2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu kahverengi akıntı bebgin cinsiyetini belirliyor mu sanki kahverengi akıntısı olanın bebişi boy oluyordu

progesteron ağızdan yerine vajinadan daha çok etki edermiş doktorum öyle dedi bende günde 4 defa vajinadan alıyorum birde göbekten prolutex vuruyorum
bana agiz dediler 1tane aliyorum doktor bana bebek rahmin merkzine yerleşmiş dusme ihtimali cokzor dedi

Bu kahverengi akıntı bebgin cinsiyetini belirliyor mu sanki kahverengi akıntısı olanın bebişi boy oluyordu
İlk kez duydum bunu ama ben size daha ilginç bi şey söyleyeyim
Kese yapısı cinsiyet hakkında ciddi ipucu verir diyen bi kesim var. 5-6 haftalık ultrason görüntüsünde eğer bebeğinizin kesesi fasülye gibi yayvansa erkek, daha yuvarlaksa kız derler.
Ben oğluma hamile kaldığımda 5 arkadaşım daha hamile kalmıştı. Hepsinin kızı, bi tek benim oğlum oldu. Hepsinin ultrason görüntüsü yuvarlak, oğlumunki yayvan fasülye gibiydi.
Bilmiyorum gerçeklik payı var mı?

Ay çok merak ettim benim ilk çocugum erkek onun resmini atcm bakalım doğrumu herkes bu konuyu çok doğruluyor

Bende keseyi bir görebilsem
Olur mu öyle şey. Herkesin değerleri farklı oluyor canım benim. Benim adete üç gün kala 288 çıktı, bir arkadaşımın 45 çıktı. Sonrafan yükselmesi önemli. O da gördü keseyi bebeği, ben de. Değerlerini başkalarının değerleriyle karşılaştırman yanlış olur.
[/QUOTE]

Ben sana böyle yazmıştım kuzum. Telaşlanma hiç.

Aaaa çok ilginç, atar mısınız fotoğrafı çok merak ettim

bana agiz dediler 1tane aliyorum doktor bana bebek rahmin merkzine yerleşmiş dusme ihtimali cokzor dedi
ben hem ege üniversitesinde bir profösere hemde izmirde çok iyi bir tüp bebek merkezindeki profesöre gittim ikiside vajinadan alacaksın dediler. Ama başka bir arkadaşım aşılama yaptırdı ona ağızdan demiş doktoru. Doktordan doktora değişiyor galiba. Benimde bebişimin tutunma yeri çok güzelmiş. Ama benim tüp bebek canım. Doktorum şuan bebek çok sağlıklı herşey yolunda normal bir gebelik gibi dedi ama biz tüp bebek olduğunu bildiğimiz için ilaçlara şimdilik devam etcez belirli bir haftaya gelince bırakcaz dedi
sizde tansiyon düşüklüğü varmı kızlar ben dün aklıma geldi bir ölçeyim dedim 9a 5 çıktı benim normalde 12-8 dir hep. Doktoruma sordum ayran iç endişelenme dedi. İnternete araştırdım biraz 10 a 6 yada 9a 5 normal diyor ilk zamanlar progesteron hormonu rahim kaslarını gevşettiği için kan basıncında düşüklük olabiliyormuş inşallah önemsizdir

Progesteron yapiyor cnm tansiyon düşüklüğü

Benim de düşük çıkıyor canım 10 â 6

Maşallah nasıl güzel benim daha küçük ama yeni gördük, kesenin bu hale gelmesine daha çoook var sanırım

Hanımlar bu benim yeni bebgin resmi degil

İlk gebeligimden resim bu arada resmi nasıl silebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…