- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 subat evet, sizin ne durumda bebis ?Canım senin de son adet tarihin 22 Şubat değil mi
Peki canım bu ultrason kağıdında 6+4 yazıyor o zaman mi gittiniz çarşamba mi gittiniz22 subat evet, sizin ne durumda bebis ?
Canım orda crl kaç yazıyor tam göremedim sankiCrs gunu gitmistim
Peki kuzum benim nasıl oluyor cuma 6+6 da gittim bebek hiç büyümemiş 6+1 gördü ve 4 mm0.36 cm canim
Sıkıntısız atlatırsın inşallah canım benimMedicana timuçin timuroğlu iyimis bu alanda ama fiyat alamıyorum henüz karar veremedim 12.haftada atılacak canım az kaldi
Ooo epey varmış canım hadi inşallah sabırla beklemek düşüyor napalımMelodiminEsi beni sormuşsun sanırım canım uzun zamndır girmiyordum. Hala hastaneye gidemedim 15 hazirana randevu verdiler inşallah o zaman göreceğim bebeğimi
bana prilam verdi simdi kullndim elime yeni geldi cok rahatlattıKızlar selam, mide bulantıları için daha önce Onzyd kullanan oldu mu? Doktorumu aradı eşim, eğer dayanamayacak durumdaysa bunu kullansın demiş. Ağızda eriyen tabletmiş.
Herkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedimBen bulanti bilekligi aldim. Ilk taktigim gun cok iyiydim muzice oldu diyordum sonrAdan biraz daha devam etti bulantilarim ama muhtemelen ilk aldigimda bulantim simdikine gore daha az oldugu icin daha rahat etmisimdir. Giderek artiyor bulantilar doktoruma gore 8. 9. Haftalar en tepesiymis artmazmis daha insallah bundan sonra azalir. Bence bu bileklikleri denemeye deger.
Canım ya kalpten şüphelendi hemde bebek gelişmiyor gibi baktı ama bişey demedi değerlerini sordu çünkü önceki haftanın senin kese niye dar gs boyu kese oluyor kaç çıktı ki seninHic bir fikrim yok ama yakin zaten boylari sizin bebeginizle, dr kucuk mu dedi
Ben canımHerkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim![]()
Ben sadece çok arada böle fazla yemek yersin ağır gelir ya öle bir mide rahatsızlığım oluyor o kadar 8+6 yım bu saatten sonra başlarsa bulantı bilememHerkesin midesi bulanıyor ben 10 haftalık oldum tık yok benim gibi bulantı yaşamayan var mı çok tedirginim daha doktora bile görünemedim![]()
Dr ne zaman ne gideceksin canim insallah guzel haberlerle gelirsinCanım ya kalpten şüphelendi hemde bebek gelişmiyor gibi baktı ama bişey demedi değerlerini sordu çünkü önceki haftanın senin kese niye dar gs boyu kese oluyor kaç çıktı ki senin
Yarın giderim sanırım canım peki senin de mi bebek önce gelişmedi anlatır kışın banaDr ne zaman ne gideceksin canim insallah guzel haberlerle gelirsin
Yok canim benim lekelenmelerim oldu onun icin problem yasamistik insallah guzel haberlerle gelirsinYarın giderim sanırım canım peki senin de mi bebek önce gelişmedi anlatır kışın bana