2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay bende son birkaç gündür doğum zamanını düşünür oldum mecbur aezeryan olacak 2 gece hastanede yatmam lazım hadi rica minnet 1 gece yatsam kızıma kim bakacak hastanede kim kalacak 2 gün kızçem benden ayrı kalabilir mi deli düşüncelerdeyim.. daha 7 ay var ama aklıma takıldı şimdiden

Kendini strese sokuyorsun ama hormanlarına söyle kuzum seni rahat bıraksınlar tedirgin ol a canım gerçekten o zamana kadar neler neler değişir

Yedi aya kızçen de büyüyecek bakımı daha kolay olmaz mı

Canim kanama dediğin nasıl? Kırmızı mi yoksa kahverengi akıntı mi ? Ben de sabah uyandığımda kahverengi akıntı olmuştu. Dayanamadım doktora gittim. Bakti sağolsun. Bebek iyi kalp atışı vs şükür problem yok ama küçük bi kanama alanı oluşmuş. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Daha önce damar tıkanıklığı gecirdigim icin. Doktor belki ondandır. Bekleyeceğiz. Dedi. Üzgünüm ama elimizden bisi de gelmiyor.

Amin arkadasım hepimizin inşallah.Bende olmaz denilen zamanda hamile kalmıştım oğlumda aynı süreçleri yasadım dediğim gibi seni çok çok iyi anlıyorum.ister istemez her okudugumuzdan etkilenip kaygılanabiliyoruz. Ama ben eminim ki burada çok güzel haberlerini okuyacagız ve seninle birlikte mutlu olacagız

Kendini strese sokuyorsun ama hormanlarına söyle kuzum seni rahat bıraksınlar tedirgin ol a canım gerçekten o zamana kadar neler neler değişir

öyle tabiki de ben bakıcısına bile bıraktığımda yıkıyor kapıları açıp çarpıyor ağlıyor sesini otoparktan duyuyorum düşünün.. hiç ayrı kalmadık yaister istemez düşünüyorum hadi babası ile kalsa benim yanımda kim kalacak aklımda deli sorular
Yedi aya kızçen de büyüyecek bakımı daha kolay olmaz mı
Tam 30 aylık olacak o zamana laf anlar ama yine de insan güvenemiyor aklı erdikçe daha çok bağlanıyor bana.. 1 yaşına kadar kimle kaldığı bile önemli değildi.. şimdi herşeyi anlıyor..

Beşik oyuncak zıbın günleri ne zaman gelecek

Tam 30 aylık olacak o zamana laf anlar ama yine de insan güvenemiyor aklı erdikçe daha çok bağlanıyor bana.. 1 yaşına kadar kimle kaldığı bile önemli değildi.. şimdi herşeyi anlıyor..
bakıcısı varmış ya o zamana kadar iyice alışır hele şu virüs belası bi bitsin hem hastaneler de daha rahat olur

Aileleriniz uzakta mı ki? Onlar gelemez mi?

Aileleriniz uzakta mı ki? Onlar gelemez mi?
Benim eşim yabancı ailesi gelmez kesinlikle yurtdışında.. benim ailem annem gelir illaki ama annem aşırı panik bir insan gelmese daha iyi o hastaneden çıkıp eve gelince yardımcı olur ancak hastanede görmek bile istemiyorum.. teyzem var ama ondanda kalmasını rica edemem belki arkadaşımın işi olmazsa ona rica ederim bakalım o zaman gelsin de gösterir kendini inşallah

Ayy annelerrr

daha çooookkk uzun zaman var bir hal çaresi bulunur elbet, sen içini ferah tut

Benim aklıma bişi geldi bu göbişe çatlak kremi ne zaman sürğlmeye başlanıyor karın 4 ayda fln çıkmaya başlıyormuş o zaman mı ki?

Lütfen yardımm
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 Mart beta — 230 hcg
31 Mart beta — 360 hcg
02 Nisan beta — 511 hcg
04 Nisan beta — 711 hcg

Progesteron 14,0 az mı??

Lütfen lütfen bilenler söyleyebilir mi? Artış az mı? Son adetimin üzerinden geçen zamana göre geç döllenme ihtimali var mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…