başlayınca gaz olayı diye birşey yaşamadık.
Travazol a gelince evet kortizonlu günde iki kere iyileşene kadar sür sonra kullanma bir sıkıntı kalmayınca dedi. Her bezini açtığında bebeğin poposunu biraz havalandır dedi. Biz bir kere pişik olduk bir daha olmadık. Önce iyileştir sonra dikkat et pişik kremi falan kullan. Ben hep ıslak mendil kullandım, ıslak mendilin iyiyse hiçbirşey olmuyor bebişe.
Bir de serbest kundak yapınca rahat ettik uykularda. Umarım iyi olursunuz.
Bunlar tabiki benim yaşadıklarım ve tavsiyelerim.
Rica ederim. Bizde uyumuyoruz pek. Oyun istiyor hep artık.Aynen daha kolay dermanım mecalim kalmadı zaten
Ay canım çok sağol hemen ikisinide alcamkızım zaten hep altını açık kalsın diye kıyameti koparıyor kız sevmiyor giyinmeyi banyo öncesi üstünü çıkarıyorum bir mutluluk bir gulmeler şaka gibi geçen gün uyumuyor bayılacak uykusuzluktan üstünü çıkardım uyudu giydirdim bastı çığlığı
Sırf altını gece ıslatmasın diye 4 numara kullanıyorum çok iyi oluyorDün gece bebegimin idrar hep çıkmış üst baş sırılsıklam üşütmüşmüdğr bugunde cok huzursyz ve uyumuyor
Oyun halısı,dönence çıngırak zeka kartları sesli piyano hışırtılı defter bunlarla vakit geçiriyoruz. Oyun halisinin piyano kısmına ayaklarını değil de yüzünu ceviriyorum kafayı uzun süre ayakta tutuyor. Büyük resimli kitap aldim onların resimlerine bakıyoruz okuyorum çok gülüyor. Mutfakta yemek yaparken fırın poşetine bakliyat koyuyorum onla da oynamayı seviyor tabi yanında oluyorum bunun gibi şeylerle zaman geçiriyoruz.Kizlar bebeğinize alıp su anda oynayabildiginiz bir oyuncak var mi.. varsa atabilir misiniz linkini.. zaman geçirmek zorlaşıyor qrtik hep oyun istiyorlar.. ben bir oyun halisi almistim su anda dönmediği icin elinin uzandığı oyuncakla oynuyor.. içlerinden bi tanesinin kancasini çekince muzik caliyor en cok onu seviyor.. onun gibi bir oyuncak daha olsun istiyorum ama.. veya siz nasıl vakit geçiriyorsunuz hangi oyunları oynatiyirsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?