2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Keşke keyfini surebilsem daha doğmadan anne beni de strese soktun diyordur içerde kesin sağlıkla gelsin hepimizin meleği inşallah

Arkadaşım buşantının sağlıklı olmasıyla uzaktan yakından ilgisi yok ilk gebeliğimde 1 kez bile midem bulanmadı karnım büyüyene kadar hamile olduğumu bile unutuyordum oğlum şiödi 5 yaşında bu 2. Gebeliğim aşırı olmasa da bulantım var üstelik kanama eşliğinde her gebelik bir değil bulantı kimi insanda olur kimisinde olmaz aynı insanın 2 gebeliğinin farklı olmasına ben bir örneğim sana o yüzden takılma sakın vöyle şeylere

Merhaba kızlar. Sat 25 şubat. Hamileyim. Ama korkumdan sağlık ocağına dahi gitmedim. Decavit içiyorum hergün. Bel ağrım fazlaca mevcut. Benim gibi gitmeyen var mı doktora koronavirüs ten dolayı?
Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Sat 27 gitmedim henüz doktora. Haftaya filan gideceğim. Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye dua ediyorum. İçim rahat şükür

Allah razı olsun inşallah tez vakitte sıkıntılı günleriniz geçer bu yavrunuza da sağlıkla kavuşursunuz dediğim gibi ben tüp bebeğe başlayacaktım yaza, bu böyle müjdeyle gelince elim ayağıma dolandı her şeyi ister istemez takar hale geldim. Bu kadar arkadaş örnek verdi hamdolsun çok rahatladım, iyi ki varsınız hepiniz

Canım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorum
Canım hamilelik bulantısı öyle normal bir bulantı olmuyor degisik olduğunu hemen anlıyorum senin daha çok yeni gerçek bulantıların başladığında anlayacaksin farki.ben bulantidan şikayet etmesin kimse şükretsin diye yazdım.ona bakarsan bende 5. Haftalık olcam keseyi gördüm ama bulantim yok ara ara bir bulantim var gerçek bulantılar başlamadi yani

Çok sağ olasın canım inşallah her şey yolundadır
canım yaa haline şükret, olur mu öyle şey, benim de bulanmasa keşke. Ablam ve kardeşimin 2'şer çocukta hiçç bulantısı olmadı ama benim ilkinde de bunda da oluyor. Hele bu yaş ilerlediğinden dolayı herhalde ağır geçiyor. İçini rahat tut, haline bolca şükret bence

Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti

Ay ama böyle şeyler söyleyip özellikle ilk gebeliğini yaşayan annelerimizi hem üzüyorsunuz hem de endişeye sevk ettiriyorsunuz. Ne kadar yanlış bi bilgi! Nereden çıkmış, kim söylemiş bunu? Siz nereden öğrendiniz?
1 oğlum var 15 aylık şu an ve ben gene 7+3 hamileyim. Bu iki hamileliğimde ASLA mide bulantısı-kusma-koku hassasiyeti yaşamadım.
Emin olmadığımız ya da kendi deneyimlediğimiz şeyleri genel geçer doğru kabul ederek insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
Sevgiler..
[/QUOTE]
Ben şikayet etmeyin bulantılarınıza sukredin dedim arkadaşın düşüncesini destekler şekilde yazdım düşüncemi düşüncesi doğruydu ben o yazıyı kişiye özel yazdım öyle bir amacım olsa ortaya yazardım.ayrica 4 hamileliğim olmasına rağmen ben bile tedirgin endişeliyim bu hamilelik dediğimiz olayda tecrübe olmuyor.birbirine benzemiyor belirtiler hiçbirinde de ben kimseyi korkutmak için yazmadım herkes bu dönemde kendi doktoru olsun garip olan herşeyin peşine düşsün ben tedbirli olmakta fayda var diyorum sizde kendinizle kıyaslayarak genel geçer doğruyu savunmayın saygılar

Yeni derken canım ben dokuzuncu haftadayim çok da yeni değilki. Baştan beri pek bulantım olmadı zaten, sadece bir hafta ara ara oldu o da çubuk kraker ile geçecek şekilde. Emin ol ilk defa deneyimlememe rağmen her annenin bebeğinin sağlıklı olduğunu bildiğinden şükredeceginin farkındayım. Ufacık mide bulantısına seviniyordum ben, bir de benim açımdan bakar mısın rica etsem

Çok sağ ol canım artık kaç kişi yazdı bu bulantı mevzusunu atıyorum kafamdan
Günaydın kizlar
Günaydınnn

Canım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorum
Ayrıca kimse benden daha panik olamaz hem panik atagim var hem kalp ameliyati gecirdim ve hali hazirda kalp hastasiyim birde ustune virus cikti yani hepinizden cok risk altindayim .son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekiyor ama doktor 4 buçuk haftalık dedi.temmuzda ilaçla dusuk yaptırdılar daha bir çok olumsuz tarafımı sayabilirim yani halinize şükür edin

Ne çok şey var bilmedigin! Ben de kalp ameliyatı oldum üstelik başarısız geçti! Ve halihazırda ben de kalp hastasıyım. Gebeliği sonlandırma durumu doktorun vereceği cevaba bağlı! Bunu da söylettin tebrikler arkadaşım.

Kızlar ikili test yaptiracak mısınız
Mecburmuyiz ben şimdiden buna kafayi taktim

Kızlar ikili test yaptiracak mısınız
Mecburmuyiz ben şimdiden buna kafayi taktim
Ben yaptırmayı düşünmüyordum, sonra burda başka şeyler için de önemli olduğunu söyledi kızlar. Kararsızım hâlâ. Bakalım ne diyecek tecrübeli arkadaşlar ona göre karar vereceğim ben de

Ben kalp ameliyatı ve devam eden kalp rahatsızlığımla bir normal bir sezeryan (belden uyusturarak )doğum yaptım ve ilk dogumu normal olani yani 18 yil once yaptim sartlar bu kadar ilerlemis degildi y sezeryani 12 yil once kucuk bir sehirde ssk hastanesinde yaptim Kendini ve bebeğini Allaha emanet et Allahın izniyle bisey olmaz.bu doktoruma da korkarak söyledim kalp hastası olduğumu ve doktorum tek kalp hastası olup doğum yapan sen değilsin nice hastalar var korkma dedi yasim da 37.. sabır dua tevekkül.ben kimseyi kırmak üzmek adına yazmadım ayrıca bunuda soylettin dediginiz şey yasaminizin bir parcasi suç işlemişim gibi muamele ediyorsunuz

Burda bilinmesini istemiyordum çünkü. Kimbilir diğer arkadaşların ne dertleri var ama şuan hepimizin ortak derdi sağlıkla bebeklerimize kavuşmak çok geçmiş olsun, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar 3. Hamileliğim ve hepsi birbirinden farklı geçti.. ilk hamileliğimde ne. İse bulantısı ne aşeren ne başka birşey.. 7. Haftaya kadar hafif kanama dışımda bir sorun yaşamadım ilk başta.. ikinci hamileliğim kızımda hiçbir bulantı vs yaşamadım 1 kere sabah açken hafif bulantı oldu sadece onun dışında çok rahattım.. bu 3. Hamileliğim ve hafiften bulantı oluyor özellikle açken o yüzden bol boş yiyorum .. hem kız hem erkek bebek taşıdım dediğim gibi hepsi birbirinden farklı oluyor bünyeye göre değişiyor.. benim teyzem ve annemin hamilelikleri aşırı zor geçmiş hele teyzemle aynı odada bile duramıyordum 3 ay kokum ona gidiyormuş

Burda bilinmesini istemiyordum çünkü. Kimbilir diğer arkadaşların ne dertleri var ama şuan hepimizin ortak derdi sağlıkla bebeklerimize kavuşmak çok geçmiş olsun, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amiiinnkesinlikle öyle insan çift çizgiyi gördüğünde başlıyor annelik duygusu akli karnında oluyor.ben insanlara umut olur diye yazdım çünkü insan bu zamanda en çok umuda sarılıyor.Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın bizde bebeklerimizde yaradana emanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…