2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ne sıkıntısı var canım geçmiş olsun benimde hamileyken sol böbrekte biraz genişleme var demişti ona baktıracağız henüz baktırmadık
Bizimde aynı sol böbrek biz sünnet ettirdik doğduğunun 10.günü şuan 2 ayda bir bçbrek ultrasonuna giriyor çişine dikkat edin doktor hani rahat yapıyormu vs diye bence mutlaka baktırın iltihap kapma gibi bi durum olabiliyormuş

Hadi ya korktum şimdi çişde bir sıkıntı görmedim ama nasıl anlayacağım ki bir an önce götürelim bizde

Bizim uyku rutinimiz yok gece gündüz bir saat yada yarım saatte bir uyanıyor. Eskiden bu kadar değildi artıkbir aydır böyleyiz. Gece bari uzun uyusa keşke.
Ek gıdaya ne ile başladınız canım doktor nasıl bir menü verdi ve miktar ne kadar
Bazı doktorlar kabak havuç patates pırasa gibi sebzelerle başlayıp ardından meyve veriyormuş şekerli meyvelere önce alışmasın sonra sebze yemez diye kimi doktor elma armut gibi meyvelerle kimi tatlı ev yapımı yoğurt la başlıyor yumurta sarısı verenler var şehriye çorbası felan veren anneler varmış bizde 5 aya yaklaştık bugün annem sen bu çocuğa yedirsen nasıl yer artık diyor deme öyle anne 1 ay daha sabret dedim anneannemiz yedirmek istiyor bizim doktor ne diyecek bilemiyorum da bi sorayim dedim sana siz başladınız diye

Kalın battaniyeyi dört kat katlayip yere serdim üstüne de pike rahat oldu.
Bende bu şekilde oynatıyorum ya ince bir yorgan yada katlanmış battaniyeye çarşaf seriyorum gündüz oyun halısı vs kesmiyor kaya kaya döne döne gidiyor öyle küçük birseyin üstünde 1 dakika durmuyor kendi kendine de kalmak istemiyor abilere alıştı birileri konuşsun ilgilensin istiyor abileri oyuncakları konuşturuyor sallıyor öyle seviyor

Kısa kısa yürüteç e koyuyorum oğlumu koyuyor musunuz kızlar diğer çocuklarımı da bi lavaboya girip çıkacak kadar koyardım 5 aylıkken

Bize doktor ilk üç gün yoğurt ile başlayın dedi. Sonra muhallebi ekle bir üç gün sonra da mevsim meyvelerinin suyunu içirmeye başla dedi. Biz muhallebiye geçemedik bir türlü sevmedi hiç muhallebiyi. Şimdilik sadece yoğurt yiyoruz. Haftasonu meyve suyu vereceğim bakalım. Sevdiği muhallebiyi bulursak ona da başlayacağım.

cnm doktorun daha iyi bilir ama tecrübem ve okuduklarım meyvenin sonra verilmesi yönünde. ekim anneleri ile beraber farklı bir platformda görüşüyoruz. aynı şekilde hepsinin doktoru sebze ile başlattı. her gün sebze veriyorlar. yoğurdu da tattırdılarsa gün içinde veriyorlar ayrıca.meyvenin suyu yerüne cam rende ile rendelenmiş posalı hali faydalı. muhallebiyi eğer pirinç unu ile yapıyorsan bence çok çok gereksiz bir besin. fos şişiriyor mideyi sadece. kaşık mamaları var yulaflı mesela çok çok daha faydalı muhallebiden. şu da varki evet 4 sonrası ek gıdaya başlatılabiliyor ama sizin doktorunuz çok çok fazla çeşitlendirmiş. bir sıraya koymamış.bağırsaklarını zorlayabilir. benim şahsi fikrim bu yanlış anlamanı istemem tabi

Maşallah canım bizde ayın 15 inde gdcz bakalım kaç kilo olmuşuz
Ben rotayı daha yaptırmadım 5. Ayın bası yanı 4ün sonunda gel demıstı doktor bugün gittim ama alerjisi olabılır vücudunda egzemalar cıktı yavrumun kan testi yaptılar bakalım doktor aşıyo sonuc cıkana kadar yapmıcam dedi. Sonuclarda 28 martta cıkıyor anlamadım geç olmazmı rota aşısıı ıcın

Kızlar rotanın 2. Dozunu ne zaman vurdurdunuz??benımki 5 aylık tam ama ertelendi 10-15 gün gecıktıkmı ya kafama takıldı

Kısa kısa yürüteç e koyuyorum oğlumu koyuyor musunuz kızlar diğer çocuklarımı da bi lavaboya girip çıkacak kadar koyardım 5 aylıkken
Benim Dr hic onermedi skolyoz gibi omurga geriliği yapar atin çıkartın elinizden dedi hediye gelmişti geri verdik cnm ayak yapısı daha oluşmadığı için ve omurgada kalçada sıkıntı yapar dedi .söylemek istedim.

Kızlar oyun matı alan var mı
Şu bilinen markanin
Pahalı olan
Değer mi
Yada sıradan oyun halisimi kullaniyorsunuz
Yorumlarınızı merak ediyorum
Cnm ben bim in almıştım.dr 2 ay önce önerdi alin diye o kadar eğleniyor ki.ben uygun aldim.bimden.boylari var.cok seviyor.ellerini ayaklarını oynatıyor seviyor cok.

Kızlar rotanın 2. Dozunu ne zaman vurdurdunuz??benımki 5 aylık tam ama ertelendi 10-15 gün gecıktıkmı ya kafama takıldı
Henüz 2. Dozu yaptırmadım biz ,ilk dozu 3. Ayda yaptırmıştık, 2. Dozu da 5. Ay dedi dr

Bu arada sezeryan olan arkadaşlar, ameliyat bölgeniz nasıl sizin ? Benimki dikisinolduğu kısım içe çökük hâlâ, üst tarafına deri sarkıyor biraz. Tabi kilom da var 78 kiloyum.simdi. sizinkiler nasıl? Büyük kızım 5.5 yaşında onda da sezeryandi ama unutmusum nasıl.oluyodu

Ben 60 kiloyum bendede var o deri fazlalığı malesef diğer 2 doğumda çok iyi toplanmıştı bu da biraz var ama taytin içinde anlasilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…