2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin bebeğinle benim bebe ikisi cins çıktı grupta herkes maşallah düzen kurdu .biz hala kaka gaz sanci . eşim diyor Nazlı ondan böyle he dedim uykusundan sana naz yapmak için ağlayarak atıyor kendini bir oyana bir bu yana

Sorma birşey anlamadım geçenlerde iyi sandım bir iki gün aglamadi kurban kesecektim düzeldi diye nerdeyse
Yok başladı yine
Bu damlayı çok ovduler ama bizde ise yaramadi

Uzun mu sürüyor canım ağlamaları çok yıpratıcı oluyor değil mi

Birde benimki sanırım dış çıkarıyor kızlar
Çünkü yanları beyazlamış agzinin hemde yan dişler aşırı ağzı sulanıyor heryerini emiuor ve resmen koluma dış geçirdi
Ve ben erken cikarmisim annem diyordu
Ateş de yapıyor kafasina
Zaten gazli alerjik birde bu eklendi
Şimdi hiç durmuyor

Yapmışsındır tabi ki hepsini hani olur ya görmediysen diye aynen anlattığın gibi kendime sırtını yaşlar bacaklarını çömelir gibi karnına çekerdim hala da ıkınırken görünce öyle yapıyorum fayda ediyor 40 i çıksın 3 ay olsun derken şimdi 6 Ayı bi bulsak diyoruz

Olabilir evet benim oğlumda şimdi bi tarafa daha çok götürüyor elini salyalar akıyor kaşiyici istemiyor eliyle kaşımak istiyor bi iki ısırıyor atıyor gene elini bazen mememi ısırıyor sanki dişi var gibi acıtıyor koparacak gibi dişlerini kaşıyor

Bir de ben bugün klaire labs infant probiyotik siparişi vereceğim hipoalerjienik bi probiyotik
Sende fayda etmedi diyip probiyotik kullanmayı bırakma hiç bir sıkıntısı olmasa da probiyotik 1 yaşına kadar kullanmalı zaten elinde ki probiyotige devam et

Siz söyleyince bende sipariş verdim trendyoldan silikon kaşıklar ve mama tabakları belki bende denerim önüne koyup kendi kendine beslenmeyi diye bu oğlum yemek yemeyi sevecek gibi belki yer kendi kendine

Zaten ediyorum da faydası olsa iyidi
Mommy bliss çok guvenmsitim

kakalı bez bazen 5-6 bazen 2-3.arada coşuyorbende sordum doktora normal dedi. o yüzden ishal değil yani.
Zaten ediyorum da faydası olsa iyidi
Mommy bliss çok guvenmsitim
cnm momys geri iade edebiliyorsun diye biliyorum işe yaramadıysa. ama 1sefer kullanmayla olmuyor en z 1 hafta fçfüzenli kullanım isteniyor

Ama kullandım nasıl iade edecegim ki 5 gundur kullanıyorum devam edeyim ozaman bir hafta olmadi

Sorma birşey anlamadım geçenlerde iyi sandım bir iki gün aglamadi kurban kesecektim düzeldi diye nerdeyse
Yok başladı yine
Bu damlayı çok ovduler ama bizde ise yaramadi
Deliriyor ya ben bugün ne gaz damlasını ne probiyotik verdim bakalım nolcak
Uzun mu sürüyor canım ağlamaları çok yıpratıcı oluyor değil mi
Hemde nasıl kızarıyor sesi gidiyor catlicak çocuk
Ne zaman bitecek ya psikolojim çöktü . Enerjim bitti . Memede sakinlesiyir tek sürekli emincede daha çok sancilaniyor cnm .çözüm bulamadım herşeyi kullandım. Kullanmadan çöpe giden probiyotik gazlamasi var birssuru uygunda değil ki mubarekler
Allah kolaylık versin ins canim
Amin canım .

Ayni durumdayız benim umudum yok
4 ayda azalır dediler değişen yok
Şimdide dış çıkarma başladı
Çok erken.nasil dayanacak buna bebek
Zaten gaz sorunumuz bitmedi.

Ayni durumdayız benim umudum yok
4 ayda azalır dediler değişen yok
Şimdide dış çıkarma başladı
Çok erken.nasil dayanacak buna bebek
Zaten gaz sorunumuz bitmedi.
Kıyamıyorum ya benimde umudum yok .kızımda dış cakariyor aşısı var daha 4 ay bitecek daha aşıya cagirmadilar . Dert bitmiyor ya . Okadar çok dert varki canımı sıkmak tan saçlarım bembeyaz oldu . Allah büyük vardır yarına Hayri diyorum . Bazen hiç dogurmasaydim diyorum . Haksızlık yapıyorum sanki kızıma .eksik hissediyorm

Öyle demeyelim ya yinede şükür edelim
Bende üç çocuk hayalim vardi
Birtanede mahvoldum
Sağlıklı olsunlar da Allah bize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…