Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
- 18
Orda 11 haftadan büyükbu ultrason görüntüleri kaç haftalık canım
Mesajını düzenle canım on dk içinde yapabiliyorsunİlk gebeligimden resim bu arada resmi nasıl silebilirim
Halettim cnm benim teşekür ederim ♥Mesajını düzenle canım on dk içinde yapabiliyorsun
Yoktur yoktur Allah'ın izniyle. Sat a göre mi 5+5?Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dediUmarım bir sıkıntımız yoktur
Uygulama indirmiştim onlara göre öyle görünüyo, 4 günde görülebilecek kadar büyüycek mi bakalımYoktur yoktur Allah'ın izniyle. Sat a göre mi 5+5?
İlk kez duydum bunu ama ben size daha ilginç bi şey söyleyeyim
Kese yapısı cinsiyet hakkında ciddi ipucu verir diyen bi kesim var. 5-6 haftalık ultrason görüntüsünde eğer bebeğinizin kesesi fasülye gibi yayvansa erkek, daha yuvarlaksa kız derler.
Ben oğluma hamile kaldığımda 5 arkadaşım daha hamile kalmıştı. Hepsinin kızı, bi tek benim oğlum oldu. Hepsinin ultrason görüntüsü yuvarlak, oğlumunki yayvan fasülye gibiydi.
Bilmiyorum gerçeklik payı var mı?
Yok yok çağırma zaten, ben de uygulamaya göre dört gün gerideyim. Sabırlı ol inşallah bebek de kalp atışı da gelecekUygulama indirmiştim onlara göre öyle görünüyo, 4 günde görülebilecek kadar büyüycek mi bakalımkötü enerjiyi çağırmak istemiyorum iyi düşünüyorum
Hiçbir bilgim yok benim inşallah her şey yolunda ilerler canımBen her yere yazıyorum cok endise ediyorum çünkü. Benim normalde gebeliğim ultrasona göre 6+1 ama ben 4+6 da kese görmek için gittim kalbi de atıyordu cok ince. 6+1 de kontrole gittim hic bir fark yoktu kalp atısı cok düşüktü. Dr artabilir ama duradabilir ddi. Canım cok sıkıldı
Progestan kullanıyorum su an
Var mı bu duruma bir yorumu olan geç döllenme felan da olsa kalbi neden erken atsn
Normaldır cnm benim doktorumu 5 haftalıkken aradığımda kesenin bile görünmeyecegini söylediKızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dediUmarım bir sıkıntımız yoktur
Bilmiyorum ki canim., sabah korkuyla bi hızla doktorun muayenehanesine gittik. Bebek iyiydi, kalp atışı da güzel dedi. Geldiğimden beri olmadı bi daha. 4.5 yaşında kızım var. Onda da kan sulandırıcı kullanmıştım ama onda böyle bisi olmamıştı. Bunda da kullanıyorum. Dr belki ondan olabilir dedi. Bilemiyorum ki, rabbim hepimizin evladına sağlık versin de ins. Ama tabi 5 yaa daha yaşlıyım şimdi:)Bu kahverengi akıntı bebgin cinsiyetini belirliyor mu sanki kahverengi akıntısı olanın bebişi boy oluyordu
Cnm sadece kese görünüyor 5arti 5kenUygulama indirmiştim onlara göre öyle görünüyo, 4 günde görülebilecek kadar büyüycek mi bakalımkötü enerjiyi çağırmak istemiyorum iyi düşünüyorum
İnş kalbine göre olur cnmBilmiyorum ki canim., sabah korkuyla bi hızla doktorun muayenehanesine gittik. Bebek iyiydi, kalp atışı da güzel dedi. Geldiğimden beri olmadı bi daha. 4.5 yaşında kızım var. Onda da kan sulandırıcı kullanmıştım ama onda böyle bisi olmamıştı. Bunda da kullanıyorum. Dr belki ondan olabilir dedi. Bilemiyorum ki, rabbim hepimizin evladına sağlık versin de ins. Ama tabi 5 yaa daha yaşlıyım şimdi:)
Teşekkr ederimCnm sadece kese görünüyor 5arti 5ken
Çok teşekkr ederim ozaman rahatlayabilirmNormaldır cnm benim doktorumu 5 haftalıkken aradığımda kesenin bile görünmeyecegini söyledi
inan bende hissediyorum ama bazen diyorum taBirde annelere sormak istiyorum ben rahmimi hissediyorum sürekli kalp atışı gibi sürekli hareketlilik var bebek 15 16 haftalık olsa o dicem ama mümkün değil bebek olması anlamadım niye böyle olabilir acaba
Çok teşekkr ederim ozaman rahatlayabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?