Evet dün araştırdım 8 aydan önce kullandırmıyor çoğu doktorlar ölçüm yapılıp eksiklik varsa takviye takılmalı imiş 8 aydan önce çocuklarda demir eksikliği pek görülen birşey değilmiş 5. Ay yada 6. Ay kontrolünde ölçüm yaptıracağım öyle başlayacağızBizimde bugün aşımız vardı demir ilacı vermişler onda paraben varmış heralde ocean falan alırız ama bunu kullanmak zorunda mıyız herkes kullanıyor mu acaba bizim doktorumuz vermiyormuş daha önce giden arkadaşım öyle demiş 9. ayda başlatmış kan ilacına
Ben tiny love müzikli bi oyun halısı aldım. Ama şahsi fikrim çok.pahali bisi alınmaması. Uzun süreli kullanımı yok çünkü. Ben dolap.uygulamasındanuygun temiz bi hali aldım.Kızlar oyun matı alan var mı
Şu bilinen markanin
Pahalı olan
Değer mi
Yada sıradan oyun halisimi kullaniyorsunuz
Yorumlarınızı merak ediyorum
Hmm mesela hem bir odaaya halı sermek istiyorum tüy saç kıl kaplamayan birşey istiyorimBen tiny love müzikli bi oyun halısı aldım. Ama şahsi fikrim çok.pahali bisi alınmaması. Uzun süreli kullanımı yok çünkü. Ben dolap.uygulamasındanuygun temiz bi hali aldım.
Canım bebek yerdeyken halinin üzerine temiz bi çarşaf serebilirsin, bunun icin özel bisi almana gerek yok aslında. Ama tabi sen bilirsinHmm mesela hem bir odaaya halı sermek istiyorum tüy saç kıl kaplamayan birşey istiyorim
Evdeki halim hep yün bırakıyor
Ne alacağım karar veremedim
Birde şu uygun haliser gibi yolluklar var onlarda ince geldiCanım bebek yerdeyken halinin üzerine temiz bi çarşaf serebilirsin, bunun icin özel bisi almana gerek yok aslında. Ama tabi sen bilirsin
Bencede öyle yapılması daha mantıklı durduk yere verilmesi bana biraz saçma geldi.Evet dün araştırdım 8 aydan önce kullandırmıyor çoğu doktorlar ölçüm yapılıp eksiklik varsa takviye takılmalı imiş 8 aydan önce çocuklarda demir eksikliği pek görülen birşey değilmiş 5. Ay yada 6. Ay kontrolünde ölçüm yaptıracağım öyle başlayacağız
Senin adına sevindim ne güzelNasılsınız anneler maşallah biz her geçen gün daha düzene giriyoruz dün saat 9 buçuk 10 da uyudu oglum 3 saate bir emmek için mızırdandı ama uyanmadı emzirip koydum gün içinde de daha iyi arada huzursuzlanıyor ama çizgi-film felan izliyor beni dinliyor abileriyle iletişimi daha iyi probiyotik damlayı felan çay kaşığına damlatıp veriyorum nasıl ağzını açıyor kasıkta yiyecek icecek birşey olduğunu biliyor inşallah ek gıda ya geçince de yormaz iştahlı olur
iyi geçti kapanmış delikler çok şükğr. işitme testini de geçtik ocak ayında fakülteye götürdük.Aynen benimde kan değerim düşük genelde. O zaman vereceğiz mecburen. Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kontrolünüz nasıl geçti?Yanlış hatırlamıyorsam işitme testinden kalan senin bebişindi dimi? Bende bu ay götürmeyeceğim kontrole o halde gerek yok gibi.
ben yere battaniye serdüm onda takılıyor. odası içün düşünüyorsan antibakteriyal halılardan alabilirsin. pahalı şeylere gerek yok çünkü kullanım yılı azBirde şu uygun haliser gibi yolluklar var onlarda ince geldi
Öyle kararsiz bekliyorum
Evt herkes öyle diyoriyi geçti kapanmış delikler çok şükğr. işitme testini de geçtik ocak ayında fakülteye götürdük.
ben yere battaniye serdüm onda takılıyor. odası içün düşünüyorsan antibakteriyal halılardan alabilirsin. pahalı şeylere gerek yok çünkü kullanım yılı az
Maşallah canim toplam gece ve toplam gündüz uykusu ortalama ne kadar ?Nasılsınız anneler maşallah biz her geçen gün daha düzene giriyoruz dün saat 9 buçuk 10 da uyudu oglum 3 saate bir emmek için mızırdandı ama uyanmadı emzirip koydum gün içinde de daha iyi arada huzursuzlanıyor ama çizgi-film felan izliyor beni dinliyor abileriyle iletişimi daha iyi probiyotik damlayı felan çay kaşığına damlatıp veriyorum nasıl ağzını açıyor kasıkta yiyecek icecek birşey olduğunu biliyor inşallah ek gıda ya geçince de yormaz iştahlı olur
Gece 9 10 saat gün içinde hiç dalgın uzun uyumuyor 15 dakika 15 dakika bi kaç kez uyuyor işlerimi bile bitiremiyorum evdeMaşallah canim toplam gece ve toplam gündüz uykusu ortalama ne kadar ?
Biz de elhamdülillahbu aralar daha Iyiyiz, 4. Ay asisindan sonra 3 4 gün baya bi acayiplesmisti çocuk. Değişik ağlamalar, uyumamalar...
Bizim gece ortalama 9 10 saat kadar uyuyor, gündüz 4 kez falan uyuyor ,toplamda 3 saat civarı ediyordur.
Bu arada benim kız 4 ay emzik almadi. Evde bibs vardı ara ara deniyordum ama yok almıyordu. 4. Ay asisindan sonraki huysuzlukta bi denedim, şimdi gündüz uykuya geçişte aliyor şükür( çok uzun süre emmese de en azından gündüz uykuya geçişte aliyor o da yetiyor) , çünkü uykuya dalmasi.cok.guctu. bir de ben hiç kundak yapmamıştım, aynı şekilde o arada bir de yarim kundak denedim, şimdi gündüzleri o şekilde uyuyor. Daha rahat uyumaya başladı.gunduz sanki.
Bizden şimdilik haberler bunlar. Bakalim ek gıda süreci nasıl geçecek? Bir de diş süreci? Bu arada eli de ha bire ağzında. Ne bulursa ağzına sokmaya çalışıyor. Ama damaklarda henüz bi kabarma filan yok.
Sevindim canım iyi geçmesine. İşitme testinde uyuyor muydu ne kadar sürdü? Bizde 27 nisanda bakırköy sadi konuğa gideceğiz ya verdikleri saatte uyumazsa napacağız bir işlem yapılmasını istemiyorumiyi geçti kapanmış delikler çok şükğr. işitme testini de geçtik ocak ayında fakülteye götürdük.
ben yere battaniye serdüm onda takılıyor. odası içün düşünüyorsan antibakteriyal halılardan alabilirsin. pahalı şeylere gerek yok çünkü kullanım yılı az
Ay evet o kısa uyku çok zorluyor cidden. Allah kolaylık versin ins.. bizimki de 1 saati bilmiyor 30 dk ile 45 dk ara si ancak uyuyor gündüz.Gece 9 10 saat gün içinde hiç dalgın uzun uyumuyor 15 dakika 15 dakika bi kaç kez uyuyor işlerimi bile bitiremiyorum evde
orda uyutmamız istendi bizden 1 saat uğraştım valla. uyurken yapıldı 5-10dk ancak sürdü.Sevindim canım iyi geçmesine. İşitme testinde uyuyor muydu ne kadar sürdü? Bizde 27 nisanda bakırköy sadi konuğa gideceğiz ya verdikleri saatte uyumazsa napacağız bir işlem yapılmasını istemiyorum
Maşallah canim, benim kız da 1 aydır dönme hareketini yapıyor ama kolundan tam dönemiyor. Iyice hareketlendiler artikbu arada benim oğlan fıldır fıldır dönüyor 3 gündür. sürekli düzeltiyorum tekrar yüzüstü pozisyona geçiyor tabi sıkılıp ağlıyor sonra. artık oyıncakları da elime uzanıp alıyor
İnşallah bizimde öyle olur beklerler randevulu olduğu için beklemezlerse diye korktum yoksa ilaçla uyutuyorlarmış. Kısa sürüyormuş bizde geçsek artık rahatlasamorda uyutmamız istendi bizden 1 saat uğraştım valla. uyurken yapıldı 5-10dk ancak sürdü.
Canım ne kadarlık oldu bebeğin?İnşallah bizimde öyle olur beklerler randevulu olduğu için beklemezlerse diye korktum yoksa ilaçla uyutuyorlarmış. Kısa sürüyormuş bizde geçsek artık rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?