2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence muatap olma daha iyi.
Hayır travazolu kesinlikle bana doktor önerdi bir kere sürdüm geçti bir daha pişik yaşamadık.
En iyi probiyotik de bıogaıa diyorum istersen bir dene birşey kaybetmezsin bence

Bir de nurse harveys gaz damlası değil şurubunu kullan bence

Eklentiler

• images.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 14
bir kavanoza su ısıtıp koy. peteğin üzerinde dursun gün boyu. ordan pamuğu ıslatıp ıslatıp kullanırsın. bu şekilde pratik olur sana.
pişik için hametan+trosyd ve travazol üçlüsünü kullanabilirsin. bizim kullandığımız kremler pişik önleyici. pişik olduktan sonra işe yaramazlar. merhem kullanmak gerekir.
ben sleepynin yeni serisini kullanıyorum memnunum. şimdilik stoğumuz var. sonra molfix pureye geçebilirim. internetten alıyorum ben bezleri.

Cok ciddi geçmeyen pişiklerde bu üçü kullanıyor ama son care olarak travazol kortizonlu bir krem istege baglı sürülmemeli cok cok az miktarda kullanılması uygun olur.

Kanton yagı da pişik geçinceye kadar iki üç gün kullanılmalı. Kanton yagının pişik de uzun süreli kullanımında o bölgedeki kaslara zararı oluyormuş. İleri ki hayatında sıkıntılar olabilir.

Limon11 pişik iyileşince yaglı deriyi kaplayan bepanthol penaten gibi kremlerle sürekli koruyuculuk saglamalısınız. Ama _seastar_ in de dedigi gibi ilk önce iyileştir sonra koruyucu kullan

Ben bebeğinizin alerjisi oldugunu düşünüyorum süt ürünlerine kakada mukus normal değil geçmeyen pişik ve çok gaz ağlama huzursuzluk kesinlikle bunu araştırın
Ben süt diyetine girdiğimden beri bebegm sakinleşmeye basladı

Ayrıca molfix bez trendyolda var 4 numara

Cnm ben dogdugundan beri pamuk ve sicak suyla siliyorum en guzeli bizde pisik yok cok sukur ama bazj bebeklerde naparsan yap oluyor senin sucun degil aynu sekilde gaz olayida ben ilm ay haric hic yediklerime dikkat etmedim onada alismasi gerekiyor bebeklerin kendini suclama tum buyukler bebek hik dese ac diyorlar ama bebek cani sıkilunca dis vakti falan hep emerler ellerini aclikla alakasi yok olagan sey kv cok bilmesin bakalim

Bir de nurse harveys gaz damlası değil şurubunu kullan bence
Şurubu daha mı iyi gaz şurubu demi .
Hametan var kullanıyorum da .travazol da var ama böyle kullanıldığını bilmiyordum.
Penaten aldım ama kortizonlu diye kullanmaya korktum .bide aşırı gıcık bişe. Oda pisigi coşturdu. İlk kullanimda bıraktım.yorumlarda yüzüne surenleri okudum bende yüzüme kullanıyorum aşırı güzelleşti yüzüm .sivilceler azaldı .strese bağlı sürekli çıkıyordu maşallah şimdi çıkmıyor gibi
Süt ürünleri tuketmiyorum. Tatlı olmazsa ayrana hasretim desem yeri doğdu doğalı mukus var .
Aynen napsam aynı geçmiyor. Bir duzeligor diyorum sonra yine aynı zeytin yağı sürerken iyidi bıraktım pişik oldu. Tuglu olmasa kızım kullanırım ama tuglerini costurdu . Ben dikkat ediyorum her yedigime mesela bir bulgur bide ekmeğe dikkat etmiyorum eşime soslu tavuk yapıyorsam kendime haslarim. Salata yapsam mor lahana koymam kendime . Hepsine dikkat ediyorum kisaca

Canım pişik için bence kesinlikle ıslak mendil kullanma geçen hafta yolculuk yaptık mecburen ıslak mendil kullandım nasıl pişik oldu normalde öyle olmuyor ben hep pamuk ve ılık su ile siliyorum küçük kavanozda su hep kaloriferin üstünde hiç zor olmuyor o kadar krem yağ sürmenden daha kolay

Ben şöyle anlatayım. Doktor bize bıogaıa ve nurse harveys şurup verdi. Şurubu günde dört kere bir tatlı kaşığı bıogaıa yı günde bir kere 4 damla ver dedi. Biz hatta eczaneye gittik muadilini sap simplex mi ne onu verdi biz de doktoru qradık hayır o etkili değil bıogaıa yı bulun mutlaka dedi. Ben bunları kullanmaya başlayınca gaz olayı diye birşey yaşamadık.
Travazol a gelince evet kortizonlu günde iki kere iyileşene kadar sür sonra kullanma bir sıkıntı kalmayınca dedi. Her bezini açtığında bebeğin poposunu biraz havalandır dedi. Biz bir kere pişik olduk bir daha olmadık. Önce iyileştir sonra dikkat et pişik kremi falan kullan. Ben hep ıslak mendil kullandım, ıslak mendilin iyiyse hiçbirşey olmuyor bebişe.
Bir de serbest kundak yapınca rahat ettik uykularda. Umarım iyi olursunuz.
Bunlar tabiki benim yaşadıklarım ve tavsiyelerim.

Aynen daha kolay dermanım mecalim kalmadı zaten
Ay canım çok sağol hemen ikisinide alcam kızım zaten hep altını açık kalsın diye kıyameti koparıyor kız sevmiyor giyinmeyi banyo öncesi üstünü çıkarıyorum bir mutluluk bir gulmeler şaka gibi geçen gün uyumuyor bayılacak uykusuzluktan üstünü çıkardım uyudu giydirdim bastı çığlığı

Rica ederim. Bizde uyumuyoruz pek. Oyun istiyor hep artık.

Kizlar bebeğinize alıp su anda oynayabildiginiz bir oyuncak var mi.. varsa atabilir misiniz linkini.. zaman geçirmek zorlaşıyor qrtik hep oyun istiyorlar.. ben bir oyun halisi almistim su anda dönmediği icin elinin uzandığı oyuncakla oynuyor.. içlerinden bi tanesinin kancasini çekince muzik caliyor en cok onu seviyor.. onun gibi bir oyuncak daha olsun istiyorum ama.. veya siz nasıl vakit geçiriyorsunuz hangi oyunları oynatiyirsunuz..

ugurbocuuu bu vitabiotic pregnacere emzirme vitaminini devlet karşılıyor mu doktoruma yazdırarak almak istiyorum

Oyun halısı,dönence çıngırak zeka kartları sesli piyano hışırtılı defter bunlarla vakit geçiriyoruz. Oyun halisinin piyano kısmına ayaklarını değil de yüzünu ceviriyorum kafayı uzun süre ayakta tutuyor. Büyük resimli kitap aldim onların resimlerine bakıyoruz okuyorum çok gülüyor. Mutfakta yemek yaparken fırın poşetine bakliyat koyuyorum onla da oynamayı seviyor tabi yanında oluyorum bunun gibi şeylerle zaman geçiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…