2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benimde yarın doktor randevum var. Benim için de dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur derler belki daha önceden hatırlarsınız yazmıştım beta hcg degerim düşük çıkmıştı adetim gecikmesine ragmen.inşallah güzel haberler ile dönerim hersey yolundadır Düşündükçe kalbim nasıl çarpıyor anlatamam.

Stres yapma canım dokuzuncu haftalara kadar bekleniyor kalp atışı için. İnşallah bebeğini göreceksin dua et bol bol.

Inşallah hayırlı haberler al canım

Dua ettım canım ınsallah çok güzel haberlerını beklıyoruz

Sagol canim 2. Hamileligimde boyle bisey oldu korktugumdan dr soylemedim sanki bu sefer daha erken oldu ayagi kalkinca oluyo ilerlerse artik dr soyleyecem

Bende ölüyorum çok fena
Bulantısı olan arkadaşlar Prilam Dr kullanıyorum ben ve çok rahatlattı. Doktoruma da ısrarla sordum bir zararı olur mu diye. A grubu ilaç olduğunu ve rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi. Kızımda hiçbir şey kullanamamıştım B grubu olduğu için. Bunu gönül rahatlığıyla kullan dedi. Kullanmıyorsanız tavsiye ederim.

Direk eczaneden alabilirmiyiz dr a gitmeden

Doktorum banada yazdı prilam dr canım öğlen bir tane yatarken iki tane al şeklinde önerdi ama ben çok zorlandığım zaman alıyorum bi tane o da pek fayda etmiyor sanırım. Sen nasıl kullanıyorsun.

İlk bulantım başladığında eşime eczaneden dramamine al demiştim canım ilk hamileliğimde onu kullanmıştım ama eczacı reçetesiz vermemiş reçetesiz vermiyorlarmış bulantı ilaçlarını.
Evet doktorumda bana dedi ilknurcum reçeteye yazıyorum al evde kalsın nolur nolmaz 3 tllik bir ilaç ama reçetesiz verilmiyor sonra onu yazdırmak için buraya gelmek zorunda kalma dedi

Sevgim
Enfeksiyon olabilir
Canım ben oğlumda ekşiye turşu ya aşerirdim bundada öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…