- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Her doğum sonrası alınabiliyorKızlar doğum sonrası alınan 2 yıllık ücretsiz izin 1 defaya mahsus mu yoksa her doğum sonrası 2 yıllık izin alınabiliyor mu
Aynen biz de öyleyiz canım sürekli emmek istiyor. Doktora soracağım haftaya normal mi diyeKızlae biz 4.aya yeni girdik ama bebiş hala 2 saate bir emiyor varmı bizim gibi olan ne zaman düzelir
Çok teşekkürlerhayırlı olsun yeni süreciniz.ne kadar almış hemen ek gıda dedi doktor?
menenjiti 1yaşta tek doz nimenrix olarak dedi doktorum. ondan sonra bexseroyu konuşuc
Bizimde aynıydı yüzüstü yattı mı hiç çabalamaz hemen ağlardı, şimdi 4 ay 5 günlük artık yüzüstü yatırınca hemen ağlamıyo, kafasını kaldırıyo dönmeye çalışıyo, emeklemeye çalışıyo yapamasadaKızlar biz 3 ay 11 günlük olduk. Ama hala yüzüstü yatırdığımızda çıldırıyor durmak istemiyor ve hiç kafasını kaldırmaya çalışmıyor. Azıcık kaldıracakmış gibi oluyor sonra yorulup yüzünün üstüne kapaklanıyor ağlıyor. Var mı bizim gibi olan
Bizim de aynen öyleydi hic kafasini kaldırmaya calismiyordu cok korkuyordum. Bir gün hic acik olmaz tv acik kalmış, onun karşısında ben uğraşıyorum ters yatırmaya.. baktim kafa dipcik gibi havada.. cok şaşırdık vay sipa dedim demekki tutabiliyorsun bana name yapıyorsun.. simdi 4 aylik olmak uzereyiz hala yatırdığımda 3 dk falan duruyor sonra basıyor çığlığı. Ama artik korkmuyorum zamani var demekki diye bekliyorumKızlar biz 3 ay 11 günlük olduk. Ama hala yüzüstü yatırdığımızda çıldırıyor durmak istemiyor ve hiç kafasını kaldırmaya çalışmıyor. Azıcık kaldıracakmış gibi oluyor sonra yorulup yüzünün üstüne kapaklanıyor ağlıyor. Var mı bizim gibi olan
Bende deneyeyim ya her sabah 5 te ıkınmalar devam ediyor çok yoruldumGün de 3 kere gaz damlası 2 kez de bitkisel şurubu veriyordum
Aynen hatta gündüz 2 saati bile beklemiyoruz uyanıksa ben mi acele ediyorum diyorum ama istiyor bazen saatte emiyor. 2 saatten önce emzirmeyeyim diyorum yapamıyorumKızlae biz 4.aya yeni girdik ama bebiş hala 2 saate bir emiyor varmı bizim gibi olan ne zaman düzelir
Biz 4 gün sonra 4 aylık olacağız. Aynı şekilde yüzüstü yatırdığımız gibi ağlıyordu kafasını gömüp 1 haftadır alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş durma süresi uzamaya başladı 1-2 dakikadan 4-5 dakikalara çıkabildik kafasını da yavaş yavaş daha fazla kaldırmaya başladı zorlamadan bu şekilde alıştırabilirsiniz. Birde ben reflü yatağına ya da emzirme yastığına yatırıyorum yüzüstü yoksa düz yerde hiç durmuyorKızlar biz 3 ay 11 günlük olduk. Ama hala yüzüstü yatırdığımızda çıldırıyor durmak istemiyor ve hiç kafasını kaldırmaya çalışmıyor. Azıcık kaldıracakmış gibi oluyor sonra yorulup yüzünün üstüne kapaklanıyor ağlıyor. Var mı bizim gibi olan
Ben mesela koltukta yatarken pembe ince bi battaniyesi var onu koyuyorum yukarı tarafa eliyle oynuyo indiriyo aşağı çıngırak veriyorum tutuyo ana kucağında otururken müslin vs varsa üstünde onu çekiştirp ağzına sokmaya çalışıyorKızlar mesela bebeğinize bir oyuncak yukardan salladiginizda tutmaya calisiyor mu
Ya da tutanlar kaç aylik
Merak ediyorum
Canim masallah çiğneme refleksi gelişti ise ins ek gıda süreci güzel geçer90 gram almış canım
90 gram almış canım sadece kilo kaynaklı değil artık çiğnemeye hazır olduğu için yavaştan başlayalım dedi biberonun başlığını çiğniyordu kaşıkla su mama verdiğimde de hemen yutuyordu birazda o yüzden doktor başlayalım dedi
Her doğum icin ayrı ayrı 2 yıl canimKızlar doğum sonrası alınan 2 yıllık ücretsiz izin 1 defaya mahsus mu yoksa her doğum sonrası 2 yıllık izin alınabiliyor mu
Tutmaya çalışıyor benim kız canik, şimdi 4 ay 2 günlük, ortalama bi 15-20 gündür yapıyor canimKızlar mesela bebeğinize bir oyuncak yukardan salladiginizda tutmaya calisiyor mu
Ya da tutanlar kaç aylik
Merak ediyorum
İnşallah canım tedirginim aslında bana erkenmiş gibi geliyor bugün başka bir doktora gittik o da 5.ay sonunu bekleyebilirsin acele etmene gerek yok dediCanim masallah çiğneme refleksi gelişti ise ins ek gıda süreci güzel geçer
3 ay 12 günlüktü ellerinin iyice farkına vardığında verdigimi yavaşça alıyordu düşüne düşüne şimdi 4 ayı 3 gün geçti ne versem alıyor ağzına götürüp ısırıyorKızlar mesela bebeğinize bir oyuncak yukardan salladiginizda tutmaya calisiyor mu
Ya da tutanlar kaç aylik
Merak ediyorum
Bebek kaç kilo ki boyu vs aman kimseyi umursama lütfen ben annemden ve çok yakın 1 2 kişiden başka kimseyle görüşmüyorum çok iyi oluyor kimsenin yorumlarını dinlemiş olmuyorumMoralim çok bozuk kızlar gören herkes sütun yaramiyir galiba küçük bebek diyor . Kilo alımı da düşük .hayır takmıyorum ama böyle denilince de insan vicdan yapıyor şurada bir ay sonra ek gıdaya zaten baslicaz . Sabırla ek gıdayı bekliyorum ama insanlarada tahamul edemiyorum. Kızım zaten huysuz gündüz uykusu yok denecek kadar az kaka yapamıyor deliriyor . Sürekli abartmıyorum sürekli memede .sancı geldikçe emiyor . Kolik bebekler 4 ayda düzene giriyor sanıyordum
Kilosuna en son 22 sinde bakıldı 6450 di galiba boyuda 60 memeyi kendi asla bırakmıyor bir saat iki saat emdiği oluyor .uyursa bırakacak ben çekince basıyor cigligiBebek kaç kilo ki boyu vs aman kimseyi umursama lütfen ben annemden ve çok yakın 1 2 kişiden başka kimseyle görüşmüyorum çok iyi oluyor kimsenin yorumlarını dinlemiş olmuyorum
Benimde 6700 g ben de ek gıdayı düşündüm ama sütüm yetiyor doyuyor memeyi kendi bırakıyor ağzından akıyor ebe de çok iyi kilo alımı dedi öyle olunca 6 ayı tamamlayacagim bende
Bizimde aynıydı yüzüstü yattı mı hiç çabalamaz hemen ağlardı, şimdi 4 ay 5 günlük artık yüzüstü yatırınca hemen ağlamıyo, kafasını kaldırıyo dönmeye çalışıyo, emeklemeye çalışıyo yapamasadatelaş etmeyin, üzülmeyin hepsinin bi zamanı var, günü geldi mi emekler de yürür de inşallah
Bizim de aynen öyleydi hic kafasini kaldırmaya calismiyordu cok korkuyordum. Bir gün hic acik olmaz tv acik kalmış, onun karşısında ben uğraşıyorum ters yatırmaya.. baktim kafa dipcik gibi havada.. cok şaşırdık vay sipa dedim demekki tutabiliyorsun bana name yapıyorsun.. simdi 4 aylik olmak uzereyiz hala yatırdığımda 3 dk falan duruyor sonra basıyor çığlığı. Ama artik korkmuyorum zamani var demekki diye bekliyorum
Çok sağolun kızlar cevap için. Korktum 3 aylık bebeğin gelişimiyle ilgili şeyler okuyunca. Ben de zamanı gelince yapar zaten diye düşünüyordum ama hergün yüzüstü yatırmaya çalışıp da hep aynı şeyleri yaşayınca bir gariplik mi var acaba dedim. Ne zaman istiyorsa o zaman yapsın o zaman bebişim inş yakın zamanda bize de nasip olurBiz 4 gün sonra 4 aylık olacağız. Aynı şekilde yüzüstü yatırdığımız gibi ağlıyordu kafasını gömüp 1 haftadır alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş durma süresi uzamaya başladı 1-2 dakikadan 4-5 dakikalara çıkabildik kafasını da yavaş yavaş daha fazla kaldırmaya başladı zorlamadan bu şekilde alıştırabilirsiniz. Birde ben reflü yatağına ya da emzirme yastığına yatırıyorum yüzüstü yoksa düz yerde hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?