2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar merhaba herkese Allah, evlatlarınızı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.
siz tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum. östrojen ya da progesteron hapı kullanmak gebelik testinde yalancı pozitif çıkmasına sebep olur mu?

Cok sağol canim o zaman ben simdilik nevresim takımı alayim .. insaallah yastık kullanacakları zamanlara kadar buradan yazisiriz

Merhaba arkadaslar bizde 2 gün sonra 4 ayı bitirmiş olacağız.Yalnız bebegim bu aralar inanılmaz derecede huysuz özellikle memede.Normalde emerken uyuyup kalır.bu aralar memeyi tutmak istemiyor sut biraz fazla gelince acayip sinirleniyor biryeri aciyor gibi bagira bagira agliyor icini ceke ceke.memeyi onceden sagip verincede aynisini yapiyor.perisan oluyoruz ozellikle aksam uyumadan once agliyorda agliyor en son halsiz dusup sizip kaliyor memede uzun uzun duruyor sonra emzik niyetine bos bos agzinda tutuyor memeyi.napacagimi sasirdim iyice.omzuma aliyorum sakinlessin diye dahacok bagiriyor.17.haftadayiz 20 gun var gorunuyor atagin bitmesine.bu boyle 20 gun dahami surecek anlamadim.kilomuz 1 ay oncesinde 7400du oyumuzda 66 cm.simdi evde tartiyoruz 7yedusmusuz.eemmemiz cok azaldi.sadece anne sutu aliyor.Benim gibi olan varmi ve 5.ayda ek gidaya baslanirmiki yavas yavas tadimlara baslasak.dolapta sutlerim var ama biberon almiyor ememiyor oynuyor biberonla.artik iyice azaldi emme sayimiz uyku onceside bogusmaktan ememiyor.birtek uyandiginda uyku sersemi guzel aliyor.

Pmkprns canım benim kiz 3 10 günlık aymı seyleri yasıyoruz emzirvegim zaman aglıyor sakinlesmiyor piş piş poposuna yaparak biraz skinlesirse hemen göğsümü veriyorum emiyor eger sakinlesmezse vay halimize gece uyandıgında sorun yok emiyor gündüzleri bir haftadır resmen iskence benimki biberonda emmiyor valla bir çözüm bulursan banada yazarsan sevinirim

Canım biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz bio gai bizdenişe yaradı sabahları kakasını yaparken tabi zorlanıyor ama eskiye göre epey farketti

Memeyi hepten unutur atak döneminde meme almazken sakin ek gıda verme bekle korkma hiç bir şey olmaz bak atak döneminde büyüdükleri için büyüme ağrıları olurmuş en zor 3 ataktan biriymiş 4. Ay atağı uzunda sürüyor biz dün çok fenaydık yay gibi geriliyor sancılanıyor memeyi koparacak gibi ısırıyor emmiyor bu meme reddi dönemini atlatırsak sonra rahatlayacak bir müddet sadece anne sütüyle böyle güzel gidiyorsunuz yazık olmasın bağırsak floralari düzene giriyormus bu dönemlerde daha ek gıdaya hazırlık aşamalarındalar bana dün feys te tecrubeli bir anne duş dedi beraber duşa girmek onun atak ağrılarını hafifletilmiş temas etmek duş ta emzirmek bugün deneyeceğiz şampuanlama yıkama vs olmadığı için sadece duş ta güzel vakit geçirmek ikiniz için de terapi olacak benim oğlan dün kendini kaldırıp atacak nerdeyse kucağımdan resmen sıyrılıyor inecek yere öyle başladı huzursuzluğu

Çok tesekur ederimSabredecez o zaman.Cok yorucu bir süreç gercekten

Sabırsizlikla atak doneminin gecmesini bekliyorum.Cok sinirli birde sinirli sinirli agliyor.persembe kontrolumuz var dr. Ne diyecek bakalim.birde 4.ay aşilarimiz var napacaz bilmiyorum zaten huysuz

Ben yüksekce televizyondaki youtube dan beyaz gürültü açıyorum akşamsa ışıkları da kapatıyorum gündüz ise ayakta gezerek hoplatır gibi yaparak tutturuyorum memeyi bir süre sonra mayışıyor emmeye devam ediyor yavaşça bir yere oturuyorum zaten 5 dakika emiyor

Birde nacizane fikrim cocuk alamiyor diye sagiyorum sagdikca dahada cok artiyor.Bol bol sağın.Sağip döküyorum malesef dolapta yeyekalmadı.brebegim sagdiklarimi icmiyor zaten biberon almayı bilmiyor.Döktugum icin üzuluyorum ama yapacak birsey yok keske onlarida icirebilsem

Müzik falan kar etmiyor biryeri aciyor gibi agliyor sinirli sinirli.en son yorulup o sekilde miyisiyor.bu donem böyle gececek sanirim yalniz cok uzun surmesi garip.Persembe dr. Kontrolumuz var doktor ne diyecek bakalim.

Müzik falan kar etmiyor biryeri aciyor gibi agliyor sinirli sinirli.en son yorulup o sekilde miyisiyor.bu donem böyle gececek sanirim yalniz cok uzun surmesi garip.Persembe dr. Kontrolumuz var doktor ne diyecek bakalim.
Doktor muayene eder zaten bi kulaklarına boğazına baksın birde ağrı çeker gibi ise bi idrar verip baktirabilirsiniz benim büyük oğlum 2 aylik ken öyle olmuştu ateş vs olmadı sadece bağırıyordu idrar verdik enfeksiyon çıkmıştı

Diş çıkarıyor da olabilir bi elini yikayip serçe parmağınla diş etlerini kaşısana sakinlesecek mi

Canım niye döküyorsun süt saklama poşetine koyup dondur 3 ay kalır öyle

cnm dökme. anne sütü bekleyenler var facede falan paylaşmak istersin belki. ben bir kanser hastasına bağışladım 1.5ay stoğumu

cnm dökme. anne sütü bekleyenler var facede falan paylaşmak istersin belki. ben bir kanser hastasına bağışladım 1.5ay stoğumu
Burdan yazmistim ama donus yapan olmadı dolaptada yer kalmayinca dokuyorum mecburen

Herkes bebelac goldu öneriyor bebekler çok seviyormuş
Evet onuda düşündüm sen denedin mi peki mama veriyor musun?
Golden goat cok memnunum.
Bunu hiç duymamıştım
Bu atak ne zaman başlıyormuş hiç bilmiyorum ben
Canım biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz bio gai bizdenişe yaradı sabahları kakasını yaparken tabi zorlanıyor ama eskiye göre epey farketti
İnşallah yarar ya her gün sabah 5 te uyanıyoruz 9 da anca yapıyor kakayı o süreçtede uyur uyanık ikimizde bebişle.Sen ne zaman veriyordun damlayı ben gece 11-12 gibi mi versem diyorum sabaha karşı sıkıntı yaşadığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…