Kızlar bu ara giremedim kusura bakmayın. yeni anneler Hepinizi kaydettim. En geç 2 3 güne tabloya eklemiş olucam inşallah.
Gerçekten bulantılar bi yandan yoğunluk bi yandan. Hiç bakamadım buralara
Ben bu ara pek takip edemiyorum canım ama genelde buralarda olmaya gayret ediyorum ❤
Uyku tutmuyor gece wc kalkınca tüm uyku kaçıyor benim o vakitlerden merhaba size
Çok heyecanlıyım kızlar yarın gideceğim 6+0 umarım görürüm ve herşey yolundadır kahverengi akıntım perş den beri kesildi çok şükür ara ara özellikle yemeklerden sonra mide bulantım var uzandıkça geçio
Kızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba kızlar bende giremedim oğlum okula gitmiyor ama ödevleri falan fırsat kalmıyor kızlar benim önceki hamileliğim de tad duyumda değişikler olmuştu metal tadı alıyordum yemeklerden, kusma oluyordu ama bunda midem bile tam olarak bulanmıyor çok hafif sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktora haftaya cumartesi gideceğim kalp atışını da duymuş olurum diye bekledim hastane önerenler olmuş çok teşekkür ederim bugün kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelir İnşallah Birde ben bu yüzük testini denedim ama sağ da yuvarlak solda ileri gidip geldi nolcak benim bebiş
Kızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar
Merhaba ben de kasım annesi olacagım inşallah.5.haftada keseyi gördük 6+2 de de bebegi gördük.2. Çocugum olacak inşallah. İlk bebegim tüp bebek bu ise kendiliğinden süpriz. Tabi dış gebelik,kalbi duran bir gebelik geçmişim var dolayısıyla hiç rahat olamıyorum. İnşallah bu gebeliğim hayırlı olur.
Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar