2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım Allah yardımcın olsun, ben üç kimyasal yaşadım. Benim değerlerim hiç seninki kadar yükselmemişti. Son hamile kalıp gittiğimde doktor geçmişimde kimyasal olduğu için ne olur ne olmaz diye progestan ile desteklemek istedi. Bir de iğne verdi haftada 1, 5 hafta. Progestan ı neden kesti kanama bitince anlamadım ben. Ama bildiğimden değil. Kırmızı Kanama başlarsa düşüyordur canım. Kimyasal sonrası rahim zaten hamileliğe kendini hazırladığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun. Doktorun ne dediyse onu takip etmekte fayda var. Hayırlısı olsun canım senin için kanama olursa değerin sıfırlanana kadar takip et olur mu. Allah yardımcın olsun canım

Değerlerim sağlıklı artmadığı için canım sağlıksızsa düşsün istedi ağızlarından bilgi almak kerpetenle.. bu sıra virüs varya herkes bir alem.. bilmiyorum bundan sonra çok iyi tek bir doktorum olsun istiyorum iyice araştırıp bilmeden hamile kalmayı istemiyorum.. keşke kimyasal olsa diye dua ediyorum böyle bir durumdayım..

Sizin kimyasallarınız nasıl oldu canım ilaçla durdurabildi mi doktorunuz?

Canım inşallah hayırlısı olsun hakkında,

Sizin kimyasallarınız nasıl oldu canım ilaçla durdurabildi mi doktorunuz?
Benim kimyasallar ikisi 4 hafta biri 5. Hafta kendiliğinden düştü. Ben test ile öğrenmiştim 5 haftalık olanı evde. Bayram tatiline denk gelmişti, doktorum yoktu. Tatil bitsin hemen gideyim diye düşündüm ama kahve akıntım vardı sürekli nokta nokta. Yerleşme diye düşündüm aslında 6 gün fln sürdü sonra kanamaya döndü malesef. Sonra doktora gittim sıfıra düşmesini takip ettik değerin. Kendiliğinden düştü. Diğerleri de ben erken gebelik testi ile öğrendim kan tahlili de yaptırdım o zaman birinin değeri 48 birininki 75 fln dı sanırım. Tako edelim ertesi gün yeniden yapalım dedi hoca. Baktık azaldı. Adet günü düştü normal adet kanamasıyla.
Bu defa adete üç gün kala evde silik çizgi gördüm gittim hemen Hem betaya hem de progesteron a baktı. Değerlerim baktı hoca değerlerin iyi ben normal rahim içi gebelik olduğunu düşünüyorum dedi. Bir daha beta bakmadı. Progestan ve iğne verdi. Bri de kan sulandırıcı hap. Haftaya gel keseye bakalım dedi. Gittim keseyi gördü, bir hafta sonra da kalp duyduk.

Sen de kuzum erken gebelik testi yap bir dahaki sefere, erkenden git olmaz mı doktora. Luteal faz yetmezliği olabilir demişti bana ondan progesteron verdi. Belki senin için de geçerli olabilir. Hakkında en hayırlısı olsun

Ben 2018de bende boyle bir gebelik yasadim hatta dr kese gordu 2 gun sonra tekrar cagirdi bi bakti ultrasonda birsey yok tabi ben o donem progestan kullaniyordum cok uzgunum kese bozulmus dedi ilaci biraktim 3 gun sonra kahverengi sonra kirmiziya dondu kanamam duzenli araliklarla kan verdim adetten sonra hcg sifirlanmisti ondan sonraki ay hic adet olmadan tekrar hamile kaldim cunki bu tarz dususlerde rahim temizlenuyor ve rahim duvari kalinlasiyormus sen gonlunu ferah tut insallah en kisa zamanda buraya gelip bize mutlu haberi vereceksin

Artışlarım tam iki gün arayla şöyle kızlar 230-360-511-711-706 inşaallah kimyasaldır kızlar dualarınızı bekliyorum mutlaka
Canım en sağlıklı ve hayırlı şekilde atlatırsın inşallah.
Sata göre kaçtı canım günün belki geç döllenme falan vardır inşallah cumartesi görürsün miniğini içini ferah tut stres yapma.

Çok sevindim adına canım darısı başıma..Tamam kuzum mutlaka baktıracağım bunlara ben erken gebelik testi yaptım adet günü çıkmadı gebeliğimi öğrendiğimde 236 değeri adetimin üzerinden 17 gün geçmişti.. doktor değerleri düşük buldu kanamam başlamıştı yine progestan içtim kanama durdu değerlerim güzel artmadı kanama durdu progestanı kestik değerim düştü sağlıksızsa bir şekilde tutunmuyor.. ama kan pıhtılaşmasına da baktıracağım haklısın canım bilmeden hamile kalmak istemiyorum bir daha.. şu süreci de hayırlısıyla atlatayım da.. ben dış gebelikten korkuyorum kimyasal olsa sevineceğim durumdayım..

Canım içimi çok rahatlattın inan ki.. kesem demek ki dün göründü bugün görünmedi olabiliyormuş demek ki böyle şeyler.. benimde inşaallah sizin gibi olur darısı başıma çook sevindim sizin adınıza dualarınızı eksik etmeyin olur mu çok istiyorum buraya gelip önce kimyasal için sonra gebeliğim için haberler vermeyi.. Allah razı olsun vaktinizi ayırıp kader ortağı olduğumuz konularda bilginizi paylaşıyorsunuz içime su serpildi.. maydanoz suyu içsem kanamamı sağlıkla şekilde atmamı sağlar mı acaba ekstra birşeyler mi yapsam kanamam tam başlamadı peçeteye silince geldi.. bende dün sabah son progestanı içmiştim 100 mg. Ne yapsam ?

Canım kanaman ne renk
Koyuydu canım oldukça koyu bordodan koyuydu düşünün.. peçeteye silince koyu kırmızı..
Şimdi ilacı kestim dün sabah son içmiştim bugün yine peçeteye gelmeye başladı dilerim kimyasaldır ve temizlenirim tez zamanda.. korkuyorum..

Bir arkadaşın da dediği gibi dış gebelikte değer birden tavan yapıyor. Ben senin kimyasal olduğunu düşünüyorum canım benim sen düşmesini adeti kolaylaştırmak istiyorsan ona göre bişiler iç, bitki çayları rahatlatıcı. Sonra ovülasyon testi ile verimli günleri hesaplayıp ona göre deneyebilirsin bir de ben çakşır suyu içmiştim hem kendim içtim hem eşime içirdim. Aklında olsun,bir araştır istersen. Allah hayırlı zamanda en güzel şekilde kucağını sağlıklı bir bebekle doldursun canım

Doktor bana kahverengi olması dış gebeliği düşündürür demişti nitekim hep kahverengi oldu. Umarım agrın sızın olmadan müdahaleye gerek kalmadan atlatırsın bu dönemi . İleride saglıklı bebişlerin olur. Güze haberlerini bekliyoruz

7 mm olan kesr 13 mm olmuş bebek gözükmedi o yüzden haftaya tekrar gel dedi
Canım benim 15 mm iken kese görünmemişti. Normal, olabiliyor böyle şeyler. Bazı arkadaşların 5 haftada hemen görünebiliyor, bazılarımızın ise daha geç. Moralini bozma hiç

Canım ben hayıt tohumu içtim eşim çakşır otu rabbimin izniyle öncelikle sonra bunlarla hamile kaldım bu ay..Denemelere devam edeyim o halde en kısa zamanda..Maydonoz alayım yarın bugün yeşil çay var yatmadan içeyim canım kollarım mosmor oldu kan aldırmaktan ikiside.. tavan yapmadı henüz bugün düşüş gördüm sadece inşaallahh canım dediğin gibidir ve çabucak atlatırım...

Slm canm ..buaralar pek giremedim buraya mide bulantilarim bas agrilarim tawan yapti..bebegi gorduk kalp atisinida duyduk cook skur .hafif lekelenmem oldu gcen hafta doktr bol bol dinlenmemi soyledi. Sen nasilsn hersey yolundadr insalahh
Canım süper kalp atışını da duydun harika ben iyiyim valla hatta çok iyiyim hayra çıksın inşallah. Mide bulantısı burda da birçok arkadaş yaşıyor canım

Kahverengi değildi canım bordo koyu ve silince koyu kırmızıydı lekelenme değil baya kanama şeklindeydi bu şekilde de olabilir mi.. inşaallah canım inşaallah..

Canım süper kalp atışını da duydun harika ben iyiyim valla hatta çok iyiyim hayra çıksın inşallah. Mide bulantısı burda da birçok arkadaş yaşıyor canım
Aman aman masalah iyi ol canm birde bu virus bitse hepimiz rahat nefes alip doya doya yasasak hamileliklerimizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…