Dahiliye uzmanina bi gorun canim olaci var kullanirsin normale doner düşük oldugunda halsizlik cok yapar varmi halsizliginKızlar tsh düşük çıkmış referans aralığı 0.38-5.33 benimki 0.18 neden olur acaba yada herhangi bir zararı var mıdır
Birde canim tansiyon dusuklugu olur sen dedigim gibi doktora bi gitKızlar tsh düşük çıkmış referans aralığı 0.38-5.33 benimki 0.18 neden olur acaba yada herhangi bir zararı var mıdır
Canim hic alakasi yok benimde 7.hafta basladi 10.haftada bitti ben arastirdigimda normalmiş hic korkma rahat olMerhaba kızlar, hepinize selamlar.
Daha önce de paylaşmıştım 5 bucuk haftadan itibaren çok fazla mide bulantım vardı. 8+0 olduğum gün yani dün bulantılar birden kesildi. İki gündür hiç bir şey olmamış gibi. Bu tabii ki iyi bir şey ancak daha önce okuduğum yorumlardan korktum, bir cok kişi bebeğin kalbi durdu bulantılar o yüzden birden kesildi vs demiş. Ben de 8 nisanda gördüm en son bebeğimi 5 gün önde gidiyordu, crl’de 14.12 idi tam 7+0 iken 7+5 görünüyordu, şimdi kontrolüm 21’inde. O kadar endişeliyim ve korkuyorum ki okuduklarım moralimi çok bozdu. Sizce doğruluk payı nedir bulantıların ani kesilmesi bebeğin başına bir şey geldi anlamı mı taşıyor?
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.Çok teşekkür ederim canım, inşallah şimdi yavrunu sağlıkla, huzurla al kucağına
Normalde bakılmıyor diye biliyorum canım benim de bakılmadı pıhtılaşmaya bakılması mı gerekiyormuş gebelikteBenim de göğüslerde hassasiyet var ama bayağı az. Zaten son bir hafta 10 gündür azalmıştı. İnşallah bir sorun yokturbir de doktor bana hiç kan sulandırıcı vs vermedi normal kan testimde de pıhtılaşmaya bakmadı bir çok arkadaş burada coraspirin vs kullanıyormuş o yüzden de korktum biraz bulantım kesilince.
Bende de aşırı üşüme var 3ay önce baktirmistim değerlerim normaldi hastaneye henüz gitmedim de sanırım bu aylarda normal
Bulantısı başlayan varmi
Canım şimdi baktım kan sonuçlarına isimleri anlamıyoruz ya biz trombosit diye birşey var orda internete baktım da kanın pıhtılaşmasıyla alakalıymış bu test . Sonuçların elindeyse bir bak istersen trombosit vardır muhtemelen kan testinde . Değişik bir sonuç çıksaydı doktor söylerdi zaten. Daha iyi bilen birisi varsa aydınlatabilir bizi trombosit kan pıhtılaşması ile mi ilgili değil miBenim de göğüslerde hassasiyet var ama bayağı az. Zaten son bir hafta 10 gündür azalmıştı. İnşallah bir sorun yokturbir de doktor bana hiç kan sulandırıcı vs vermedi normal kan testimde de pıhtılaşmaya bakmadı bir çok arkadaş burada coraspirin vs kullanıyormuş o yüzden de korktum biraz bulantım kesilince.
Ben de gitmedim.. öğrendiğimden beri doktor yüzü görmedik .. haftaya kesin gitmem lazim artikValla daha bebegi hiç görmeye gitmedim
evet pıhtılaşma testi. bir de trombofoli paneli diye bir test var. bu sanırım biraz daha gelişmişi. ben de onu yaptırmıştım ilk tüp bebek denememdeCanım şimdi baktım kan sonuçlarına isimleri anlamıyoruz ya biz trombosit diye birşey var orda internete baktım da kanın pıhtılaşmasıyla alakalıymış bu test . Sonuçların elindeyse bir bak istersen trombosit vardır muhtemelen kan testinde . Değişik bir sonuç çıksaydı doktor söylerdi zaten. Daha iyi bilen birisi varsa aydınlatabilir bizi trombosit kan pıhtılaşması ile mi ilgili değil mi
Selamlar Kızlar,
Benim 1 haftadır bulantılarım başladı. Dün nirvana yaptı, mide ağrısı, gaz hepsi karışık. Reflü çıkmıştı yeni ben de. Üst üste geldi. Geniz akıntım da çok oluyor. Öyle yatıyorum tüm gün, Allah’tan işim tatil. İlk çocukta da böyleydi, hiç tadım tuzum yoktu, bunda da kaderim değişmediVar mı bu kadar yoğun bulantısı olan? Beni bayağı yatırıyor ya hasta gibi.
Arkadaşlarımın cogunum bulantisi olmadi, heosinin cok tatli bebisleri var. Bunya meselesi bu takilmayin lutfenValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
Dahiliye uzmanina bi gorun canim olaci var kullanirsin normale doner düşük oldugunda halsizlik cok yapar varmi halsizligin
Çok halsizlik var gerçekten aşırı tembelimBirde canim tansiyon dusuklugu olur sen dedigim gibi doktora bi git
Sağolasın bilgilendirdiğin için :) o dediğinden yapılmamış olsa bile trombosit yapılmış sonuçta bu da iyi bişey :)evet pıhtılaşma testi. bir de trombofoli paneli diye bir test var. bu sanırım biraz daha gelişmişi. ben de onu yaptırmıştım ilk tüp bebek denememde
Evet canım haklıymışsın ben de ilk yapılan kan testi sonuçlarımı kontrol ettim trombosit sonucu varSağolasın bilgilendirdiğin için :) o dediğinden yapılmamış olsa bile trombosit yapılmış sonuçta bu da iyi bişey :)
Sevindim canım ben de baktım normal çıkmış:) en azından biraz için rahatlamıştırEvet canım haklıymışsın ben de ilk yapılan kan testi sonuçlarımı kontrol ettim trombosit sonucu var150-459 referans. Sonuç 250 yazıyor.
Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah canımSata göre 8 +2 olması gerrk ama 5. Haftalarda görünüyor. 10 gün önce gittiğimde 8 cm olan kese 1 cm büyümüş geliimemiş malesef. Bu benim 5. Kaybım vardır Rabbimin bildiği
Insallah 3 gun sonra bi mucizeyle karsilasirsin Rabbim hakkinda hayirlisini versin canimMerhaba kızlar, bugün kontrolum vardı malesef güzel haberlerle dönemedim. Kesem gelişmemiş kalp atışıda duyamadık malesef pazartesi tekrar kontrol edilip kürtaj dedi doktor. Pekte umutlu konusmadı zaten içimiz rahat etmesi için 3 gün daha beklicez
Canim sende kan pihtilasmasimi var kusmalar herkesin bunyesine gore degisir endiselenme insallahBenim de göğüslerde hassasiyet var ama bayağı az. Zaten son bir hafta 10 gündür azalmıştı. İnşallah bir sorun yokturbir de doktor bana hiç kan sulandırıcı vs vermedi normal kan testimde de pıhtılaşmaya bakmadı bir çok arkadaş burada coraspirin vs kullanıyormuş o yüzden de korktum biraz bulantım kesilince.
Kaç haftalikti canim? Inş pazartesiye bi mucize olurMerhaba kızlar, bugün kontrolum vardı malesef güzel haberlerle dönemedim. Kesem gelişmemiş kalp atışıda duyamadık malesef pazartesi tekrar kontrol edilip kürtaj dedi doktor. Pekte umutlu konusmadı zaten içimiz rahat etmesi için 3 gün daha beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?