2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşaallah canım aklıma o da takılıyor bekletti ama ya iç kanama geçirirsem diye
Canım bence değildir ama dış gebelik olsa bile beta hcg değerlerin bu kadar düşükken olmaz diye biliyorum.Bıçak saplanır tarzda agrın,kanamanda artıs olursa hiç vakit kaybetmeden doktora basvur.Ayrıca sunu da belirtmek istiyorum tabiki bizler doktor değiliz yasadıklarımızdan örnek verip fikrimizi paylaşıyoruz sadece her gebelik kendine özgüdür.

Kanamam olursa kimyasal deyip geçmeyeceğim canım herşey ihtimal dahilinde benim için şuan değerlerim sıfır olana kadar doktora gideceğim elbette ama pek birşey söylemedi beklemem dışında bende sizlere sorup bilgi alınca rahatlıyorum açıkçası canım..

Anlıyorum ben seni canım 1 bos gebelik 2 kalp durması 1 dış gebelik geçirdim senelerce ugrastım hamdolsun bir oğlum var Rabbim nasip etti tekrar hamileyim hepsindede farklı süreçler yasadım o nedenlede bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum sadece dipnot olarak belirtmek istedim ki Allah korusun ciddi bir durum olmasın önlem almakta fayda var.Rabbim gönlüne göre versin

Allahım hakkında en hayırlısını versin canım mle dua ettim senn için

Kizlar benim ak8ntim cok fazla bide vajinam normalde bile yaniyo enfeksiyonmu acaba sizlerde durum ne midemde bulaniyoki hic sivi alamiyorum

Çok zormuş kim bilir ne çok canın yandı seninde şimdi benim yandığı gibi.. ne güzel canım sen yavruna kavuşmuşsun benimde eğer kimyasalsa bu ikinci kimyasalım olacak inşaallah bana da nasip eder evladımızı rabbim

İnşallah canım

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Her şey de vardır bir hayır, rabbim ne eylerse güzel eyler. İnşallah hiç sıkıntı çekmeden atlatırsın bu süreci. Rabbimden şifa diliyorum sana. En kısa zamanda tekrar bu mutluluğu sağlıkla yaşa inşallah

Kızlar bir sorum olacak tüp bebekle hamile kalanlara. Benim son adet tarihim 11 şubat 27 şubatta transferim gerçekleşti. Son muayeneye gittiğimde ultrason bilgilerine 27 şubattan 14 gün geriye gidip 13 şubat olarak girdiler haftamı hesaplamak için. Sizin hangi tarihe göre takip ediliyor haftanız?

Kizlar benim ak8ntim cok fazla bide vajinam normalde bile yaniyo enfeksiyonmu acaba sizlerde durum ne midemde bulaniyoki hic sivi alamiyorum
Bende cok fazla akıntı yok.Sıvı alamadığınız için yanma olabilir enfeksiyon olsa koku olur deniliyor ama tabi tecrübeli arkadaslar daha dogru bilgi vereceklerdir.

internette tüp bebek gebelik hesaplama diye aratırsan orda 3.gün ya da blastokist transfer gününü grince çıkıyor.

Kullandım canım kanamam bitince bırakınca başladı yine peçeteye silince geldi biraz..
Canım seni merak ettim benim anlamadığım kanaman bitince progestanı neden bıraktın ilaç tamamen bitince bırakman lazım evde hala varsa iç bence rahmini kalınlaştırıyo düşük riski için Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğar bebeğin canım

Canım değerler sağlıklı artmıyordu bir pakete yakın bitti öyle kestim canım.. progestan desteğiyle değerlerim 230-360-511-711 değerlerim bunlar sonra iki gün geçti bir gün ilacı kestim 706 çıktı özelde. Durum bu canım benimde kafam çok karışık çok istemiştim bu bebeği ben çok..

Canım benim Rabbim en güzelini bilir ikinizinde sağlıklı olması lazım.. akrabamız bebeğini 8 aylık hamileyken kaybetti geçen sene odası herşeyi hazırdı yıkıldı kadın şimdi yine hamile biz ne desek boş kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama yine olur tez zamanda hayırlısıyla inşallah.. içini ferah tut sen bol bol da dua et Allah yardımcın olsun canım benim ❤❤❤

Haklısın canım bazen diyorum ki sağlıksızsa rabbim benden bizden alacaksa böyle baştan olsun.. imtihanı gün geçtikçe daha zor olacaktı şimdi bile canım yandı ağladım olanlara o zamanı düşünmek bile beni yıktı rabbim onlara da sabır versin ben 3 buçuk yıllık evliyim deniyoruz Kasım’da kimyasal yaşadım sonra şubatta hamilelik yaşadım şimdi durumumu biliyorsunuz nasibimiz böyleymiş imtihan herşey sonuçta..

Gebelik hesaplama diye bir site var orda transfer tarihinizle ve kaçıncı gğn embriyosu transfer edildiyse onunla falan hesaplıyorsunuz ben 2 gebeliğimide öle hesaplamıştım Tüp bebekle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…