2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ben kızda kullandım ama oğlana almayacağım sanırım. zaten pipimiz sorunlu bir de yürüteçle zarar vermek istemiyorum ne olur ne olmaz
Bende kızı yürütece koydum ama oğlanı düşünmüyorum ilk arabam tarzı birsey alıcam

Cnm ben bim in almıştım.dr 2 ay önce önerdi alin diye o kadar eğleniyor ki.ben uygun aldim.bimden.boylari var.cok seviyor.ellerini ayaklarını oynatıyor seviyor cok.
Nasıl birşey cnm fiyatı nekadar
Bir odayi kapliyor mu

Sebzelere biz 6. Ayda başlayacağız. Meyve suyu zaten cam rendede yapılacak ama posası için erken sadece suyunu vereceğiz onu da 6. Aya kadar. Muhallebi zaten en a 6. Aya kadar evde yapılanların verilmeyeceği kannatinde doktorumuz. Aslında çok çeşit değil sebze dediğiniz zaman çok çeşit giriyor ortaya ya da meyve püresi verdiğinizde zorlar bağırsakları. Bağırsakları zorlayacak bir menü yok ki bakıldığında.

Günaydın kızlar Bebeklerinizi oturtuyor musunuz? Biz beş gün sonra 4 aylık olacağız. Kontrolden sonra doktorumuz artık günde 5 -10 dk yastıklarla destekleyip oturtmamız gerektiğini söyledi. Bazı doktorlar 6 aydan önce oturtmayın diyormuş . Benim kızın da yatası gelmiyor hiç kendini kaldırmaya çalışıyor sürekli. Arada destekli oturtuyorum az az ama zarar verir miyim diye de korktum açıkçası.

Bende oturtuyorum bizde 4. Aya 10 gün var yatmayı hiç sevmiyor bebeğin kas gelişimi vs iyiyse oturtabilirsin bizimki çok sağlam durduğu için bide rahat ettiği için ben biraz oturtuyorum hani kucağımda arabada giderken falan yada severken

Bizim gaz sorunumuz 3 bucuk ay surdu nursey harveys surup damla degil surup verdi doktor ve kolik biberon icinde pipet gibi bir sey var ondan kullandik biz gaz yuzunden hastanelik olduk 3 gun kaldik o derece kotuydu kullanamadigim probiyotik gaz ilaci kalmadi bu biberonlarla hava yutmuyor o yuzden gaz az oluyor umarim bir an once gecer

Ben uyku konusunda cok dertliyim uyku egitimi veren daha dogrusu verebilen var mi denedim ama aglaya aglaya apartmani inletiyor yarim saat uyuyor kalkiyor gecede meme agzinda butun gece emmese de tutuyor

Ben bebeyatmaz aldım onda oturuyorum önünde de oyuncakları çıngırağı bağlı oynuyo zaten hiç yatmak istemiyo hep oturcak bıraksam

4 buçuk ayı geçtik biraz bu haftalarda maşallah baya kucağımda oturuyor yastıkla oturtmadim ama kucağıma normal oturup ayaklarıyla oynuyor çok seviyor ayaklarını mama sandalyesine denemek için oturttum mutfağı toplarken güzel oturdu 5 dakika ama sıkıldı ağladı maşallah yavaş yavaş sürünme hareketi bile yapıyor yüz üstü koyunca bugün annemle farkettik hele ayağının altına elimizi koyduk mu destek alıyor elimizden iyice Ittiriyor kendini annem çok fena olacak diyor yastıkla da koltuğa köşeleyip oturttuk ordan da kaya kaya gidiyor ana kucağından iniyor gidiyor ilk ay çok uyurdu çok sakin bir bebek derdim şimdi yere bastırınca adım atıyor hızlı hızlı yürümek istiyor inanılmaz bir duygu rabbimin mucizesi

bizim doktorumuz 5.ayının sonrasında öneriyor destekli oturmayı. oturmak istese bile omurga yapısı hazır olmuyormuş.

sebert bilemiyorum cnm. bana çok uygun gelmedi. tatlıya alışınca sebzeleri reddedebiliyorlar. ama dediğim gibi her doktorun düzeni farklı

bugün spaya gittik 2.kez.ilkini 40günlükken gitmiştik. çok güzel geçti. o bacaklarını hareket ettirmesi nasıl hoşuna gittimasaj sonrası uyuyor şu an

Kv aldığı çirkin renkte bi bqttaniye cardi yeşilli bisey ebatı xok büyük değil attim onu yere makinaya da sığıyor rahat oldu

Bizim li yoğurt demişti.

Kızlar rotanın 2. Dozunu ne zaman vurdurdunuz??benımki 5 aylık tam ama ertelendi 10-15 gün gecıktıkmı ya kafama takıldı
Canim ben 3 aylıkken yaptırmıştım sonrasında kakasinda kan cikti. Alerji doktoruna götürdüm rotanın diğer dozları yaptirma dedi.. hatta bu çeşit kakada kan virüsten de olabilir belki de rota buna sebep olmuş olabilir dedi. Ben diğer dozlarını yaptırmayacağım

Benimde aynı sert bide aciyor bi kere enfeksiyon kaptı yine o sizi var

Biz 3 5 yaptiricaz ama 2 4 yaoanlarda var .Gec gibi bi sağlık ocağına da sor istersen teyit etmiş olursun

Biz bugün 4 ay kontrolünden geldik kilosu boyu iyi çok şükür Demir ilacına başlattı birde benim oğlan geceleri ve emzirirken çok terliyordu kilosu önde gidiyor dedi başka bir d vit verdi dozajını 2 katına çıkardı bu yüzden Demir eksikliği de yapar dedi
Sünnet olayı hala muallakta kaldı kalbindeki üfürüm nedeniyle önce ürologla konuşacaktık yerinde yoktu ama geleneksel yöntemle sünnet olcak ve 1.5 yalına kadar halletmemiz lazım sonra cinsel kimlik gelişiminden dolayı tavsiye etmiyoru dedi
Menenjit aşısı 7. Ay dedi
Dişler çok sıkıntı yaratırsa diye bir jel yazdı belki aşırın kullanırız çünkü eller yumruk şeklinde hep agızda
Bir ara meme reddi yaşamıştım sessiz sakin bir ortamda ver dedi
BiZden haberler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…