2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi düşünelim inşallah her şey yolunda

Bugün randevusu olan arkadaşlar, umarım hepinizin muayenesi çok güzel gever, sıkıntısız hayırla bize de yazın ins

Kızlar az önce doktora gittim 7 haftalık hamileyim ama virüsten dolayı bakmadı doktor doğru düzgün kese var kistin var deyip hemen çık bu kadar dedi kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi hiç bişey anlamdım yaa anlayan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 9E7A56D4-951E-4BD0-9998-3CA89F243472.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar bende giremedim oğlum okula gitmiyor ama ödevleri falan fırsat kalmıyor kızlar benim önceki hamileliğim de tad duyumda değişikler olmuştu metal tadı alıyordum yemeklerden, kusma oluyordu ama bunda midem bile tam olarak bulanmıyor çok hafif sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktora haftaya cumartesi gideceğim kalp atışını da duymuş olurum diye bekledim hastane önerenler olmuş çok teşekkür ederim bugün kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelir İnşallah Birde ben bu yüzük testini denedim ama sağ da yuvarlak solda ileri gidip geldi nolcak benim bebiş

7 haftalik degil asagida 5+3yaziyor yani 8.haftada gel demis kalp atisi icin cnm

Canım kese görünmüş ama bebek yok hala 5+6 görünüyorsun ultrasona göre inşallah kalp atışınıda duyarsın ilerde. Kist için ilaç falan vermedimi.

7 haftalik degil asagida 5+3yaziyor yani 8.haftada gel demis kalp atisi icin cnm
Canım kese görünmüş ama bebek yok hala 5+6 görünüyorsun ultrasona göre inşallah kalp atışınıda duyarsın ilerde. Kist için ilaç falan vermedimi.
Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar

Merhaba ben de kasım annesi olacagım inşallah.5.haftada keseyi gördük 6+2 de de bebegi gördük.2. Çocugum olacak inşallah. İlk bebegim tüp bebek bu ise kendiliğinden süpriz. Tabi dış gebelik,kalbi duran bir gebelik geçmişim var dolayısıyla hiç rahat olamıyorum. İnşallah bu gebeliğim hayırlı olur.

Kızlar ilk muayenemdi bu kağıdı verdi yolladı şimdi farlettim bende 5 hafta 6 günlükmüş ultrosana göre kist için hamileliğin ileri zamanları geçer dedi sadece o kadar
Aynen canım benimde vardı kistim ilk haftalarda gebeliği beslediğini bir sıkıntısı olmadıgını sölemişti doktorum gercektende ileri aylarda Kayboldu

Aynen canım benimde vardı kistim ilk haftalarda gebeliği beslediğini bir sıkıntısı olmadıgını sölemişti doktorum gercektende ileri aylarda Kayboldu
Sağol canım beni virüsten doktorlarla ilgilenmiyor açıklama yapmıyor inşallah şu süreç biter bi an önce teşekkür ederim

Kizlar ben haftaya carsamba kalpatisina gidecem cok korkuyorum ya duyamazsam diye zaman hic geçmiyor

Canim sadece 5 +6 olduğunu okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…