Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin dualarimiz seninleDevletteki doktorun yanlış görme ihtimali var mı bilemiyorum bir günde kesem nereye gitmiş olabilir ultrason devletteki daha mı gelişmişti onu da bilemiyorum tek dileğim kimyasal olsun en azından razıyım.. rabbimden şifa sizlerden dua bekliyorum kızlar..
Inşallah.hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.hoşbuldumsağlıkla gelsin bebişin
hoşgeldin
Canim belki gec dollenmedir kese buyuduyse insallah bebeginide gorursun zor bir surec moralini bozmamaya calis insallah guzel haberlerle gelirsinKızlar bende şimdi geldim doktordan geçen hafta pazartesi 7mm olan kesem bugün 13 mm olarak ölçtü yolk sacı gördüğünü ama henüz bebeği göremediğini söyledi karından ultrasonla sağlıklı olarak düşün ama net bişey söylemek için erken dedi daha sonra lendi doktorumu aradım şansa oradaymış ona gittim oda ultrasonda keseyi gördü ama yolk sacla ilgili bişe demedi sonra birde alttan bakmak istedi orda da henüz bir oluşum göremedi cmrts tekrar gel dedi bnm içinde dua edin çok stres oldum
Bende dis gebelik gecirdim degerler cok artiyo 10 binlerde falan oluyo cok artiyo telasa kapilma bosaArtışlarım tam iki gün arayla şöyle kızlar 230-360-511-711-706 inşaallah kimyasaldır kızlar dualarınızı bekliyorum mutlaka
Canım bende ayın 24ünde gittiğimde 13mm kese demişti bugün gittim bebeğide kalp atışınıda gördük acele etme üzme kendiniCanim belki s
Canim belki gec dollenmedir kese buyuduyse insallah bebeginide gorursun zor bir surec moralini bozmamaya calis insallah guzel haberlerle gelirsin
Canım bende ayın 24ünde gittiğimde 13mm kese demişti bugün gittim bebeğide kalp atışınıda gördük acele etme üzme kendiniKızlar bende şimdi geldim doktordan geçen hafta pazartesi 7mm olan kesem bugün 13 mm olarak ölçtü yolk sacı gördüğünü ama henüz bebeği göremediğini söyledi karından ultrasonla sağlıklı olarak düşün ama net bişey söylemek için erken dedi daha sonra lendi doktorumu aradım şansa oradaymış ona gittim oda ultrasonda keseyi gördü ama yolk sacla ilgili bişe demedi sonra birde alttan bakmak istedi orda da henüz bir oluşum göremedi cmrts tekrar gel dedi bnm içinde dua edin çok stres oldum
Allah razı olsun canımCanim Rabbim hakkinda hayirlisini versin dualarimiz seninle
Canım inşaallah aklına geldikçe dua eder misinizBende dis gebelik gecirdim degerler cok artiyo 10 binlerde falan oluyo cok artiyo telasa kapilma bosa
Rabbim yardimcin olsun cnmAllah razı olsun canım
Canım inşaallah aklına geldikçe dua eder misinizçok geçmiş olsun diliyorum sizin içinde içime biraz su serptiniz..
Ben de öyle maalesef ama önceden alınmış randevu varsa izin veriliyormuş bi araştır istersen
Aaa canım geçmiş olsun kese görülmemiş miydi doktor bir şey dedi mi bu sonuçlara?Artışlarım tam iki gün arayla şöyle kızlar 230-360-511-711-706 inşaallah kimyasaldır kızlar dualarınızı bekliyorum mutlaka
Canım keseyi gören doktor devletteki bugün özele gittim başta göremedim dedi sonra şüphede kaldı cuma yine görmek istedi ama sağlıksız olduğu kesin elbette bu değerlerle..Aaa canım geçmiş olsun kese görülmemiş miydi doktor bir şey dedi mi bu sonuçlara?
Canım sağlıksız ise kendiliğinden düşmesi kaybolması iyi bir şey bu açıdan bakmaya çalış olur mu? Hem tekrar gebe kalmak kolay oluyormuş diye duymuştum inşallah sağlıklı bir gebelik seni beklerCanım keseyi gören doktor devletteki bugün özele gittim başta göremedim dedi sonra şüphede kaldı cuma yine görmek istedi ama sağlıksız olduğu kesin elbette bu değerlerle..
Kuzum doktora sana progestan verdi mi?Kızlar peçeteye silince kanamam yine başlamış görünüyor sonrasında çoğalır mı bilemiyorum hiçbir ağrım yok.. göğüs hassasiyetim var çok fazla.. sizce kimyasal olayı mı başlıyor.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen sizleri seviyorum kalplerinizin güzelliğine inanıyorum kızlar..sizin konunuzu da işgal etmiş oldum ama kalpleriniz o kadar iyi ki destek oldunuz Allah razı olsun.. eğer gebeliğim sağlıklı olsa 22 Kasım’da doğacaktı benim bebeğim de..
Canim bende dramamine var almıştım ama beni mahvediyor halsiz güçsüz çok kötü yapıyor titriyorum resmen bulantimi da geçirmiyor uyku veriyorİlk bulantım başladığında eşime eczaneden dramamine al demiştim canım ilk hamileliğimde onu kullanmıştım ama eczacı reçetesiz vermemiş reçetesiz vermiyorlarmış bulantı ilaçlarını.
Protestan kullanmadın mi canım hakkımı,da hayırlısı olsun canım lutfen kendini üzme kimyasal bile yasiyor olsan rabbim yine verir inşallahKızlar peçeteye silince kanamam yine başlamış görünüyor sonrasında çoğalır mı bilemiyorum hiçbir ağrım yok.. göğüs hassasiyetim var çok fazla.. sizce kimyasal olayı mı başlıyor.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen sizleri seviyorum kalplerinizin güzelliğine inanıyorum kızlar..sizin konunuzu da işgal etmiş oldum ama kalpleriniz o kadar iyi ki destek oldunuz Allah razı olsun.. eğer gebeliğim sağlıklı olsa 22 Kasım’da doğacaktı benim bebeğim de..
Ne oldu canım durum nedir ne dedi drHeyecandan bu gece uyku yok
Evet canım şöyle oldu 236 dayken değerlerim kanamam oldu progestan kullandım kanamam geçti sonrasında değerlerim 360-511-711 oldu kanamam bitince kestik artışlarımı da devletteki doktor beğenmedi ve bugün özelde ölçtürdüğünde değerim 706 ya düşmüştü. Durum şu an böyle canım.. yorumlarınızı bekliyorum mutlaka bilginize başvurmak rahatlatıyorKuzum doktora sana progestan verdi mi?
Slm canm ..buaralar pek giremedim buraya mide bulantilarim bas agrilarim tawan yapti..bebegi gorduk kalp atisinida duyduk cook skur .hafif lekelenmem oldu gcen hafta doktr bol bol dinlenmemi soyledi. Sen nasilsn hersey yolundadr insalahh
Kullandım canım kanamam bitince bırakınca başladı yine peçeteye silince geldi biraz..Protestan kullanmadın mi canım hakkımı,da hayırlısı olsun canım lutfen kendini üzme kimyasal bile yasiyor olsan rabbim yine verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?