2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağlıkla büyüsün hepsi Peki ikili test yaptırdın mı bebişlerine? Konuyu dağıtayım artık

Kızlar 2li taramada önce kan veriliyor sonucu almaya gidince ultrasonda ölçüm yapılıyor yukarıda arkadaşta bilgi vermiş. Ben tavsiye ederim fakat azda olsa risk görülünce amniyon sıvısı alarak yeni bı test yapmak istemişlerdi benden reddettim imza attım ckktim. Rabbim biliyor sağlıklı mı olacak yoksa eksikliğini olacak . Allah'ım hepimizin bebisleriji sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin . Bunlar binde bir ihtimal dahilinde şeyler . Test yaptırıp yaptırmamak size kalmış ..
Yakında bebislerin pitirtilarini hissedeceksiniz kasiginizda ilk hareketleri segerme şeklinde.
İnşallah görürürüz o günleri

Canım bu ikili test neyi ortaya çıkarıyor şimdi? Başka şeyler için de faydalı yazanlar olmuştu da ben orayı kaçırdım maalesef

Canım bu ikili test neyi ortaya çıkarıyor şimdi? Başka şeyler için de faydalı yazanlar olmuştu da ben orayı kaçırdım maalesef
Down sendromu riski ni canımobyuzden kemik gelişimine burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor.
Unutmayın ultrason ölçümleri net değil olamazsa bide o yüzden panik yapmayın.
Rahat olun dua edin bol bol başa gelecek varsa elden bişey gelmez .kendinize dikkat edin yeter

Ben telefonumun notluk bölümüne yazıyorum her zaman sorularımı. Ama doktor ilk muayenede keseyi gördü ben de heyecandan unuttum ikincisinde de bebeği gördü yine heyecandan sormayı unuttum üçüncüde avuç içime ya da alnıma yazmam lazım Bence sağlıklı gebelik için sağlıklı beslenmek ve stresten uzak durmak lazım mutlu olmalıyız haber izlemiyorum ben artık, pozitif olmak önemli. Kaç yıl sonra oldu benim kuzum, çok şükür

Allah ne vermişse başım gözüm üstüne
Ya ben de unutuyorum aynı senin yazdığın gibi oluyor hep Demek senin minik de hasretle beklenen Rabbim hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin

Allah ne vermişse başım gözüm üstüne

Ya ben de unutuyorum aynı senin yazdığın gibi oluyor hep Demek senin minik de hasretle beklenen Rabbim hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin
Daha çok tadını çıkaralım inşallah inan ki ben hala anlamıyorum tam bir garip geliyor güzel geçsin inşallah günlerimiz, o hamile tulumlarından giyelim biz de

Daha çok tadını çıkaralım inşallah ☺ inan ki ben hala anlamıyorum tam bir garip geliyor güzel geçsin inşallah günlerimiz, o hamile tulumlarından giyelim biz de ☺☺
Amin aminn burda hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah eğlenceli günler bir gelse

İlk üç ayı atlattık mı tamamdır bu iş inşallah ilk hedef ilk üç ay. Sonra anlamaya başlarım sanırım ben de anne olacağımı ☺ hep istedim ama şimdi bir garip geliyor
Demii Hâlâ anlaşılmıyor ben hiç hamile gibi değilim diyorum daha ne istiyosun ne güzel diyolar amigurumi oyuncak örmeye başlayacağım ilk üç ay bi geçse

Demii Hâlâ anlaşılmıyor ben hiç hamile gibi değilim diyorum daha ne istiyosun ne güzel diyolar amigurumi oyuncak örmeye başlayacağım ilk üç ay bi geçse
Harikasın! Bende o yetenek yok malesef çok beğeniyorum ama, bizimle de paylaşırsın değil mi yaptıklarını bakması çok güzel oluyor

Y yaska32 MelodiminEsi biz bu bebeklere zorluklarla kavuştuğumuz için daha pimpirikli oluyoruz bunu anladım ben ikili taramada bende kararsızım geçen arkadaşımla konuştum sordu bana o hepsini yaptırdı bize sölemedi ama arsa ve down demişler bebeğe kendimi yedim doğana kadar size belli etmedim dedi ikiside çıkmadı bebekte. Ne bilim insan kararsız kalıo

Evet canım aynen biz çok pimpirikliyiz
O şekilde çıkan çok var. Eltilerim, kuzenlerim vs hiçbirisi yaptırmadı benim

Yaaa kıyamam içi içini yemiştir onun çok kötü ama böyle bir durum benim üç hafta sonra kontrolüm var, doktor o zaman bişi der belki. Ama ne bileyim, dediğin gibi çok pinpirikliyiz, olma ihtimali var dese bile benim geri kalan günler hep üzüntülü geçer yine de doktor ne derse ona göre bakayım diyorum ben. Bir kaç doktora danılmakta fayda var aslında. Senin doktorun bişi söyledi mi test hakkında?

Yok hiç bişi Demedi haftaya kontrolüm var o zaman sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…