2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Pihtilasma mi var canım?

Ne kullanıosun baby kan sulandırıcı ben dünya kadar iğne yaptım göbeğimden artık gözüm kapalı yapıodum o kadar alışmıştım

Yaa çok tatlısın Çok teşkkr ederm , herkes nekadr pozitif inşallh bu enerjiyle 9 ayı tamamlycz

Yaa çok tatlısın ❤ Çok teşkkr ederm , herkes nekadr pozitif inşallh bu enerjiyle 9 ayı tamamlycz ❤
Çok teşekkür ederim kuzum sen de öyle İnşallah canım 9 ayı tamamlayalım sağlıkla, bebişlerimiz in doğum hikayelerini de anlatırız

Canim tansiyon insandan insana degisir benimki normal 9 5 tir mesela

Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dedi Umarım bir sıkıntımız yoktur
Insallah canim guzel seyler dusun guzel seyler olsun

Aslında sadece bir değerim heterojen, ama doktor verdi. 6+1den önce bir hafta hap kullandım. Dünden itibaren hem hap hem iğne tedbir amaçlı verdi herhalde bilmem ki
Anladım canım sonuçta bebeğe ve sana zararı yok nasılsa

Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm

Oksapar iğnenin adı espirin de hap. Çok garip hissettim iğne yaparken
Kullandım ondan enox oksapar clexane hangisini bulduysam ondan vurdum evet biraz garip hissediyosun ama bebişimizin sağlığı için olduğundan katlanıyoruz herşeye bende inanılmaz morarma yapmıştı kan sulandırıcılar ama ben iğneyi yaptıktan sonra iyi bastırmıyormuşum ondan olmuş

Aaaaa bunu söylediğin iyi oldu canım, iğneyi çıkarınca pamukla bastırayım ben de iyice onlar için her şey zaten

Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm
Yani ben hep göbekli bir kız olduğumdan bilmiyorum göbeğimin çıkıp çıkmadığını ama bu kadar erken çıkarmı göbek onu bilemedim. Tecrübeli hamileler cevap verebilir ancak sorunuza bende tecrübesizim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…