- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Lütfen yardımm
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 Mart beta — 230 hcg
31 Mart beta — 360 hcg
02 Nisan beta — 511 hcg
04 Nisan beta — 711 hcg
Progesteron 14,0 az mı??
Lütfen lütfen bilenler söyleyebilir mi? Artış az mı? Son adetimin üzerinden geçen zamana göre geç döllenme ihtimali var mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz??
Ailen kayinvaliden nerdeAy bende son birkaç gündür doğum zamanını düşünür oldum mecbur aezeryan olacak 2 gece hastanede yatmam lazım hadi rica minnet 1 gece yatsam kızıma kim bakacak hastanede kim kalacak 2 gün kızçem benden ayrı kalabilir mi deli düşüncelerdeyim.. daha 7 ay var ama aklıma takıldı şimdiden
Doktorum baştakiler için iyi dedi ama son artış kafamı karıştırıyor onu henüz gösteremedim haftasını olduğu için canım.. sizlere sorup pazartesiye kadar bilgi almak istedim stres yapıyorum dış gebelikten korkuyorum Kızlar..canım artış 2 günde 2 katına çıkmalı.. yada yüzde 60 tan fazla olmalı.. yükselişi çok yavaş doktorun ne diyor?
Canim dis gebelik degil degerler bi anda on binlere falan cikiyo iniyo insallah guzel haberlerle gelirsinDoktorum baştakiler için iyi dedi ama son artış kafamı karıştırıyor onu henüz gösteremedim haftasını olduğu için canım.. sizlere sorup pazartesiye kadar bilgi almak istedim stres yapıyorum dış gebelikten korkuyorum Kızlar..
Gerçekten dış gebelik değildir değil mi çok korkuyorum canım sadece bundan korkuyorum çok fazla hemdeCanim dis gebelik degil degerler bi anda on binlere falan cikiyo iniyo insallah guzel haberlerle gelirsin
Eğer doğarsa 22 Kasım annesi olacağımCanim dis gebelik degil degerler bi anda on binlere falan cikiyo iniyo insallah guzel haberlerle gelirsin
Yok cbm kahverengi akıntı şeklinde ama az az 1 günde 1 günlük pedi yarım doldurur vaziyetteydi çok şükür 2 gündür bişe yok pazar gününden beri progestan kullanıyprum henüz çok ufak bir kese gördü sadece doktor ne bebiş ne kalp atışı görmedik kanama bölgesi de olmadığını söyledi ama tedirginliğim devam tabiCanim kanama dediğin nasıl? Kırmızı mi yoksa kahverengi akıntı mi ? Ben de sabah uyandığımda kahverengi akıntı olmuştu. Dayanamadım doktora gittim. Bakti sağolsun. Bebek iyi kalp atışı vs şükür problem yok ama küçük bi kanama alanı oluşmuş. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Daha önce damar tıkanıklığı gecirdigim icin. Doktor belki ondandır. Bekleyeceğiz. Dedi. Üzgünüm ama elimizden bisi de gelmiyor.
Evet canım bana da düşük geldi endişelendim valla
Ben cumagünü keseyi gördüm hatta iki kese belirgindi fotoğraf da aldm sizde görürsünüz artık aynı günüz sizinle pazartesi 6 haftalık olucaz inşallahYok cbm kahverengi akıntı şeklinde ama az az 1 günde 1 günlük pedi yarım doldurur vaziyetteydi çok şükür 2 gündür bişe yok pazar gününden beri progestan kullanıyprum henüz çok ufak bir kese gördü sadece doktor ne bebiş ne kalp atışı görmedik kanama bölgesi de olmadığını söyledi ama tedirginliğim devam tabi
Canım geç döllenme olabilir artış normal gibi sanki ama beklemen gerek bir süre bu değerlerde kese vs gözükmez en azından 15 nisana kadarLütfen yardımm
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 Mart beta — 230 hcg
31 Mart beta — 360 hcg
02 Nisan beta — 511 hcg
04 Nisan beta — 711 hcg
Progesteron 14,0 az mı??
Lütfen lütfen bilenler söyleyebilir mi? Artış az mı? Son adetimin üzerinden geçen zamana göre geç döllenme ihtimali var mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz??
Dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor die biliyorum ben ilk tahlilde 10000lerde fln hatta ikiz yada dış gebelik die şüpheleniliyor geneldeDoktorum baştakiler için iyi dedi ama son artış kafamı karıştırıyor onu henüz gösteremedim haftasını olduğu için canım.. sizlere sorup pazartesiye kadar bilgi almak istedim stres yapıyorum dış gebelikten korkuyorum Kızlar..
Canım ovulasyondan takip ettim gerçekten geç döllenme olma ihtimali %90 ancak benim bilmediğim geç döllenmede artışlar daha yavaş mı seyrediyor normal mi bu artışlar diyorsunuz ben 15 Nisana kadar gitmeyeyim en iyisi öyle mi yapayım yoksa kafayı yiyeceğimCanım geç döllenme olabilir artış normal gibi sanki ama beklemen gerek bir süre bu değerlerde kese vs gözükmez en azından 15 nisana kadar
Bende pazartesi gidecrğim dua ediyoeum inş bebeği görürüm de tekrar gitmek zorunda kalmam die hayırlısı artık geçen psikopat gibi oğlumun ultrason kağıtlarına baktım ne zaman görmüşüz ne yapmışız die 6+1de görmüşüm onda pazartesi 6+0 umarım görürümBen cumagünü keseyi gördüm hatta iki kese belirgindi fotoğraf da aldm sizde görürsünüz artık aynı günüz sizinle pazartesi 6 haftalık olucaz inşallah
Sıkma canını kuzum çok yeni öğrenmişsn bence ben reglim 5 gün geçtiğinde kanda 4604 çıkmıştı hcg ama ilişkiden yaklaşık 19 21 gün geçmiş oluyorduCanım ovulasyondan takip ettim gerçekten geç döllenme olma ihtimali %90 ancak benim bilmediğim geç döllenmede artışlar daha yavaş mı seyrediyor normal mi bu artışlar diyorsunuz ben 15 Nisana kadar gitmeyeyim en iyisi öyle mi yapayım yoksa kafayı yiyeceğim
Sıkma canını kuzum çok yeni öğrenmişsn bence ben reglim 5 gün geçtiğinde kanda 4604 çıkmıştı hcg ama ilişkiden yaklaşık 19 21 gün geçmiş oluyordu
Benim 19-21 gün geçtiğinde canım 230 çıkmıştı sağlıksız mı benimki yaniSıkma canını kuzum çok yeni öğrenmişsn bence ben reglim 5 gün geçtiğinde kanda 4604 çıkmıştı hcg ama ilişkiden yaklaşık 19 21 gün geçmiş oluyordu
Ailen kayinvaliden nerde
Canım öyle düşünme geç döllenme benimki mesela ben kan testi vermedim ama şu an 9. Haftanın içinde olmam gerekirken pazartesi bebek 6 haftalık çıktı son adet tarihini değiştirdi doktor.. değerleri bekle biraz daha zaten sağlıklı ise bir haftaya belli olur gider keseyi görürsün..Benim 19-21 gün geçtiğinde canım 230 çıkmıştı sağlıksız mı benimki yani
annem gelir ama çok panik kayınvalide yabancıyurtdışındao hayatta gelmez
Canım öyle düşünme geç döllenme benimki mesela ben kan testi vermedim ama şu an 9. Haftanın içinde olmam gerekirken pazartesi bebek 6 haftalık çıktı son adet tarihini değiştirdi doktor.. değerleri bekle biraz daha zaten sağlıklı ise bir haftaya belli olur gider keseyi görürsün..
İnşaallah canım bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfenn..annem gelir ama çok panik kayınvalide yabancıyurtdışındao hayatta gelmez
Canım öyle düşünme geç döllenme benimki mesela ben kan testi vermedim ama şu an 9. Haftanın içinde olmam gerekirken pazartesi bebek 6 haftalık çıktı son adet tarihini değiştirdi doktor.. değerleri bekle biraz daha zaten sağlıklı ise bir haftaya belli olur gider keseyi görürsün..
Aklına güzel şeyler getir canım, olumlu düşün ki olumlu olsunEğer doğarsa 22 Kasım annesi olacağım
Benimde midem bulanmıyor hiç bebeğimde gayet sağlıklıymış doktorum öyle söyledi. Hamilelerin %20 sinin mide bulantısız geçermiş biz o şanşlı grubun içindeyiz hiç kafana takmaValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
Olur mu öyle şey. Herkesin değerleri farklı oluyor canım benim. Benim adete üç gün kala 288 çıktı, bir arkadaşımın 45 çıktı. Sonrafan yükselmesi önemli. O da gördü keseyi bebeği, ben de. Değerlerini başkalarının değerleriyle karşılaştırman yanlış olur.Benim 19-21 gün geçtiğinde canım 230 çıkmıştı sağlıksız mı benimki yani
progesteron ağızdan yerine vajinadan daha çok etki edermiş doktorum öyle dedi bende günde 4 defa vajinadan alıyorum birde göbekten prolutex vuruyorumbana agizdan al dedi cogu vajinadan almis 2turlumu kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?