Karnindan mi gozuktu canimBen 5+ küsürken gittim doktor ultrasona sokmadı gözükmeyebilir sonra panik olma dedi 6+3 ken gittim o zaman gözüktü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnindan mi gozuktu canimBen 5+ küsürken gittim doktor ultrasona sokmadı gözükmeyebilir sonra panik olma dedi 6+3 ken gittim o zaman gözüktü.
Kac haftalikken gordunuz bebegi canimİlk gititigimde kese vardi bebek yoktu aynen
Simdi gördük bebegi ilkdefa ve atisi gorduk
Kac haftalik olunca gordunuz bebegi canim ben 4+6 da keseyi gordum simdi bebegi gormek icin gidicem. Seninki karnindan gozuktumuKızlar gittim bugün bende doktora, cumartesi günü sadece keseyi görmüştük bugün yolk kesesini ve bebeği gördüm 4 günde bukadar değişim inanılmaz bir mucizeAma kalp atışını duyamadık
![]()
6hafta6gunken buugnKac haftalikken gordunuz bebegi canim
Benimde yarin randevum var bende 6+5 bugun. Acaba karindan gorunurmu senin nasil oldu muayene, malum bu virusten dolayi tesirginlik var biraz6hafta6gunken buugn
karından gordu beni su anBenimde yarin randevum var bende 6+5 bugun. Acaba karindan gorunurmu senin nasil oldu muayene, malum bu virusten dolayi tesirginlik var biraz
Anladim canim tesekurlerkarından gordu beni su an
Evet aynı durumdayız canım benim adete göre aslında 7 hafta olmuştum ama ultrasona göre 6 çıkmıştı ama birşey demedi doktor gayet iyi annesi dediİlk gititigimde kese vardi bebek yoktu aynen
Simdi gördük bebegi ilkdefa ve atisi gorduk

sorma ya anlamadim bnada önemli olan kalpatisi ve iyi dedi duyduk dediEvet aynı durumdayız canım benim adete göre aslında 7 hafta olmuştum ama ultrasona göre 6 çıkmıştı ama birşey demedi doktor gayet iyi annesi dedisana 3 demiş bak bana 5 hafta sonra gel dedi ya kafayı yerim 5 hafta nasıl geçecek insan sürekli gidip görmek istiyor
![]()
Görünür canım kese baya baya büyümüş oluyor zaten bebek de minicik ama görünüyor :) Hiç tedirgin olma maskeni tak kolonyanı al hastanede de sürekli dezenfektan kullan bişey olmaz Allah on izniyleBenimde yarin randevum var bende 6+5 bugun. Acaba karindan gorunurmu senin nasil oldu muayene, malum bu virusten dolayi tesirginlik var biraz
Zaten çok garipti dimi ultrasonda anlaşılmıyor bile neresi kafası neresi ayaklarısorma ya anlamadim bnada önemli olan kalpatisi ve iyi dedi duyduk dedi
3hafta sonra organlari görürüz dediZate
Zaten çok garipti dimi ultrasonda anlaşılmıyor bile neresi kafası neresi ayakları![]()
Öyle mii3hafta sonra organlari görürüz dedi
benim 5 hafta sonra ya Allah ım sabır versin bana 
Insallah canim ya cok heycanliyimGörünür canım kese baya baya büyümüş oluyor zaten bebek de minicik ama görünüyor :) Hiç tedirgin olma maskeni tak kolonyanı al hastanede de sürekli dezenfektan kullan bişey olmaz Allah on izniyle
Doktorun ölçümü farkedebiliyor ilk haftalarda 1mm bile günler koyuyor araya çok takmayın şimdi başka doktora başka ultrasona girseniz çok farklı öıkar emin olunKizLar 2hafta once 5arti 5dedi yanlismi olctu simdi 6hafta 6gunlukdedi kalpatisini duyduk
Herşey yolunda dedi anlamadım
anladım cnm kalpatiisni duydum iyi dedi doktorDoktorun ölçümü farkedebiliyor ilk haftalarda 1mm bile günler koyuyor araya çok takmayın şimdi başka doktora başka ultrasona girseniz çok farklı öıkar emin olun
Kızlar nasılsınız12.hafta da 2li test için çağırdı Dr ve usg için... Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
![]()
Kesenin şekline çevresine bebeğin kalp atış düzenine bakıp sağlıklı olduğuna karar veriyor doktorlar her hafta farklı sonuç öıkar zaten o yüzden arayı açın 3 4 haftada bir gidin doktora ben önceki hamileliğimde her hafta gidiyordum riskli gruptayım diye her hafta farklı çıkıyordu insanı strese sokuyor bu durumanladım cnm kalpatiisni duydum iyi dedi doktor