2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
12 damla verme bence canım sende kilo başı 1 damla ver hatta söyle birşey var ki kan ölçümü bakılmadan kan damlası bile kullanılmamalı imiş
Yani bende öyle düşünüyorum ama doktorumuz da herkes tarafından tavsiye edilen bi doktor kafam allak bullak oldu

Cnm Vala bizde arada kaldık.dr hic onermedi daha var dedi omurgasi ve kalcasinda sorun olur dedi .belki gelişimine göre söylüyordur

Hep yatarak mi duruyor canım senin oğlan daha gün içinde uyanıkken nerde duruyor kucağında felan yatırarak mi tutuyorsun 5 ayınız bitti mi sizin

Iyi diyelim iyi olalım of ben wcye girmistim 3.5 yasındaki kızim bebegi pusetten düsürmüs yüz üstü kapanmis yavrum cok korktum yaa
Korkma takip et ama korkma hiç bisey olmaz puset dediğin şey anakucagi mi yoksa arabayı evde mi kullanıyorsunuz kızına da sakin bisey deme o da korkar ağlıyor muydu

Korkma takip et ama korkma hiç bisey olmaz puset dediğin şey anakucagi mi yoksa arabayı evde mi kullanıyorsunuz kızına da sakin bisey deme o da korkar ağlıyor muydu
Evet arabaya takılandan canım cok aglıyordu yavrum ya kızımada kizdım biraz görunce sok oldum sonra onunda gönlünü aldim anlattim ama anlarsa artik

Evet arabaya takılandan canım cok aglıyordu yavrum ya kızımada kizdım biraz görunce sok oldum sonra onunda gönlünü aldim anlattim ama anlarsa artik
Yok yok o yüksek değil ki benim oğlan ondan kendi iniyor ne şekil düştü acaba ondan düşmesi çok zor en fazla kayar hızlı salladı da o da kaydı mi acaba kızına hiç birşey deme aklında sadece kardeşi yüzünden ona kızdığın kalır neden kızdığını bilmez daha kardeş bakmayı ne bilsin o

Kendi düsmemis belliydi yüz ustü düsmüs ellerinin üzerine kapanmıs yavrum ya

bugün spaya gittik 2.kez.ilkini 40günlükken gitmiştik. çok güzel geçti. o bacaklarını hareket ettirmesi nasıl hoşuna gittimasaj sonrası uyuyor şu an
Ay canım bende götürecem ona aklımda ben dişinin çıkmasını bekliyorum dişim çıktı kutlaması gibi olsun istedim birde havalar ısınsın istiyorum Ankara buz gibi boynuna takılan simit nasıl bir şey

Ben dün dr a sordum 4 ay 13 günlük oğlum kucağınıza oturtabilirsiniz sırtını kendi göğsünüzle destekleyerek dedi diğer türlü oturtma içim 6 ay dedi

Hep yatarak mi duruyor canım senin oğlan daha gün içinde uyanıkken nerde duruyor kucağında felan yatırarak mi tutuyorsun 5 ayınız bitti mi sizin
yerdeyiz çoğunlukla ya da anakucağında yarı oturur gibi. 6 gün sonra tam 5 aylık. kucağımda da belini destekleyip sırtını vücuduma dayıyorum.
40ında götürmüştüm bende. o simitlerin boyun kısmı rahatsız edici görülüyor ama öle diil. çok rahat yani. rahatsız olunacak birşeyi yok. 10.aya kadar götürülebiliyor.

geçmiş olsun. büyük ihtimalle kucağına almak istedi ya da salladı. oluyor böyle şeyler. güzelce yapmaması gerektiğini anlatmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…