2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biz bir aydır yoğurttan bir adım ileriye gidemedik. Yoğurt yiyor başka birşey sokmuyor ağzına. Sebzelere geçmedim dahq bakalım sebzelere ne tepki verecek.

Ben gerçekten bebekleri öpen insanları anlamıyorım öpmek needir ya sen beni öperek mi seviyosunda bebeğe öylw davranyosn bu korona zamanında zaten öpen hc seviyorum demesin
öpen kişi ya cahil ya da bıle ısteye savunmasız kucucuk vücuda hastalık bulaştırmak istemesi demektır benm ıcın hele ki şu BİZ KAC ÇOCUK BUYUTTUK HİÇ BİŞEY OLMADI kafasındakı buyuklerımıze de dicek bişey bulamıyom

5.gun yaptırın demisti bize citcitli bady sünnet olduktan sonra hep taktim ben ilaçların resimlerimi ekliyorum .Biz 2. Günü sabah tum kremleri bitirmistik tekrardan almistik bayagi bol sıkmisiz gerek yokmuş meğer yaoismasin diye beze tüpü bosaltiyordum.

Eklentiler

• 20210414_212923.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 17
Biz bir aydır yoğurttan bir adım ileriye gidemedik. Yoğurt yiyor başka birşey sokmuyor ağzına. Sebzelere geçmedim dahq bakalım sebzelere ne tepki verecek.
bu şekilde devam ediyorsa direk karışımlardan giderim ben olsam. püre kıvamında çorbalar yapabilirsin. yoğurttan yayla çorbası yapabilirsin. seçenek çok

ben de az az birşeyler veriyorum ama tam değil daha. sadece emiyor. evden çalıştığım için de acıktıkça meme veriyorum. nasıl bir düzen kurucam bakalım. sabahları yarım yumurta sarısı ile kendi yaptığım labneyi karıştırıp veriyorum. meyve filesine muz, elma vs koyuyorum

Kızlar benim bebek yarın 5 ay 1 günlük oluyor. Market sütü ile yoğurt yapsam bir sıkıntı olur mu yapıp veren var mı? Bende artık başlamak istiyorum
Ben de marketteki günlük sütle yapiyorum canim. 1 haftadır yoğurt veriyorum ben. 5 Ay 11 günlük oldu

Biz de bugün 5 ay 11 günlük olduk. 1 haftadır tadıma başladık. Yoğurt, elma, armut, havuç ve patates denedik. Şimdilik bunlar güvenli yiyeceklerimiz. Ben 3 gün değil de 2ser gün verdim.

Biz de bugün 5 ay 11 günlük olduk. 1 haftadır tadıma başladık. Yoğurt, elma, armut, havuç ve patates denedik. Şimdilik bunlar güvenli yiyeceklerimiz. Ben 3 gün değil de 2ser gün verdim.
Bunları nasıl veriyorsun cnm
Benimki alerjik nasıl baslicam bilemedim

Valla yapabileceğim birşey yok atak dönemi sanırım birde kolik sürekli aralıksız ağlıyordu bende korona oldum ayrıca astım hastasıyım mecburen koyuyorm
Anladım geçmiş olsun zor zaten kolik bebekle uğraşmak benimki birde alerjik

Öpüyorlar ne yazıkki uçuğu olanda öpyor hasta olanda sinr oldgum söylediğim halde öpüyorlar

Sorma canım ya benmde süt ve süt ürünlerine alerjisi var çok zor dönemden geçiyorm gercekten meme reddi yapıyor ama bıraktırmıyorum
Ayni durumdayim ama meme reddi aşırı var gece uyku sersemligine emiyor ama gündüz hiç emesi yok
Birde dış mi çıkarıyor ne hep yarı ateşli ve aglamakli surekli.

Ayni durumdayim ama meme reddi aşırı var gece uyku sersemligine emiyor ama gündüz hiç emesi yok
Birde dış mi çıkarıyor ne hep yarı ateşli ve aglamakli surekli.
Benimkide tam tersi gece emmek isteniyor o istiyor ki süt şakdır şaldır gelsin ilk basta danla damla geliyor ya onu istemiuor zten gögslerimde süt kalmıyor dolmuyor gögüslerim bende gece 1 öğün küt uclu alıştırma bardağıya mama veriyırum yoksa uykusu açılıyor memede emzirme danışmanı dedi bu dedğimi o yzden mememi hala bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…