2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin dualarimiz seninle

Canim belki s Canim belki gec dollenmedir kese buyuduyse insallah bebeginide gorursun zor bir surec moralini bozmamaya calis insallah guzel haberlerle gelirsin

Artışlarım tam iki gün arayla şöyle kızlar 230-360-511-711-706 inşaallah kimyasaldır kızlar dualarınızı bekliyorum mutlaka
Bende dis gebelik gecirdim degerler cok artiyo 10 binlerde falan oluyo cok artiyo telasa kapilma bosa

Canim belki s
Canim belki gec dollenmedir kese buyuduyse insallah bebeginide gorursun zor bir surec moralini bozmamaya calis insallah guzel haberlerle gelirsin
Canım bende ayın 24ünde gittiğimde 13mm kese demişti bugün gittim bebeğide kalp atışınıda gördük acele etme üzme kendini

Canım bende ayın 24ünde gittiğimde 13mm kese demişti bugün gittim bebeğide kalp atışınıda gördük acele etme üzme kendini

Aaa canım geçmiş olsun kese görülmemiş miydi doktor bir şey dedi mi bu sonuçlara?
Canım keseyi gören doktor devletteki bugün özele gittim başta göremedim dedi sonra şüphede kaldı cuma yine görmek istedi ama sağlıksız olduğu kesin elbette bu değerlerle..

Canım keseyi gören doktor devletteki bugün özele gittim başta göremedim dedi sonra şüphede kaldı cuma yine görmek istedi ama sağlıksız olduğu kesin elbette bu değerlerle..
Canım sağlıksız ise kendiliğinden düşmesi kaybolması iyi bir şey bu açıdan bakmaya çalış olur mu? Hem tekrar gebe kalmak kolay oluyormuş diye duymuştum inşallah sağlıklı bir gebelik seni bekler

Kızlar peçeteye silince kanamam yine başlamış görünüyor sonrasında çoğalır mı bilemiyorum hiçbir ağrım yok.. göğüs hassasiyetim var çok fazla.. sizce kimyasal olayı mı başlıyor.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen sizleri seviyorum kalplerinizin güzelliğine inanıyorum kızlar.. sizin konunuzu da işgal etmiş oldum ama kalpleriniz o kadar iyi ki destek oldunuz Allah razı olsun.. eğer gebeliğim sağlıklı olsa 22 Kasım’da doğacaktı benim bebeğim de..

Kuzum doktora sana progestan verdi mi?

İlk bulantım başladığında eşime eczaneden dramamine al demiştim canım ilk hamileliğimde onu kullanmıştım ama eczacı reçetesiz vermemiş reçetesiz vermiyorlarmış bulantı ilaçlarını.
Canim bende dramamine var almıştım ama beni mahvediyor halsiz güçsüz çok kötü yapıyor titriyorum resmen bulantimi da geçirmiyor uyku veriyor

Protestan kullanmadın mi canım hakkımı,da hayırlısı olsun canım lutfen kendini üzme kimyasal bile yasiyor olsan rabbim yine verir inşallah

Kuzum doktora sana progestan verdi mi?
Evet canım şöyle oldu 236 dayken değerlerim kanamam oldu progestan kullandım kanamam geçti sonrasında değerlerim 360-511-711 oldu kanamam bitince kestik artışlarımı da devletteki doktor beğenmedi ve bugün özelde ölçtürdüğünde değerim 706 ya düşmüştü. Durum şu an böyle canım.. yorumlarınızı bekliyorum mutlaka bilginize başvurmak rahatlatıyor

Protestan kullanmadın mi canım hakkımı,da hayırlısı olsun canım lutfen kendini üzme kimyasal bile yasiyor olsan rabbim yine verir inşallah
Kullandım canım kanamam bitince bırakınca başladı yine peçeteye silince geldi biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…