İnşallah canım, en kısa zamanda güzel haberle buluşmak üzere o zamanCanım ben hayıt tohumu içtim eşim çakşır otu rabbimin izniyle öncelikle sonra bunlarla hamile kaldım bu ay..Denemelere devam edeyim o halde en kısa zamanda..☺Maydonoz alayım yarın bugün yeşil çay var yatmadan içeyim canım kollarım mosmor oldu kan aldırmaktan ikiside.. tavan yapmadı henüz bugün düşüş gördüm sadece inşaallahh canım dediğin gibidir ve çabucak atlatırım...
Dış gebelik dediğiniz rahim dışında tüplerde gelişen gebelik diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam size doktorlardan biri rahimde kese görüyorum ama artış sağlıksız demişti. Size en doğru teşhisi doktor koyabilir biz ancak kulaktan dolma bilgiler veririz. Belliki düşük yapıyorsunuz zaten ben sizin yerinizde olsam ekstra bişiler içmem kendi kendine sökülmesini beklerim ve betayı takip ederim yada adam akıllı bir doktora giderim eğer istanbuldaysanız nişantaşı amerikan hastanesi tavsiye ederim tüm doktorları gayet ilgili ve bilgilidir ücret olarak biraz pahalı ama en azından size bilgi verirler yada hastaneye gitmek istemezseniz yine nişantaşında doktor çağdaş aslan özel muayenehanesi var oraya gidip doğru dürüst aklınızdaki tüm sorulara uzman cevabı alabilirsiniz. Çok geçmiş olsun dilerim. Allah yardımcınız olsunKahverengi değildi canım bordo koyu ve silince koyu kırmızıydı lekelenme değil baya kanama şeklindeydi bu şekilde de olabilir mi.. inşaallah canım inşaallah..
Canım benim sen neden stres oldun bak tarıh olarak 30 u doğum yazmışsın yanı suan zaten o dedıklerını gorebılırsın . Çok normal ılerlıyor hıc korkma olur mu on gün önce bende o sekılde oldu sonra bebek çıktı ortayaKızlar bende şimdi geldim doktordan geçen hafta pazartesi 7mm olan kesem bugün 13 mm olarak ölçtü yolk sacı gördüğünü ama henüz bebeği göremediğini söyledi karından ultrasonla sağlıklı olarak düşün ama net bişey söylemek için erken dedi daha sonra lendi doktorumu aradım şansa oradaymış ona gittim oda ultrasonda keseyi gördü ama yolk sacla ilgili bişe demedi sonra birde alttan bakmak istedi orda da henüz bir oluşum göremedi cmrts tekrar gel dedi bnm içinde dua edin çok stres oldum
Ah keşke kuzum ya en yakın zamanda biter inşallahAman aman masalah iyi ol canmbirde bu virus bitse hepimiz rahat nefes alip doya doya yasasak hamileliklerimizi .
Insalahhh canm insalahh. yarin berat kandili bol bol dua edelim rabbim bu virusu defetsin hepimizi korusunAh keşke kuzum ya en yakın zamanda biter inşallahdoğru düzgün ağız tadıyla doktora gidebiliriz o vakit
Özele gittim canım dün acilde devletteki doktor gördüm dedi keseyi işte kese burada dedi özeldeki bugün keseyi göremedi yani bana öyle söyledi yine gitmemi istedi takipte şuan kimyasala dönmüş olabilir ya da dış gebelik dedi anmak dahi istemiyorum ama.. kimyasal demesinin sebebi kesenin görünmemesi.. önceki gün gördüm diyen doktor başka birşeyi görüp kese sanmışsa artık ne diyim ben onlardan çok bilemem ki ne deseler tamam demek zorundayız beklemedeyim ve dua etmekten dua istemekten başka çarem de yok kimyasal olsa sevinecek durumdayım hatta sevineceğim ne diyim böylesi nasipmiş..Dış gebelik dediğiniz rahim dışında tüplerde gelişen gebelik diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam size doktorlardan biri rahimde kese görüyorum ama artış sağlıksız demişti. Size en doğru teşhisi doktor koyabilir biz ancak kulaktan dolma bilgiler veririz. Belliki düşük yapıyorsunuz zaten ben sizin yerinizde olsam ekstra bişiler içmem kendi kendine sökülmesini beklerim ve betayı takip ederim yada adam akıllı bir doktora giderim eğer istanbuldaysanız nişantaşı amerikan hastanesi tavsiye ederim tüm doktorları gayet ilgili ve bilgilidir ücret olarak biraz pahalı ama en azından size bilgi verirler yada hastaneye gitmek istemezseniz yine nişantaşında doktor çağdaş aslan özel muayenehanesi var oraya gidip doğru dürüst aklınızdaki tüm sorulara uzman cevabı alabilirsiniz. Çok geçmiş olsun dilerim. Allah yardımcınız olsun
canım aynı şeyi ilk gebeliğimde bende yaşamıştımKızlar bugün özele gideceğimi söylemiştim.. özelde doktorum keseyi göremediğini söyledi(dün devletteki doktorum da gördüğünü söylemişti kese burada demişti) ayrıca bugün değerim 711 den iki sonra 706 ya düşmüş.. kimyasal mı dış gebelik mi olduğunu anlamak için Cuma günü tekrar gitmemi söyledi.. şimdi bu sağlıksız durumdan kurtulmak için dua ediyorum inşaallah kimyasaldır diyorum.. Lütfen aklınıza geldikçe bana dua edin lütfen..
İşte anladığım kadarıyla sizin gittiğiniz özel doktorda devlet doktoruda size bilgi vermediği için muallakta kalmışsınız bende size daha net bilgi almanız gerektiğini bu bilgiyide ancak bir doktorun verebileceğini söylemek istedim. Bu sebeplede size doğru bilgileri verebileceklerine inandığım doktorları önerdim naçizane. Takdir tabiki sizindir.Özele gittim canım dün acilde devletteki doktor gördüm dedi keseyi işte kese burada dedi özeldeki bugün keseyi göremedi yani bana öyle söyledi yine gitmemi istedi takipte şuan kimyasala dönmüş olabilir ya da dış gebelik dedi anmak dahi istemiyorum ama.. kimyasal demesinin sebebi kesenin görünmemesi.. önceki gün gördüm diyen doktor başka birşeyi görüp kese sanmışsa artık ne diyim ben onlardan çok bilemem ki ne deseler tamam demek zorundayız beklemedeyim ve dua etmekten dua istemekten başka çarem de yok kimyasal olsa sevinecek durumdayım hatta sevineceğim ne diyim böylesi nasipmiş..
yok korkma kuzum dış gebelikse bile o korktuğun şeyler olmadan önce çok şiddetli ağrılar oluyor yani için rahat olsun şuan beklemende bi sakınca risk olsaydı doktor seni bekletmezdiHayır canım kötü de muamele etti değerlerim güzel katlanmadığı için alalım dedi bende kesenin görünmesinin şokuyla özele de göstermek istedim özeldeki doktorum Cuma dedi. Dış gebelikse eğer cumaya kadar başıma gelebileceklerden ödüm kopuyor iki arada bir deredeyim rabbime sığınıyorum başka çarem de yok.. bilgi almaya çalışıyorum sizler doktorlardan daha güzel yorumluyorsunuz tecrübe bana göre herşeydir çünkü..
Canim çok üzüldüm adına, ama bunda da var bi hayır demek lazım. Inş senin icin ne hayırlısı ise o olsun. Kanamam kırmızı mi kahverengi mi ?Kızlar peçeteye silince kanamam yine başlamış görünüyor sonrasında çoğalır mı bilemiyorum hiçbir ağrım yok.. göğüs hassasiyetim var çok fazla.. sizce kimyasal olayı mı başlıyor.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen sizleri seviyorum kalplerinizin güzelliğine inanıyorum kızlar..sizin konunuzu da işgal etmiş oldum ama kalpleriniz o kadar iyi ki destek oldunuz Allah razı olsun.. eğer gebeliğim sağlıklı olsa 22 Kasım’da doğacaktı benim bebeğim de..
Çok teşekkür ediyorum canım ama İstanbul’da değilim.. görev icabı çokta iyi olmayan bir yerdeyim.. doktorlar yanlarına yaklaştırmıyor para da umurlarında değil çok yoğunlar.. çok korkuyorlar .. bilgi almayı saatlerce anlatsa dinlemeyi isterdim ama beklememi söyledi perşembe ya da cuma dedi ben perşembe en geç yine doktordayım yazacağım sizlere Canlarım..İşte anladığım kadarıyla sizin gittiğiniz özel doktorda devlet doktoruda size bilgi vermediği için muallakta kalmışsınız bende size daha net bilgi almanız gerektiğini bu bilgiyide ancak bir doktorun verebileceğini söylemek istedim. Bu sebeplede size doğru bilgileri verebileceklerine inandığım doktorları önerdim naçizane. Takdir tabiki sizindir.
Kırmızı ama kopkoyuydu şuan başlamadı peçeteye kırmızı tonu geliyor kahverengi kanamam olmadı sadece renk belirleyiciyse rengi buydu canım..Canim çok üzüldüm adına, ama bunda da var bi hayır demek lazım. Inş senin icin ne hayırlısı ise o olsun. Kanamam kırmızı mi kahverengi mi ?
İnşaallah canım aklıma o da takılıyor bekletti ama ya iç kanama geçirirsem diyeyok korkma kuzum dış gebelikse bile o korktuğun şeyler olmadan önce çok şiddetli ağrılar oluyor yani için rahat olsun şuan beklemende bi sakınca risk olsaydı doktor seni bekletmezdi
Canim Rabbimin vardir bi bildigi herkes basina gelenleri paylasiyo ama cumartesi gunu tam belli olur benimden basimdan 4 tanesinde kese olustu ama gelisimi durdu bu seferde malesf dusmesi icin strese giriyosun 1 dis gebelik gecirfim dr sana progestani biraktirir zaten simdi cok sukur 2 kizim var darisi sana insallah canim Rabbim neylerse guzel eylerCanım içimi çok rahatlattın inan ki.. kesem demek ki dün göründü bugün görünmedi olabiliyormuş demek ki böyle şeyler.. benimde inşaallah sizin gibi olur darısı başıma çook sevindim sizin adınıza dualarınızı eksik etmeyin olur mu çok istiyorum buraya gelip önce kimyasal için sonra gebeliğim için haberler vermeyi.. Allah razı olsun vaktinizi ayırıp kader ortağı olduğumuz konularda bilginizi paylaşıyorsunuz içime su serpildi..maydanoz suyu içsem kanamamı sağlıkla şekilde atmamı sağlar mı acaba ekstra birşeyler mi yapsam kanamam tam başlamadı peçeteye silince geldi.. bende dün sabah son progestanı içmiştim 100 mg. Ne yapsam ?
Canımm senin adına da üzüldüm ama kimyasal bin kat iyidir dış gebelikten dilerim bende biran önce bu sağlıksız durumdan kurtulurum.. kesemi dün görmüş olabilir o zaman çünkü bugün değerim düştü ve kese görünmedi belki kimyasal başlamıştır bilemiyorum tek dileğim rabbim dış gebelikten korusun başka birşey istemiyorum yaacanım aynı şeyi ilk gebeliğimde bende yaşamıştımaynı senin gibi değerlerim yeteri kadar yükselmiyodu. ama sonra biraz zaman gecince kalp atışı göründü fakat ne yazıkki kalp atısı gördükten hemen sonra kanamam başladı ve düşük oldu. biliyorum üzülmemek elde değil insan çok üzülüyor ama doktorum o zmn bana demiştiki zaten sağlıklı bir bebek olsaydı gebelik bu şekilde ilerlemezdi dedi. her işte bir hayır vardır Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana
testlerini hep aynı yerde mi yaptırıyorsun canım o önemli çünküKızlar bugün özele gideceğimi söylemiştim.. özelde doktorum keseyi göremediğini söyledi(dün devletteki doktorum da gördüğünü söylemişti kese burada demişti) ayrıca bugün değerim 711 den iki sonra 706 ya düşmüş.. kimyasal mı dış gebelik mi olduğunu anlamak için Cuma günü tekrar gitmemi söyledi.. şimdi bu sağlıksız durumdan kurtulmak için dua ediyorum inşaallah kimyasaldır diyorum.. Lütfen aklınıza geldikçe bana dua edin lütfen..
711 devletteydi Beta Hcgiki gün sonra 706 özelde yaptırdım canım sapma bile olsa 1000 üstü değerler lazımken düşüş görünüyor Perşembe günü herşey ortaya çıkacağa benziyor canım korkuyorum geceleri uyku haram olacak bana..testlerini hep aynı yerde mi yaptırıyorsun canım o önemli çünkü
Ayy kızlar bu cinsiyet tahminin de uzun olunca neydi
Kaç günde bu kadar büyümüş ayrıca kaç hafta şu an7 mm olan kesr 13 mm olmuş bebek gözükmedi o yüzden haftaya tekrar gel dedi
Canım çok geçmiş olsun sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun inşallah önümüzdeki aya sağlıklı bir gebelik oluşur..711 devletteydi Beta Hcgiki gün sonra 706 özelde yaptırdım canım sapma bile olsa 1000 üstü değerler lazımken düşüş görünüyor Perşembe günü herşey ortaya çıkacağa benziyor canım korkuyorum geceleri uyku haram olacak bana..
Allah razı olsun canım inşaallah canımCanım çok geçmiş olsun sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun inşallah önümüzdeki aya sağlıklı bir gebelik oluşur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?