2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayyy masallah canim dişi çıktı mi yakışıklınin, erkenci imis, nasıl geçti çıkma süreci?
Evet canim 4ay 19 günlükken. Salyası çok akıyordu hatta kucagimdayken parkeye şıp şıp damlamisligi var agizda köpürme vardı son günlerde hırçın sinirliydi biraz .Kulağını cekistiriyordu acaba kulağımı ağrıyor diye düşünmüştüm değilmiş diş mis

Kızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
deca tabs fer verdi doktor. kabızlık yapmaz dedi. ondan başlayacağız daha almadım.
bende vermeyecektim ama doktor tahlil yapılsada bebeklerde kan değeri normal çıksada daha sonra depolar boşalıyor dedi yetmiyor dedi. özellikle annede de kansızlık varsa mutlaka öneriliyormuş. benim de kan değerim hep düşüktür.
Birde merak ediyorum her ay çocuk doktoruna rutin kontrole gidiyor musunuz gitmek gerekli mi bir rahatsızlık yoksa sizce?
geçen ay gitmedik. bu ay yani 5.ayımıza 12gün kala gittik. hem rota 2.dozu olduk hem de bizim kalpte üfürümler vardı onların kontrolü için kardiyolojiye de gittik. gelecek ay da ek gıda için gideceğiz. sonrasında 2ayda 1 götürürüm sanırım.
Kızlar günlük uyku rutinlerinizi yazarmınız mesela sabah uyanış akşam uykusuna kaçta geçiyor vs
sabah uyanması 8gibi olursa emiyor az oyalanıp geri uyuyor. 9-9:30gibi güne başlıyor. 12gibi tekrar uyuyor. uyuma süresine göre 3-4arası yeniden uyuyor. sonra 8gibi kısa bir uykusu var şekerleme gibi. gece uykusuna geçiş gün içerisindekş uyuma durumuna göre çoğunlukla 22-23arası oluyor. bazen 24e sarkıyor. sabaha karşı 6-7arası emmek için kalkıyor. emip uykuya devam ediyor.

maşallah cnm.

Benim hamilelik boyunca kan degerim düşüktü hala dusuk
Doğduğu günden beri bebeğime doktor decatabs verdi kullanıyorum ben

Bizim dişimiz çıktı
Nasıl anladın.bizimkide deli gibi salyasi akiyor ellerini yumruk yapip sokoyur agzina şapirtada şapirdata emiyor.elimle baktim damaklari tirtikli amaanlamadım pek.birde salyasi akarken mizik mizik oluyor huysuzlasiyor kaşınıyor heralde.sıpa elini okadar iştahlı emiyorki deliriyor resmen

Kızlar oyun matı alan var mı
Şu bilinen markanin
Pahalı olan
Değer mi
Yada sıradan oyun halisimi kullaniyorsunuz
Yorumlarınızı merak ediyorum

Ek gıda için erken değil mi

Kızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
Ocean microfer kullaniyorum dr 24 damla dedi ama ben yanlış soyledj diye düşünüyorum çünkü herkes kilo basi 1 damla kullanmış ortasını buldum 12 damla veriyorum

Bizde böbreklere falanda bakılıyor biraz sıkıntılı olduğu için yoksa tabi ki sağlık ocağı yeterli
Ne sıkıntısı var canım geçmiş olsun benimde hamileyken sol böbrekte biraz genişleme var demişti ona baktıracağız henüz baktırmadık

Aynen benimde kan değerim düşük genelde. O zaman vereceğiz mecburen. Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kontrolünüz nasıl geçti?Yanlış hatırlamıyorsam işitme testinden kalan senin bebişindi dimi? Bende bu ay götürmeyeceğim kontrole o halde gerek yok gibi.

Bende anlamam cumartesi kardeşim bakti şişmiş bi kaç güne patlar demişti pazartesi akşam durduk yere agladi susmadi bi ağzına bakayim dedim diş. Beyaz gözüküyor zaten bide kaşıkla vurdum ses geldi

Yaaa bizimki de salya sümük kasinmaktan delirecek eline oyuncak vermeye korkar oldum,suratına basıyor oyuncağı yiyemiyorum diye çığlık atıyor. Bi çıksaydı disi de kurtulsaydik diyorum
1 tane değil ki sanirim uzun süre bu hallerini göreceğiz cok gergindi omzuma aldığımda boynuma yapisiyordu

Ocean microfer kullaniyorum dr 24 damla dedi ama ben yanlış soyledj diye düşünüyorum çünkü herkes kilo basi 1 damla kullanmış ortasını buldum 12 damla veriyorum
12 damla verme bence canım sende kilo başı 1 damla ver hatta söyle birşey var ki kan ölçümü bakılmadan kan damlası bile kullanılmamalı imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…