Senin bebeğinle benim bebe ikisi cins çıktı grupta herkes maşallah düzen kurdu .biz hala kaka gaz sanci .mommy bliss damla aldım aklımda kalmasin diye
Bu daha coşturdu şimdi hep ağlıyor anlamdım gitti
Heeksi sakinlestirmis benimkine buda iyi gelmedi
Bugün vermedim mahvetti daha çok agladi
Daha da gaz damlası denemem yok faydasi
Bu arada bu ozelmamayada alıştı sanki kaka yine yok yapamıyor
Probiyotik kullanıyorum yine yok
Mart 19 dört aylık olacak
Bakalım doktora götüreceğim tekrardan
Sorma birşey anlamadım geçenlerde iyi sandım bir iki gün aglamadi kurban kesecektim düzeldi diye nerdeyseSenin bebeğinle benim bebe ikisi cins çıktı grupta herkes maşallah düzen kurdu .biz hala kaka gaz sanci .eşim diyor Nazlı ondan böyle he dedim uykusundan sana naz yapmak için ağlayarak atıyor kendini bir oyana bir bu yana
Uzun mu sürüyor canım ağlamaları çok yıpratıcı oluyor değil miSenin bebeğinle benim bebe ikisi cins çıktı grupta herkes maşallah düzen kurdu .biz hala kaka gaz sanci .eşim diyor Nazlı ondan böyle he dedim uykusundan sana naz yapmak için ağlayarak atıyor kendini bir oyana bir bu yana
Yapmışsındır tabi ki hepsini hani olur ya görmediysen diye aynen anlattığın gibi kendime sırtını yaşlar bacaklarını çömelir gibi karnına çekerdim hala da ıkınırken görünce öyle yapıyorum fayda ediyor 40 i çıksın 3 ay olsun derken şimdi 6 Ayı bi bulsak diyoruzSüt diyeti yaptım bir ara değişmedi . Probiyotik biogia kullaniyorum doktor bunu verdi.
İzlemedigim videosu kalmadı desem yeri canım . Hepsini yapıyorum bazen comeliyor kendi artık alıştı bu defa daha çok bağırarak kendini atıyor .yürürken kendime yasliyorum belini ellerini birlestrip ayaklarını karnına itiyorum bazen ise yarıyor bazen yaramıyor .
Olabilir evet benim oğlumda şimdi bi tarafa daha çok götürüyor elini salyalar akıyor kaşiyici istemiyor eliyle kaşımak istiyor bi iki ısırıyor atıyor gene elini bazen mememi ısırıyorBirde benimki sanırım dış çıkarıyor kızlar
Çünkü yanları beyazlamış agzinin hemde yan dişler aşırı ağzı sulanıyor heryerini emiuor ve resmen koluma dış geçirdi
Ve ben erken cikarmisim annem diyordu
Ateş de yapıyor kafasina
Zaten gazli alerjik birde bu eklendi
Şimdi hiç durmuyor
Bir de ben bugün klaire labs infant probiyotik siparişi vereceğim hipoalerjienik bi probiyotikBirde benimki sanırım dış çıkarıyor kızlar
Çünkü yanları beyazlamış agzinin hemde yan dişler aşırı ağzı sulanıyor heryerini emiuor ve resmen koluma dış geçirdi
Ve ben erken cikarmisim annem diyordu
Ateş de yapıyor kafasina
Zaten gazli alerjik birde bu eklendi
Şimdi hiç durmuyor
Siz söyleyince bende sipariş verdim trendyoldan silikon kaşıklar ve mama tabakları belki bende denerim önüne koyup kendi kendine beslenmeyi diye bu oğlum yemek yemeyi sevecek gibi belki yer kendi kendinemutlu pazarlar
ben ek gida için oioi slikon tabak, bardak aldım fiyatı normalde uçuk ben babymall indiriminde çok uyguna aldım geçen ay. e bebekten mamajo kaşık, wee baby kaşık aldım. 5li sıvı geçirmez önlük aldım.şok markete dökülmez kase gelmişti onu aldım. alıştırma bardağı aldım bir de. kızımdan kalan birkaç birşeyim var zaten. cam rende, buharda haşlama aparatı, meyve vermek için emzik gibi süzgeç ve küçük tencere.
ikea antilop mama sandalyemiz ablamızdan kalmıştı zaten. ben ayrıca bumboo multi seat aldım oturması için. onu yanımda taşırım diye aldım.
yoğurt makinam var kızdan kalan ben mayalama özürlüyüm beceremiyorum dayanımızda yiyecek taşımak için cam kavanoz aldım e bebekten yine kendinden kaşıklı.
aklıma gelenler bunlar. gerek var mu derseni aslında evet evdeki tabaklar kullanılabilir. ama porselen falan kırılabilir. ben belirli bir süre sonra blw yapacağım için kırılabilecek şeyler bize uygun değil. bir de yemek düzeni oluşturmak ve kendisine ait şeylerin olması çocuğu motive edecektir.
pahalı şeylere gerek yok hiç. e bebekte her bütçeye uygun şeyler var. geçen ay çok da güzel indirimler oldu. ordan topladım eksikleri ben
Zaten ediyorum da faydası olsa iyidiBir de ben bugün klaire labs infant probiyotik siparişi vereceğim hipoalerjienik bi probiyotik
Sende fayda etmedi diyip probiyotik kullanmayı bırakma hiç bir sıkıntısı olmasa da probiyotik 1 yaşına kadar kullanmalı zaten elinde ki probiyotige devam et
Allah kolaylık versin ins canimHepsini denedik duzelmiyor yemeklere fazla fazla kimyon koyuyorum rezene içiyorum sürekli
kakalı bez bazen 5-6 bazen 2-3.arada coşuyorGünde kaç kakali beziniz oluyor canım bizim 4 5 oluyor ama doktorlar kilo alımı iyi olduğu için bunu ishal saymıyor sadece anne sütü alıyor hiç yapmaması da 7 8 tane yapması da normal diyorlar sadece anne sütü alıyor olunca
cnm momys geri iade edebiliyorsun diye biliyorum işe yaramadıysa. ama 1sefer kullanmayla olmuyor en z 1 hafta fçfüzenli kullanım isteniyorZaten ediyorum da faydası olsa iyidi
Mommy bliss çok guvenmsitim
Ama kullandım nasıl iade edecegim ki 5 gundur kullanıyorum devam edeyim ozaman bir hafta olmadikakalı bez bazen 5-6 bazen 2-3.arada coşuyorbende sordum doktora normal dedi. o yüzden ishal değil yani.
cnm momys geri iade edebiliyorsun diye biliyorum işe yaramadıysa. ama 1sefer kullanmayla olmuyor en z 1 hafta fçfüzenli kullanım isteniyor
Deliriyor ya ben bugün ne gaz damlasını ne probiyotik verdim bakalım nolcakSorma birşey anlamadım geçenlerde iyi sandım bir iki gün aglamadi kurban kesecektim düzeldi diye nerdeyse
Yok başladı yine
Bu damlayı çok ovduler ama bizde ise yaramadi
Hemde nasıl kızarıyor sesi gidiyor catlicak çocukUzun mu sürüyor canım ağlamaları çok yıpratıcı oluyor değil mi
Ne zaman bitecek ya psikolojim çöktü . Enerjim bitti . Memede sakinlesiyir tek sürekli emincede daha çok sancilaniyor cnm .çözüm bulamadım herşeyi kullandım. Kullanmadan çöpe giden probiyotik gazlamasi var birssuru uygunda değil ki mubareklerYapmışsındır tabi ki hepsini hani olur ya görmediysen diye aynen anlattığın gibi kendime sırtını yaşlar bacaklarını çömelir gibi karnına çekerdim hala da ıkınırken görünce öyle yapıyorum fayda ediyor 40 i çıksın 3 ay olsun derken şimdi 6 Ayı bi bulsak diyoruz
Amin canım .Allah kolaylık versin ins canim
Ayni durumdayız benim umudum yokDeliriyor ya ben bugün ne gaz damlasını ne probiyotik verdim bakalım nolcak
Hemde nasıl kızarıyor sesi gidiyor catlicak çocuk
Ne zaman bitecek ya psikolojim çöktü . Enerjim bitti . Memede sakinlesiyir tek sürekli emincede daha çok sancilaniyor cnm .çözüm bulamadım herşeyi kullandım. Kullanmadan çöpe giden probiyotik gazlamasi var birssuru uygunda değil ki mubarekler
Amin canım .
Kıyamıyorum ya benimde umudum yok .kızımda dış cakariyor aşısı var daha 4 ay bitecek daha aşıya cagirmadilar . Dert bitmiyor ya . Okadar çok dert varki canımı sıkmak tan saçlarım bembeyaz oldu . Allah büyük vardır yarına Hayri diyorum . Bazen hiç dogurmasaydim diyorum . Haksızlık yapıyorum sanki kızıma .eksik hissediyormAyni durumdayız benim umudum yok
4 ayda azalır dediler değişen yok
Şimdide dış çıkarma başladı
Çok erken.nasil dayanacak buna bebek
Zaten gaz sorunumuz bitmedi.
Öyle demeyelim ya yinede şükür edelimKıyamıyorum ya benimde umudum yok .kızımda dış cakariyor aşısı var daha 4 ay bitecek daha aşıya cagirmadilar . Dert bitmiyor ya . Okadar çok dert varki canımı sıkmak tan saçlarım bembeyaz oldu . Allah büyük vardır yarına Hayri diyorum . Bazen hiç dogurmasaydim diyorum . Haksızlık yapıyorum sanki kızıma .eksik hissediyorm
Güle güle kullansın minnoş, ben de bi tane buharda haşlama aparatı alicam insTrendyoldanda bunlari siparis verdim.birde buharda pisirme aparatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?