2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım 6450 güzel bir kilo ki niye moralini bozuyorsun. Kilo alımı az mı son ay ne kadar aldı mesela? Doğum kilosu kaçtı bide

Çok da güzel kilosu kesinlikle insanlarin konuşmasıyla mama verme şurda ne kaldı 6 aya ben açıktan salgın olduğu için tedirginim diyorum anlasınlar diye anlamayıp gelen 2 3 kişiye de bebeğimi çıkartmadım odasında emzirip bırakıp çıktım napim şu dönem bebek sevilecek dönem değil

Canım 6450 güzel bir kilo ki niye moralini bozuyorsun. Kilo alımı az mı son ay ne kadar aldı mesela? Doğum kilosu kaçtı bide
400 450 gram almış doğum kilosu 3400 du 350 gram verdi bir anda . Bana çok az gelmiyordu sağlık ocağı kilo alımı düşük diyip telaslandirdi Dr götürdük bir ay 15 gün için az ama boy atıyor ondan normal dedi .bide ishali var .

Yobaz bir şehirde yaşıyorum virüs işlemiyor bunlara ki totolarinin üstünde duramiyolar burada akrabamız tanıdık hiç kimse yok hep iş arkadaşlari ne bilim hep bir açık arama derdindeler. O yüzden baskın yapar gibi geliyorlar ev dağınık olsun ağzımız dolsu n modu .malesef ben başka odaya goturemiyorum evin her odasında ısıtma sistemi Yok . Mama vermek hiç istemiyorum süt var biliyorum doymasa hep ağlardı heralde . Bunu insanlara anlatmak zor

Bu aylarda kilo alımı zaten biraz düşüyormuş heralde canım hareketlendikleri için. İshal de etkili olmuş olabilir. Sütüm var diyorsun işte ne güzel alır o annesi hiç canını sıkma boya gidiyordur kesin sütünü yağlandıracak şeyler yiyorsun dimi ceviz fındık fıstık tahin gibi

Bide altını her açmadan karnina masaj bacakları ileri geri yaptiriyirdum elektrik sobasında ağız bezini isitip karnına koyuyordum canım bir kaç kez dışında gaz sikayetimiz olmadi şiddetli

Tabiki canım her ay 1 kilo aldığını düşünsene bebek ne olur yaşına zaten bebek kilolarını atması lazım boyu uzayacak pofuduk yağlar kasa dönüşecek 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlaması normal olan yani 10 kilo ona da daha 8 ay var 8 Ayda daha boyu da uzar kilo da alir

o ruhsatı bexsero daha yeni aldı bende yeni okudum. 1yaş öncesi yakalanma riski çok az geliyor bana şu dönemde. ben doktorumla hemfikirim zaten yeteri kadar yoğunluk var aşıda. bu arada 6aydan sonra 1 yaşa kadr aşı yoktu. 9.aya da koyulmuş artık.
ben rahat olmayı seviyorum hep. strese gerek yok.

uzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.

Kızlar hipp ve sma mama denedik bebeğim içmiyor sevmiyor şimdi sizce hangi mamayı almalıyım daha şekerli bir tat olsa belki içer.

Bide altını her açmadan karnina masaj bacakları ileri geri yaptiriyirdum elektrik sobasında ağız bezini isitip karnına koyuyordum canım bir kaç kez dışında gaz sikayetimiz olmadi şiddetli
Aynen bende yapıyorum bunları şimdi biogia aldık inşallah işe yarar ya. Bunu kullananlar günde 5 damla yazıyor sadece o kadar mı vereceğiz?
Canım benimkide öyle uzanmıyordu şöyle denedim çiıngırağı falan elimde tutuyorum al kızım tut kızım deyince yavaş yavaş ellemeye çalışıyor tutuyor sonra. Bide oyun halısındaki oyuncaklara eliyle vuruyor tutuyor falan.

Boya gitsin yeterki o dediklerini hiç sevmiyorum canm yememde hamileyken eşim zorla yedirirdi . Daha çok helva yiyorum her gün bide günde bir şişe maden suyu içiyorum . Bunlar yapıyor süt bende . Yağlı olduğuna inanıyorum

Canım benim oğlum alıyor bi de dönmeye başladı küccük müccük de maşallah yüz üstü dönüyor ama kolunu kurtaramiyor bir kol altında kaliyor

Onu kullanmadım ben sap simpleksi 3 kez 5 er damla aguline da 2 kez 1.5 ml veriyordum

Evet benim oğlumda ilk başlar ellerine bakıyordu 3 aylikken felan sanki çok ilginç birşey görmüş gibi iki elini birleştirip dudaklarını büze büze konuşuyordu ellerine bakarak sonra bende eline birşeyler tutustura tutustura kullanmayı öğrendi video çektim hatta ilk günler

Kizlar Dsaglik ocağından geldik..7.650 kilo 65 cm olmus kuzum.demir e başlattı
MAsallah cnm 4aylik mi oldu

Bence kilosu gayet iyi milket hep konusur kimseyi umursama cnm sen en dogrusunu bilirsin hissedersin zaten

Cnm benim Dr ozellikle söyledi yastık yorgan kullanmayın uyku tulumu yeterli diye.bebeklerin uyurken duz zeminde yatmasi gerektiğini ve reflu ise başka bir şeyle hafif yükseltilmeli dedi.Bebeklerin boyun kısımlarının daha kısa olması bu gereksinimi engeller. Ayrıca bebeğin omurilik ve boyun kaslarının gelişimi açısından da yastık kullanımı tercih edilmemelidir.

Son düzenleme:
Aynen iki elini birleştirip bakıyor bizimkide.Gerçekten eline birşeyler tutuşturmak etkili oluyor şimdide nasıl döndürebilirim diye düşünüyorum maşallah senin bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…