Canım 6450 güzel bir kilo ki niye moralini bozuyorsun. Kilo alımı az mı son ay ne kadar aldı mesela? Doğum kilosu kaçtı bideKilosuna en son 22 sinde bakıldı 6450 di galiba boyuda 60 memeyi kendi asla bırakmıyor bir saat iki saat emdiği oluyor .uyursa bırakacak ben çekince basıyor cigligiek gıdaya altıncı aya girer girmez baslicam ben galiba . Bende gorusmuyorum ama işte geliyorlar bebek için anca can sıkıntısı olmaya bide emziren bir anne olduğumu hiç düşünmüyor lar habersiz geliyorlar . İlk başlarda iyi niyetle düşünürdüm şimdilerde eşimde hiç iyi niyetli bir davranış değil bu demeye başladı.
Çok da güzel kilosu kesinlikle insanlarin konuşmasıyla mama verme şurda ne kaldı 6 aya ben açıktan salgın olduğu için tedirginim diyorum anlasınlar diye anlamayıp gelen 2 3 kişiye de bebeğimi çıkartmadım odasında emzirip bırakıp çıktım napim şu dönem bebek sevilecek dönem değilKilosuna en son 22 sinde bakıldı 6450 di galiba boyuda 60 memeyi kendi asla bırakmıyor bir saat iki saat emdiği oluyor .uyursa bırakacak ben çekince basıyor cigligiek gıdaya altıncı aya girer girmez baslicam ben galiba . Bende gorusmuyorum ama işte geliyorlar bebek için anca can sıkıntısı olmaya bide emziren bir anne olduğumu hiç düşünmüyor lar habersiz geliyorlar . İlk başlarda iyi niyetle düşünürdüm şimdilerde eşimde hiç iyi niyetli bir davranış değil bu demeye başladı.
400 450 gram almış doğum kilosu 3400 du 350 gram verdi bir anda . Bana çok az gelmiyordu sağlık ocağı kilo alımı düşük diyip telaslandirdi Dr götürdük bir ay 15 gün için az ama boy atıyor ondan normal dedi .bide ishali var .Canım 6450 güzel bir kilo ki niye moralini bozuyorsun. Kilo alımı az mı son ay ne kadar aldı mesela? Doğum kilosu kaçtı bide
Yobaz bir şehirde yaşıyorum virüs işlemiyor bunlara ki totolarinin üstünde duramiyolarÇok da güzel kilosu kesinlikle insanlarin konuşmasıyla mama verme şurda ne kaldı 6 aya ben açıktan salgın olduğu için tedirginim diyorum anlasınlar diye anlamayıp gelen 2 3 kişiye de bebeğimi çıkartmadım odasında emzirip bırakıp çıktım napim şu dönem bebek sevilecek dönem değil
Bu aylarda kilo alımı zaten biraz düşüyormuş heralde canım hareketlendikleri için. İshal de etkili olmuş olabilir. Sütüm var diyorsun işte ne güzel alır o annesi hiç canını sıkma boya gidiyordur kesin400 450 gram almış doğum kilosu 3400 du 350 gram verdi bir anda . Bana çok az gelmiyordu sağlık ocağı kilo alımı düşük diyip telaslandirdi Dr götürdük bir ay 15 gün için az ama boy atıyor ondan normal dedi .bide ishali var .
Bide altını her açmadan karnina masaj bacakları ileri geri yaptiriyirdum elektrik sobasında ağız bezini isitip karnına koyuyordum canım bir kaç kez dışında gaz sikayetimiz olmadi şiddetliBende deneyeyim ya her sabah 5 te ıkınmalar devam ediyor çok yoruldum
Aynen hatta gündüz 2 saati bile beklemiyoruz uyanıksa ben mi acele ediyorum diyorum ama istiyor bazen saatte emiyor. 2 saatten önce emzirmeyeyim diyorum yapamıyorum
Biz 4 gün sonra 4 aylık olacağız. Aynı şekilde yüzüstü yatırdığımız gibi ağlıyordu kafasını gömüp 1 haftadır alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş durma süresi uzamaya başladı 1-2 dakikadan 4-5 dakikalara çıkabildik kafasını da yavaş yavaş daha fazla kaldırmaya başladı zorlamadan bu şekilde alıştırabilirsiniz. Birde ben reflü yatağına ya da emzirme yastığına yatırıyorum yüzüstü yoksa düz yerde hiç durmuyor
Tabiki canım her ay 1 kilo aldığını düşünsene bebek ne olur yaşına zaten bebek kilolarını atması lazım boyu uzayacak pofuduk yağlar kasa dönüşecek 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlaması normal olan yani 10 kilo ona da daha 8 ay var 8 Ayda daha boyu da uzar kilo da alirBu aylarda kilo alımı zaten biraz düşüyormuş heralde canım hareketlendikleri için. İshal de etkili olmuş olabilir. Sütüm var diyorsun işte ne güzel alır o annesi hiç canını sıkma boya gidiyordur kesinsütünü yağlandıracak şeyler yiyorsun dimi ceviz fındık fıstık tahin gibi
o ruhsatı bexsero daha yeni aldı bende yeni okudum. 1yaş öncesi yakalanma riski çok az geliyor bana şu dönemde. ben doktorumla hemfikirim zaten yeteri kadar yoğunluk var aşıda. bu arada 6aydan sonra 1 yaşa kadr aşı yoktu. 9.aya da koyulmuş artık.Çok teşekkürler_seastar_ daha önceki yorumlarını da okumuştum senin yurtdışında vurulmuyor falan diye doktora dedim bazı doktorlar 1 yaşından sonra aşı programına alıyo diye ama 2 ay sonrası için ruhsat verilmiş zararlı olsaydı verilmezdi 1 yaş öncesi menenjite yakalanırsa çok daha zararlı sonuçlar olabilir dedi Ayrıca benim de 2 bebek ama senin soğukkanlı olaylara bakışına hayranım yazmasamda grubu takipteyim
Aynen bende yapıyorum bunları şimdi biogia aldık inşallah işe yarar ya. Bunu kullananlar günde 5 damla yazıyor sadece o kadar mı vereceğiz?Bide altını her açmadan karnina masaj bacakları ileri geri yaptiriyirdum elektrik sobasında ağız bezini isitip karnına koyuyordum canım bir kaç kez dışında gaz sikayetimiz olmadi şiddetli
Canım benimkide öyle uzanmıyordu şöyle denedim çiıngırağı falan elimde tutuyorum al kızım tut kızım deyince yavaş yavaş ellemeye çalışıyor tutuyor sonra. Bide oyun halısındaki oyuncaklara eliyle vuruyor tutuyor falan.uzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
Boya gitsin yeterkiBu aylarda kilo alımı zaten biraz düşüyormuş heralde canım hareketlendikleri için. İshal de etkili olmuş olabilir. Sütüm var diyorsun işte ne güzel alır o annesi hiç canını sıkma boya gidiyordur kesinsütünü yağlandıracak şeyler yiyorsun dimi ceviz fındık fıstık tahin gibi
Canım benim oğlum alıyor bi de dönmeye başladı küccük müccük de maşallah yüz üstü dönüyor ama kolunu kurtaramiyoruzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
Onu kullanmadım ben sap simpleksi 3 kez 5 er damla aguline da 2 kez 1.5 ml veriyordumAynen bende yapıyorum bunları şimdi biogia aldık inşallah işe yarar ya. Bunu kullananlar günde 5 damla yazıyor sadece o kadar mı vereceğiz?
Canım benimkide öyle uzanmıyordu şöyle denedim çiıngırağı falan elimde tutuyorum al kızım tut kızım deyince yavaş yavaş ellemeye çalışıyor tutuyor sonra. Bide oyun halısındaki oyuncaklara eliyle vuruyor tutuyor falan.
Evet benim oğlumda ilk başlar ellerine bakıyordu 3 aylikken felan sanki çok ilginç birşey görmüş gibi iki elini birleştirip dudaklarını büze büze konuşuyordu ellerine bakarak sonra bende eline birşeyler tutustura tutustura kullanmayı öğrendi video çektim hatta ilk günlerAynen bende yapıyorum bunları şimdi biogia aldık inşallah işe yarar ya. Bunu kullananlar günde 5 damla yazıyor sadece o kadar mı vereceğiz?
Canım benimkide öyle uzanmıyordu şöyle denedim çiıngırağı falan elimde tutuyorum al kızım tut kızım deyince yavaş yavaş ellemeye çalışıyor tutuyor sonra. Bide oyun halısındaki oyuncaklara eliyle vuruyor tutuyor falan.
MAsallah cnm 4aylik mi olduKizlar Dsaglik ocağından geldik..7.650 kilo 65 cm olmus kuzum.demir e başlattı
Bence kilosu gayet iyi milket hep konusur kimseyi umursama cnm sen en dogrusunu bilirsin hissedersin zatenKilosuna en son 22 sinde bakıldı 6450 di galiba boyuda 60 memeyi kendi asla bırakmıyor bir saat iki saat emdiği oluyor .uyursa bırakacak ben çekince basıyor cigligiek gıdaya altıncı aya girer girmez baslicam ben galiba . Bende gorusmuyorum ama işte geliyorlar bebek için anca can sıkıntısı olmaya bide emziren bir anne olduğumu hiç düşünmüyor lar habersiz geliyorlar . İlk başlarda iyi niyetle düşünürdüm şimdilerde eşimde hiç iyi niyetli bir davranış değil bu demeye başladı.
Cnm benim Dr ozellikle söyledi yastık yorgan kullanmayın uyku tulumu yeterli diye.bebeklerin uyurken duz zeminde yatmasi gerektiğini ve reflu ise başka bir şeyle hafif yükseltilmeli dedi.Bebeklerin boyun kısımlarının daha kısa olması bu gereksinimi engeller. Ayrıca bebeğin omurilik ve boyun kaslarının gelişimi açısından da yastık kullanımı tercih edilmemelidir.Kizlar dis kasıyici aldiniz mi .. Bir de artik park yatağını kuracağım ona göre uyku seti mi alayim yoksa özel bir yorgan yastık alıp sadece nevresim takımı mı alayım kararsiz kaldım.. siz yastık olarak bir sey kullaniyor musunuz..
4 ay 6 günlük cnm.MAsallah cnm 4aylik mi oldu
Bence kilosu gayet iyi milket hep konusur kimseyi umursama cnm sen en dogrusunu bilirsin hissedersin zaten
Masalaah canim seninki baya hizli benim kiz 5 aylim olucak hala totosunu kaldiramiyorCanım benim oğlum alıyor bi de dönmeye başladı küccük müccük de maşallah yüz üstü dönüyor ama kolunu kurtaramiyorbir kol altında kaliyor
Aynen iki elini birleştirip bakıyor bizimkide.Gerçekten eline birşeyler tutuşturmak etkili oluyor şimdide nasıl döndürebilirim diye düşünüyorumEvet benim oğlumda ilk başlar ellerine bakıyordu 3 aylikken felan sanki çok ilginç birşey görmüş gibi iki elini birleştirip dudaklarını büze büze konuşuyordu ellerine bakarak sonra bende eline birşeyler tutustura tutustura kullanmayı öğrendi video çektim hatta ilk günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?