- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
Sağlıkla büyüsün hepsiKızlar 3. Hamileliğim ve hepsi birbirinden farklı geçti.. ilk hamileliğimde ne. İse bulantısı ne aşeren ne başka birşey.. 7. Haftaya kadar hafif kanama dışımda bir sorun yaşamadım ilk başta.. ikinci hamileliğim kızımda hiçbir bulantı vs yaşamadım 1 kere sabah açken hafif bulantı oldu sadece onun dışında çok rahattım.. bu 3. Hamileliğim ve hafiften bulantı oluyor özellikle açken o yüzden bol boş yiyorum .. hem kız hem erkek bebek taşıdım dediğim gibi hepsi birbirinden farklı oluyor bünyeye göre değişiyor.. benim teyzem ve annemin hamilelikleri aşırı zor geçmiş hele teyzemle aynı odada bile duramıyordum 3 ay kokum ona gidiyormuş
Evet canım preeklampsi riski olduğu için hcg değerini görmek istedi doktorum.. zaten risk düşük çıktı hepSağlıkla büyüsün hepsiPeki ikili test yaptırdın mı bebişlerine? Konuyu dağıtayım artık
Kaçıncı haftada baktırmak gerekiyor peki?Evet canım preeklampsi riski olduğu için hcg değerini görmek istedi doktorum.. zaten risk düşük çıktı hep
Kaçıncı haftada baktırmak gerekiyor peki?
Canım bu ikili test neyi ortaya çıkarıyor şimdi? Başka şeyler için de faydalı yazanlar olmuştu da ben orayı kaçırdım maalesefKızlar 2li taramada önce kan veriliyor sonucu almaya gidince ultrasonda ölçüm yapılıyor yukarıda arkadaşta bilgi vermiş. Ben tavsiye ederim fakat azda olsa risk görülünce amniyon sıvısı alarak yeni bı test yapmak istemişlerdi benden reddettim imza attım ckktim. Rabbim biliyor sağlıklı mı olacak yoksa eksikliğini olacak . Allah'ım hepimizin bebisleriji sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin . Bunlar binde bir ihtimal dahilinde şeyler . Test yaptırıp yaptırmamak size kalmış ..
Yakında bebislerin pitirtilarini hissedeceksiniz kasiginizda ilk hareketleri segerme şeklinde.
İnşallah görürürüz o günleri
Ne çok şey var bilmedigin! Ben de kalp ameliyatı oldum üstelik başarısız geçti! Ve halihazırda ben de kalp hastasıyım. Gebeliği sonlandırma durumu doktorun vereceği cevaba bağlı! Bunu da söylettin tebrikler arkadaşım.
Down sendromu riski ni canımobyuzden kemik gelişimine burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor.Canım bu ikili test neyi ortaya çıkarıyor şimdi? Başka şeyler için de faydalı yazanlar olmuştu da ben orayı kaçırdım maalesef
Ben telefonumun notluk bölümüne yazıyorum her zaman sorularımı. Ama doktor ilk muayenede keseyi gördü ben de heyecandan unuttumDoktora gidemiyoruz gittiğimde kafamdaki her şeyi soramadan çıkıyoruz acele ediyorlar şu korona yüzünden. Aile hekimliklerine gitmeyin diyorlar e gitmemiz de lazım
Normal hayatımızda olsaydık bu günler daha hızlı geçerdi, evde vakit de geçmiyor hem hareketsiz kalıyoruzhepimiz şu zor zamanlardan kurtulup bebeklerimize cicili bicili şeyler bakarken bulalım kendimizi inşallah
Allah ne vermişse başım gözüm üstüneDown sendromu riski ni canımobyuzden kemik gelişimine burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor.
Unutmayın ultrason ölçümleri net değil olamazsa bide o yüzden panik yapmayın.
Rahat olun dua edin bol bol başa gelecek varsa elden bişey gelmez .kendinize dikkat edin yeter
Ya ben de unutuyorum aynı senin yazdığın gibi oluyor hepBen telefonumun notluk bölümüne yazıyorum her zaman sorularımı. Ama doktor ilk muayenede keseyi gördü ben de heyecandan unuttumikincisinde de bebeği gördü yine heyecandan sormayı unuttum üçüncüde avuç içime ya da alnıma yazmam lazım Bence sağlıklı gebelik için sağlıklı beslenmek ve stresten uzak durmak lazım ☺ mutlu olmalıyız ☺☺ haber izlemiyorum ben artık, pozitif olmak önemli. Kaç yıl sonra oldu benim kuzum, çok şükür ☺
Daha çok tadını çıkaralım inşallahAllah ne vermişse başım gözüm üstüne
Ya ben de unutuyorum aynı senin yazdığın gibi oluyor hepDemek senin minik de hasretle beklenen Rabbim hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin
Amin aminn burda hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahDaha çok tadını çıkaralım inşallah ☺ inan ki ben hala anlamıyorum tambir garip geliyor güzel geçsin inşallah günlerimiz, o hamile tulumlarından giyelim biz de ☺☺
İlk üç ayı atlattık mı tamamdır bu iş inşallahAmin aminn burda hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallaheğlenceli günler bir gelse
Demiiİlk üç ayı atlattık mı tamamdır bu iş inşallahilk hedef ilk üç ay. Sonra anlamaya başlarım sanırım ben de anne olacağımı ☺ hep istedim ama şimdi bir garip geliyor
Harikasın! Bende o yetenek yok malesefDemiiHâlâ anlaşılmıyor ben hiç hamile gibi değilim diyorum daha ne istiyosun ne güzel diyolar amigurumi oyuncak örmeye başlayacağım ilk üç ay bi geçse
Gelsin o zamanlar heleHarikasın! Bende o yetenek yok malesef ☺ çok beğeniyorum ama, bizimle de paylaşırsın değil mi yaptıklarını ☺ bakması çok güzel oluyor
Evet canım aynen biz çok pimpirikliyizY yaska32MelodiminEsi biz bu bebeklere zorluklarla kavuştuğumuz için daha pimpirikli oluyoruz bunu anladım ben ikili taramada bende kararsızım geçen arkadaşımla konuştum sordu bana o hepsini yaptırdı bize sölemedi ama arsa ve down demişler bebeğe kendimi yedim doğana kadar size belli etmedim dedi ikiside çıkmadı bebekte. Ne bilim insan kararsız kalıo
YaaaY yaska32MelodiminEsi biz bu bebeklere zorluklarla kavuştuğumuz için daha pimpirikli oluyoruz bunu anladım ben ikili taramada bende kararsızım geçen arkadaşımla konuştum sordu bana o hepsini yaptırdı bize sölemedi ama arsa ve down demişler bebeğe kendimi yedim doğana kadar size belli etmedim dedi ikiside çıkmadı bebekte. Ne bilim insan kararsız kalıo
Yok hiç bişi Demedi haftaya kontrolüm var o zaman sorarımYaaakıyamam içi içini yemiştir onun çok kötü ama böyle bir durum benim üç hafta sonra kontrolüm var, doktor o zaman bişi der belki. Ama ne bileyim, dediğin gibi çok pinpirikliyiz, olma ihtimali var dese bile benim geri kalan günler hep üzüntülü geçer yine de doktor ne derse ona göre bakayım diyorum ben. Bir kaç doktora danılmakta fayda var aslında. Senin doktorun bişi söyledi mi test hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?