- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
Keşke keyfini surebilsem daha doğmadan anne beni de strese soktun diyordur içerde kesinHayır, tabiki olmadı. Aynı insanın 2 hamileliği bile birbirine benzemiyorken, farklı annelerin hamileliği nasıl birbirine benzesin ki?
Hiiiiç böyle söylemlere inanıp kendinizi sıkmayın. Ne sabah bulantısı bilirim ne başka bi şey. Daha 4 gün önce de kalp atışını dinledik, doktorum çok sağlıklı bi gebelik dedi şükürler olsun. Siz hamileliğinizin keyfini çıkarın, heyecanını sürün :)
Arkadaşım buşantının sağlıklı olmasıyla uzaktan yakından ilgisi yok ilk gebeliğimde 1 kez bile midem bulanmadı karnım büyüyene kadar hamile olduğumu bile unutuyordum oğlum şiödi 5 yaşında bu 2. Gebeliğim aşırı olmasa da bulantım var üstelik kanama eşliğinde her gebelik bir değil bulantı kimi insanda olur kimisinde olmaz aynı insanın 2 gebeliğinin farklı olmasına ben bir örneğim sana o yüzden takılma sakın vöyle şeylereValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Sat 27 gitmedim henüz doktora. Haftaya filan gideceğim. Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye dua ediyorum. İçim rahat şükürMerhaba kızlar. Sat 25 şubat. Hamileyim. Ama korkumdan sağlık ocağına dahi gitmedim. Decavit içiyorum hergün. Bel ağrım fazlaca mevcut. Benim gibi gitmeyen var mı doktora koronavirüs ten dolayı?
Allah razı olsun inşallah tez vakitte sıkıntılı günleriniz geçer bu yavrunuza da sağlıkla kavuşursunuzArkadaşım buşantının sağlıklı olmasıyla uzaktan yakından ilgisi yok ilk gebeliğimde 1 kez bile midem bulanmadı karnım büyüyene kadar hamile olduğumu bile unutuyordum oğlum şiödi 5 yaşında bu 2. Gebeliğim aşırı olmasa da bulantım var üstelik kanama eşliğinde her gebelik bir değil bulantı kimi insanda olur kimisinde olmaz aynı insanın 2 gebeliğinin farklı olmasına ben bir örneğim sana o yüzden takılma sakın vöyle şeylere
Canım hamilelik bulantısı öyle normal bir bulantı olmuyor degisik olduğunu hemen anlıyorum senin daha çok yeni gerçek bulantıların başladığında anlayacaksin farki.ben bulantidan şikayet etmesin kimse şükretsin diye yazdım.ona bakarsan bende 5. Haftalık olcam keseyi gördüm ama bulantim yok ara ara bir bulantim var gerçek bulantılar başlamadi yaniCanım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorum
canım yaa haline şükret, olur mu öyle şey, benim de bulanmasa keşke. Ablam ve kardeşimin 2'şer çocukta hiçç bulantısı olmadı ama benim ilkinde de bunda da oluyor. Hele bu yaş ilerlediğinden dolayı herhalde ağır geçiyor. İçini rahat tut, haline bolca şükret benceÇok sağ olasın canım inşallah her şey yolundadır
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
Yeni derken canım ben dokuzuncu haftadayim çok da yeni değilki. Baştan beri pek bulantım olmadı zaten, sadece bir hafta ara ara oldu o da çubuk kraker ile geçecek şekilde. Emin ol ilk defa deneyimlememe rağmen her annenin bebeğinin sağlıklı olduğunu bildiğinden şükredeceginin farkındayım. Ufacık mide bulantısına seviniyordum ben, bir de benim açımdan bakar mısın rica etsemCanım hamilelik bulantısı öyle normal bir bulantı olmuyor degisik olduğunu hemen anlıyorum senin daha çok yeni gerçek bulantıların başladığında anlayacaksin farki.ben bulantidan şikayet etmesin kimse şükretsin diye yazdım.ona bakarsan bende 5. Haftalık olcam keseyi gördüm ama bulantim yok ara ara bir bulantim var gerçek bulantılar başlamadi yani
Çok sağ ol canım artık kaç kişi yazdı bu bulantı mevzusunu atıyorum kafamdancanım yaa haline şükret, olur mu öyle şey, benim de bulanmasa keşke. Ablam ve kardeşimin 2'şer çocukta hiçç bulantısı olmadı ama benim ilkinde de bunda da oluyor. Hele bu yaş ilerlediğinden dolayı herhalde ağır geçiyor. İçini rahat tut, haline bolca şükret bence
GünaydınnnGünaydın kizlar
Ayrıca kimse benden daha panik olamaz hem panik atagim var hem kalp ameliyati gecirdim ve hali hazirda kalp hastasiyim birde ustune virus cikti yani hepinizden cok risk altindayim .son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor ama doktor 4 buçuk haftalık dedi.temmuzda ilaçla dusuk yaptırdılar daha bir çok olumsuz tarafımı sayabilirim yani halinize şükür edinCanım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorum
Ne çok şey var bilmedigin! Ben de kalp ameliyatı oldum üstelik başarısız geçti! Ve halihazırda ben de kalp hastasıyım. Gebeliği sonlandırma durumu doktorun vereceği cevaba bağlı! Bunu da söylettin tebrikler arkadaşım.Ayrıca kimse benden daha panik olamaz hem panik atagim var hem kalp ameliyati gecirdim ve hali hazirda kalp hastasiyim birde ustune virus cikti yani hepinizden cok risk altindayim .son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor ama doktor 4 buçuk haftalık dedi.temmuzda ilaçla dusuk yaptırdılar daha bir çok olumsuz tarafımı sayabilirim yani halinize şükür edin
Ben yaptırmayı düşünmüyordum, sonra burda başka şeyler için de önemli olduğunu söyledi kızlar. Kararsızım hâlâ. Bakalım ne diyecek tecrübeli arkadaşlar ona göre karar vereceğim ben deKızlar ikili test yaptiracak mısınız
Mecburmuyiz ben şimdiden buna kafayi taktim
Ben kalp ameliyatı ve devam eden kalp rahatsızlığımla bir normal bir sezeryan (belden uyusturarak )doğum yaptım ve ilk dogumu normal olani yani 18 yil once yaptim sartlar bu kadar ilerlemis degildi y sezeryani 12 yil once kucuk bir sehirde ssk hastanesinde yaptim Kendini ve bebeğini Allaha emanet et Allahın izniyle bisey olmaz.bu doktoruma da korkarak söyledim kalp hastası olduğumu ve doktorum tek kalp hastası olup doğum yapan sen değilsin nice hastalar var korkma dedi yasim da 37.. sabır dua tevekkül.ben kimseyi kırmak üzmek adına yazmadım ayrıca bunuda soylettin dediginiz şey yasaminizin bir parcasi suç işlemişim gibi muamele ediyorsunuzNe çok şey var bilmedigin! Ben de kalp ameliyatı oldum üstelik başarısız geçti! Ve halihazırda ben de kalp hastasıyım. Gebeliği sonlandırma durumu doktorun vereceği cevaba bağlı! Bunu da söylettin tebrikler arkadaşım.
Burda bilinmesini istemiyordum çünkü. Kimbilir diğer arkadaşların ne dertleri var ama şuan hepimizin ortak derdi sağlıkla bebeklerimize kavuşmakBen kalp ameliyatı ve devam eden kalp rahatsızlığımla bir normal bir sezeryan (belden uyusturarak )doğum yaptım ve ilk dogumu normal olani yani 18 yil once yaptim sartlar bu kadar ilerlemis degildi y sezeryani 12 yil once kucuk bir sehirde ssk hastanesinde yaptim Kendini ve bebeğini Allaha emanet et Allahın izniyle bisey olmaz.bu doktoruma da korkarak söyledim kalp hastası olduğumu ve doktorum tek kalp hastası olup doğum yapan sen değilsin nice hastalar var korkma dedi yasim da 37.. sabır dua tevekkül.ben kimseyi kırmak üzmek adına yazmadım ayrıca bunuda soylettin dediginiz şey yasaminizin bir parcasi suç işlemişim gibi muamele ediyorsunuz
AmiiinnBurda bilinmesini istemiyordum çünkü. Kimbilir diğer arkadaşların ne dertleri var ama şuan hepimizin ortak derdi sağlıkla bebeklerimize kavuşmakçok geçmiş olsun, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mecburi değil ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılır gerek görülürse kanda verebilirsinKızlar ikili test yaptiracak mısınız
Mecburmuyiz ben şimdiden buna kafayi taktim
hmm doktorun tuutmuna bağlı yaniMecburi değil ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılır gerek görülürse kanda verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?