2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar tsh düşük çıkmış referans aralığı 0.38-5.33 benimki 0.18 neden olur acaba yada herhangi bir zararı var mıdır
Dahiliye uzmanina bi gorun canim olaci var kullanirsin normale doner düşük oldugunda halsizlik cok yapar varmi halsizligin

Canim hic alakasi yok benimde 7.hafta basladi 10.haftada bitti ben arastirdigimda normalmiş hic korkma rahat ol

Normalde bakılmıyor diye biliyorum canım benim de bakılmadı pıhtılaşmaya bakılması mı gerekiyormuş gebelikte

Bende de aşırı üşüme var 3ay önce baktirmistim değerlerim normaldi hastaneye henüz gitmedim de sanırım bu aylarda normal
Bulantısı başlayan varmi

Benim bulantilarim 6.haftadan beri var ve her hafta şiddetlenerek artıyor. Koku,hatta kelimeye bile dayanamayarak öğüruyorum, kusuyorum.yemek yiyemiyor,su icemiyor durumdayim her sey rahatsiz ediyor ve kusturuyor.. nereye kadar gidecek bu böyle bilmiyoeum (

Canım şimdi baktım kan sonuçlarına isimleri anlamıyoruz ya biz trombosit diye birşey var orda internete baktım da kanın pıhtılaşmasıyla alakalıymış bu test . Sonuçların elindeyse bir bak istersen trombosit vardır muhtemelen kan testinde . Değişik bir sonuç çıksaydı doktor söylerdi zaten. Daha iyi bilen birisi varsa aydınlatabilir bizi trombosit kan pıhtılaşması ile mi ilgili değil mi

evet pıhtılaşma testi. bir de trombofoli paneli diye bir test var. bu sanırım biraz daha gelişmişi. ben de onu yaptırmıştım ilk tüp bebek denememde

Ben ilk gebeliğimden daha ağır bulantılarım.. ilkinde 4 ay sürdü,bunda da 4 ayı bulmaz umarım diye dua ediyorum. Sabah aksam gun icinde devamli bulantim
Var,su bile icsem kusuyorum

Arkadaşlarımın cogunum bulantisi olmadi, heosinin cok tatli bebisleri var. Bunya meselesi bu takilmayin lutfen

Benim de keske bulantim olmasa... ne yemek yiyorum ne su iciyorum, bebek ne halde kimbilir herseyi kusuyorum

Dahiliye uzmanina bi gorun canim olaci var kullanirsin normale doner düşük oldugunda halsizlik cok yapar varmi halsizligin
Birde canim tansiyon dusuklugu olur sen dedigim gibi doktora bi git
Çok halsizlik var gerçekten aşırı tembelim doktora sordum ilk 3 ay normal dedi 1 ay sonra tekrarlamak gerekiyormuş yükselmesi lazımmış

evet pıhtılaşma testi. bir de trombofoli paneli diye bir test var. bu sanırım biraz daha gelişmişi. ben de onu yaptırmıştım ilk tüp bebek denememde
Sağolasın bilgilendirdiğin için :) o dediğinden yapılmamış olsa bile trombosit yapılmış sonuçta bu da iyi bişey :)

Sağolasın bilgilendirdiğin için :) o dediğinden yapılmamış olsa bile trombosit yapılmış sonuçta bu da iyi bişey :)
Evet canım haklıymışsın ben de ilk yapılan kan testi sonuçlarımı kontrol ettim trombosit sonucu var 150-459 referans. Sonuç 250 yazıyor.

Sata göre 8 +2 olması gerrk ama 5. Haftalarda görünüyor. 10 gün önce gittiğimde 8 cm olan kese 1 cm büyümüş geliimemiş malesef. Bu benim 5. Kaybım vardır Rabbimin bildiği
Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah canım

Insallah 3 gun sonra bi mucizeyle karsilasirsin Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim

Canim sende kan pihtilasmasimi var kusmalar herkesin bunyesine gore degisir endiselenme insallah

Kaç haftalikti canim? Inş pazartesiye bi mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…