2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
dinlenmek demeyeyim de ev/çocuktan başka bişi ile ilgilenmek diyelim, kafa dağıtıyor işte hep ev hep çocuk olunca insan bunalıyormuş :) menenjit yaptırdın mı sen?
Özel aşıları yaptırmadım canım alerjik olunca bünyesi
Valla ben öyle kendi kendime kalmak istiyorum ki bazen ev ve annelik dışında en ağır isi yapsam yine dinleniyorum. Tükenmişlik sendromuna yakalandım heralde

Kızlarya bugun yemegi ocaga koyuyim pişsin dedim o aradada bebegimi abisi tutuyordu kucaginda kafasini masaya carpmis bingildagin yani kizarikti cok agladı soguk tuttum hemen mirarma şişlik yok.uyku saatine denk geldigi icin uykusunu takip edemedim.carptiktanyarim saat sonra emdi uyudu.uyaninca sersem sersem tanimiyormus gibi bakti.oynadik falan ama benmi belirti ariyorum acaba.birsey olmusmudur.kusma huzursuzlukta yok.tam tersi öyle sakin sakin durdu.3 saat sonra tekrar uyudu

Kızlar kan damlası kullanacaksın dedi 4. Ay aşısında ebemiz hangi kan damlasını kullanıyorsunuz
Bizimde bugün aşımız vardı demir ilacı vermişler onda paraben varmış heralde ocean falan alırız ama bunu kullanmak zorunda mıyız herkes kullanıyor mu acaba bizim doktorumuz vermiyormuş daha önce giden arkadaşım öyle demiş 9. ayda başlatmış kan ilacına

Birde merak ediyorum her ay çocuk doktoruna rutin kontrole gidiyor musunuz gitmek gerekli mi bir rahatsızlık yoksa sizce?

Kızlar günlük uyku rutinlerinizi yazarmınız mesela sabah uyanış akşam uykusuna kaçta geçiyor vs

Birde merak ediyorum her ay çocuk doktoruna rutin kontrole gidiyor musunuz gitmek gerekli mi bir rahatsızlık yoksa sizce?
Biz gitmiyoruz canim, bizim doktoru kendisi dedi her ay gelmeye gerek yok diye. 6 günlükken, 15 günlükken, 3 aylıkken gittik doktoruna. 5. Ayda çağırdı bir de .

Biz gitmiyoruz canim, bizim doktoru kendisi dedi her ay gelmeye gerek yok diye. 6 günlükken, 15 günlükken, 3 aylıkken gittik doktoruna. 5. Ayda çağırdı bir de .
Biz her ay gidiyorduk da artık ben de her ay gitmesek mi acaba diyorum özel muayeneye gidiyoruz bide çok da birşey yapılmıyor boy kiloya bakıyor falan
Ben götürüyorum her ay çünkü aşılarıda yapılıyor hemde doktor görmüş oluyor
Bizde her ay götürüyoruz ama artık her ay gitmeli mi acaba ? Aşıları sağlık ocağında vuruluyor ama değil mi?

Bizde böbreklere falanda bakılıyor biraz sıkıntılı olduğu için yoksa tabi ki sağlık ocağı yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…