2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

benim bebeklerimde tam tersi oğlumun kesesi yusyuvarlaktı kızımın da fasulye gibi uzundu

Ben her yere yazıyorum cok endise ediyorum çünkü. Benim normalde gebeliğim ultrasona göre 6+1 ama ben 4+6 da kese görmek için gittim kalbi de atıyordu cok ince. 6+1 de kontrole gittim hic bir fark yoktu kalp atısı cok düşüktü. Dr artabilir ama duradabilir ddi. Canım cok sıkıldı
Progestan kullanıyorum su an
Var mı bu duruma bir yorumu olan geç döllenme felan da olsa kalbi neden erken atsn

Uygulama indirmiştim onlara göre öyle görünüyo, 4 günde görülebilecek kadar büyüycek mi bakalım kötü enerjiyi çağırmak istemiyorum iyi düşünüyorum
Yok yok çağırma zaten, ben de uygulamaya göre dört gün gerideyim. Sabırlı ol inşallah bebek de kalp atışı da gelecek

Hiçbir bilgim yok benim inşallah her şey yolunda ilerler canım

Birde annelere sormak istiyorum ben rahmimi hissediyorum sürekli kalp atışı gibi sürekli hareketlilik var bebek 15 16 haftalık olsa o dicem ama mümkün değil bebek olması anlamadım niye böyle olabilir acaba

Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dedi Umarım bir sıkıntımız yoktur
Normaldır cnm benim doktorumu 5 haftalıkken aradığımda kesenin bile görünmeyecegini söyledi

Bu kahverengi akıntı bebgin cinsiyetini belirliyor mu sanki kahverengi akıntısı olanın bebişi boy oluyordu
Bilmiyorum ki canim., sabah korkuyla bi hızla doktorun muayenehanesine gittik. Bebek iyiydi, kalp atışı da güzel dedi. Geldiğimden beri olmadı bi daha. 4.5 yaşında kızım var. Onda da kan sulandırıcı kullanmıştım ama onda böyle bisi olmamıştı. Bunda da kullanıyorum. Dr belki ondan olabilir dedi. Bilemiyorum ki, rabbim hepimizin evladına sağlık versin de ins. Ama tabi 5 yaa daha yaşlıyım şimdi:)

İnş kalbine göre olur cnm

Sizlere çok merak ettigim birşey sormak istiyorum hanımlar sizin göbeginiz çıktı mı ben normal de sıfır göbekliyidm ama şimdi hafif sivri sadce tam göbegimin ortasında bir şişlik var eşim diyor bebegimiz büyümüş sizdede öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…