2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

canım artış 2 günde 2 katına çıkmalı.. yada yüzde 60 tan fazla olmalı.. yükselişi çok yavaş doktorun ne diyor?

Ailen kayinvaliden nerde

canım artış 2 günde 2 katına çıkmalı.. yada yüzde 60 tan fazla olmalı.. yükselişi çok yavaş doktorun ne diyor?
Doktorum baştakiler için iyi dedi ama son artış kafamı karıştırıyor onu henüz gösteremedim haftasını olduğu için canım.. sizlere sorup pazartesiye kadar bilgi almak istedim stres yapıyorum dış gebelikten korkuyorum Kızlar..

Canim dis gebelik degil degerler bi anda on binlere falan cikiyo iniyo insallah guzel haberlerle gelirsin

Canim dis gebelik degil degerler bi anda on binlere falan cikiyo iniyo insallah guzel haberlerle gelirsin
Gerçekten dış gebelik değildir değil mi çok korkuyorum canım sadece bundan korkuyorum çok fazla hemde

Yok cbm kahverengi akıntı şeklinde ama az az 1 günde 1 günlük pedi yarım doldurur vaziyetteydi çok şükür 2 gündür bişe yok pazar gününden beri progestan kullanıyprum henüz çok ufak bir kese gördü sadece doktor ne bebiş ne kalp atışı görmedik kanama bölgesi de olmadığını söyledi ama tedirginliğim devam tabi

Evet canım bana da düşük geldi endişelendim valla
Ben cumagünü keseyi gördüm hatta iki kese belirgindi fotoğraf da aldm sizde görürsünüz artık aynı günüz sizinle pazartesi 6 haftalık olucaz inşallah

Canım geç döllenme olabilir artış normal gibi sanki ama beklemen gerek bir süre bu değerlerde kese vs gözükmez en azından 15 nisana kadar

Dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor die biliyorum ben ilk tahlilde 10000lerde fln hatta ikiz yada dış gebelik die şüpheleniliyor genelde

Canım geç döllenme olabilir artış normal gibi sanki ama beklemen gerek bir süre bu değerlerde kese vs gözükmez en azından 15 nisana kadar
Canım ovulasyondan takip ettim gerçekten geç döllenme olma ihtimali %90 ancak benim bilmediğim geç döllenmede artışlar daha yavaş mı seyrediyor normal mi bu artışlar diyorsunuz ben 15 Nisana kadar gitmeyeyim en iyisi öyle mi yapayım yoksa kafayı yiyeceğim

Ben cumagünü keseyi gördüm hatta iki kese belirgindi fotoğraf da aldm sizde görürsünüz artık aynı günüz sizinle pazartesi 6 haftalık olucaz inşallah
Bende pazartesi gidecrğim dua ediyoeum inş bebeği görürüm de tekrar gitmek zorunda kalmam die hayırlısı artık geçen psikopat gibi oğlumun ultrason kağıtlarına baktım ne zaman görmüşüz ne yapmışız die 6+1de görmüşüm onda pazartesi 6+0 umarım görürüm

Sıkma canını kuzum çok yeni öğrenmişsn bence ben reglim 5 gün geçtiğinde kanda 4604 çıkmıştı hcg ama ilişkiden yaklaşık 19 21 gün geçmiş oluyordu

Sıkma canını kuzum çok yeni öğrenmişsn bence ben reglim 5 gün geçtiğinde kanda 4604 çıkmıştı hcg ama ilişkiden yaklaşık 19 21 gün geçmiş oluyordu
Benim 19-21 gün geçtiğinde canım 230 çıkmıştı sağlıksız mı benimki yani

Ailen kayinvaliden nerde

annem gelir ama çok panik kayınvalide yabancıyurtdışındao hayatta gelmez

Canım öyle düşünme geç döllenme benimki mesela ben kan testi vermedim ama şu an 9. Haftanın içinde olmam gerekirken pazartesi bebek 6 haftalık çıktı son adet tarihini değiştirdi doktor.. değerleri bekle biraz daha zaten sağlıklı ise bir haftaya belli olur gider keseyi görürsün..

İnşaallah canım bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfenn..

Benimde midem bulanmıyor hiç bebeğimde gayet sağlıklıymış doktorum öyle söyledi. Hamilelerin %20 sinin mide bulantısız geçermiş biz o şanşlı grubun içindeyiz hiç kafana takma

Olur mu öyle şey. Herkesin değerleri farklı oluyor canım benim. Benim adete üç gün kala 288 çıktı, bir arkadaşımın 45 çıktı. Sonrafan yükselmesi önemli. O da gördü keseyi bebeği, ben de. Değerlerini başkalarının değerleriyle karşılaştırman yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…