2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uygulama indirmiştim onlara göre öyle görünüyo, 4 günde görülebilecek kadar büyüycek mi bakalım kötü enerjiyi çağırmak istemiyorum iyi düşünüyorum
Aaa sizinlede aynıyız bende pazartesi gideceğim inş

Hyr cnm böyle birşey söyleyebilir miyim doktor değilim o aralıkta ilişkiniz olmadı mı hiç
Oldu canım düzenli ilişkimiz oldu geç döllenme olma ihtimali çok yüksek çünkü akıntım geç geldi geç döllenme de yükselme yavaş mı oluyor iki günde bit artışlarım 230-360-511-711 korkutan beni bu değerler canım

Bence korkucak birşey yok hiç tedirgin olma sabır ve dua bol bol sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inş hepimiz

Birde annelere sormak istiyorum ben rahmimi hissediyorum sürekli kalp atışı gibi sürekli hareketlilik var bebek 15 16 haftalık olsa o dicem ama mümkün değil bebek olması anlamadım niye böyle olabilir acaba
benimde sancı gibi oluyor canım ben kese büyüyor bebiş büyüyor rahim büyüyor heralde diye yoruyorum hatta hissetmeyince daha çok korkuyorum

Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dedi Umarım bir sıkıntımız yoktur
kesenin içinde pırlanta yüzük gibi bir oluşum gördünüz mü yolksac deniliyor. ben ilk ultrason kontrolüme 4+6 da gittim keseyi ve yolksacı gördük. 2 hafta sonra tekrar gelcen kalp atışı için dediler tam 7+0 da birdaha gittik kalp atışını gördük çok şükür. Ama ilk gittiğimizde benm beta hcg değerim bir gün önce 6028 di bu değere göre daha kalp atışı için çok erken dedi doktorum. Sende içini rahat tut canım inşallah o mutlu anı allahım yaşatır sanada :)

Birde annelere sormak istiyorum ben rahmimi hissediyorum sürekli kalp atışı gibi sürekli hareketlilik var bebek 15 16 haftalık olsa o dicem ama mümkün değil bebek olması anlamadım niye böyle olabilir acaba
Kaç haftaliksin canım . Bende hissediyorum inşaat çalışması var orda ... Birileri kendine ev yapıyor ondan olabilirmi

Kaç haftaliksin canım . Bende hissediyorum inşaat çalışması var orda ... Birileri kendine ev yapıyor ondan olabilirmi
Canım 8+3 olmam lazımdı ama 6+4 olması lazım geç döllenme olmuş dedi doktor

aynen inşaat çalışması var gibi sürekli bir hareketlilik var aynı bebek hareketleri gibi

Çok bilgi vermedi açıkçası çarsamba gel bakalm dedi okdr oyüzden yolkscından bahsetmedi Darısı başıma inşallh

Duphaston kullanan var mı nasıl yan etkiler yaşıyolar acaba dün başladım ama bıgün çokkötü mide bulantım var midem şiş acaba bu ilaçtan mıki

Duphaston kullanan var mı nasıl yan etkiler yaşıyolar acaba dün başladım ama bıgün çokkötü mide bulantım var midem şiş acaba bu ilaçtan mıki
ben onu hamile klamadan once kulandim bebek olursa tutunsun olmazsa erken adet getirsin diye acayip yanetki yapti bende regl agrilari yapti kullanmadim doktora dedim

Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dedi Umarım bir sıkıntımız yoktur
Ben de 5+1 de gitmiştim kese görünmüştü ama boştu. İçinde yolk fln hiç bişi görünmüyordu. 6+1 de gittiğimde vajinal ultrasonda bebeğimi gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür doktora sormuştum bu sefer ultrason öncesi yolk kesesi görmedim ben fotoda onun için boş gebelik olmasından çok korkuyorum diye. Ultrasonda bebeğimi gösterirken dedi ki "demek ki neymiş, yolk kesesi fln bunlar doktorun işiymiş. Sen sakin kal kendine dikkat et" merak etme, stres yapma. Bebişin için dua et annesi

Ne güzel demiş doktorun sen annesin ben doktorum otur oturduğun yerde der gibi hahhaha çok hoşuma gitti

Kızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümden çok psikopat hissediyorum kendimi virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…