• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırın Sonuca göre kan testine karar verirsiniz yüzde yüz olmadığı için eğer risk çıkarsa hamilelik anneye zehir olabiliyor ama sorun varsa da annenin kendini hazırlaması açısından iyi bence bunlrı düşünüp karar verebilirsiniz.. yine de hiçbir test yüzde yüz değil

Kesenin şekline çevresine bebeğin kalp atış düzenine bakıp sağlıklı olduğuna karar veriyor doktorlar her hafta farklı sonuç öıkar zaten o yüzden arayı açın 3 4 haftada bir gidin doktora ben önceki hamileliğimde her hafta gidiyordum riskli gruptayım diye her hafta farklı çıkıyordu insanı strese sokuyor bu durum
3Haftasonra çağırdı cnm

Canım benim de çok fena diş ağrım oldu 6. Haftadaydım herhalde. Bir de 20lik dişeti:KK43: öyle bir ağrıyordu ki hep öyle devam edecek sandım çenemi bile ağrıtıyordu . Biraz araştırdım arada bir alevlenip sonra sönermiş bu ağrılar hamileyken önemli olan iltihap olmamamasını sağlamakmış. Çok bişey değdirmemeye çalıştım oraya sıcak yemek vs. Fırça falan çok değdirmedim. Tuzlu suyla gargara yaptım ve karanfil koydum. 3 -4 gün sonra kendiliğinden hafifledi Allah a şükür.
Çok geçmiş olsun canım hamilelikde bağışıklık sistemimiz zayıflıyo o yüzden bi yerler patlak veriyo malesef dünden beri karanfil koyuyorum baya iyi geldi canım 12. Haftadan sonra yaptırabiliyoruz dişlerimizi öncesi riskliymiş teşekkür ederim ilgin için 💕

Kizlar nasil sizce

Eklentiler

• 15869434648452505333207605459813.webp
    15869434648452505333207605459813.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 66
saglikli olsunda cnm inşllah
Sagolasin
Evet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benim

Evet canim hayirla sağlıkla insallah görmüşsün bebegini kalbini dinlemişsiniz maşallah benimde bugun bulantim ilac sayesinde dayanılır oldu ama pek uyku yapiyor sende de öyle oluyor mu ben bugun gunduz de aldim ilaçtan geceki yeterli gelmedi dun sadece gecekiyle durdum bugun duramadim arada aklima cinsiyet takılıyor bir an önce şu bi kac hafta gecsede cinsiyetleri ogrensek istiyorum icime çok fazla kız doğuyor benim
hayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldedi
Benim mide agrım devam eksili eksli devam ediyir nolck bilemedim

hayırlısı olsuncnm ialc bneide mahvetti doktor azgeliese gunicjnde 1tanedahaaldedi
Benim mide agrım devam eksili eksli devam ediyir nolck bilemedim
Evet tam kesmiyor bulantıyı ama dayanilir hale getirdi yoksa hala benimde ağzımdaki o kötü tat bitmiyor bi de dis eti iltihabı oluşmuş ağzımda onunnicinde dr a gitmem gerekecek senin miden de ağrı mi yapıyor

Back
X