- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Ay çok üzüldüm yaaa Allah sabır versin belkide senin hakkında hayırlı olan buymuşİnşallah canım ama sanırım zor bir ihtimal.8haftalık olmadı gereken gebeliğim 5. Haftalarda görünüyor. Malesef 10 günde de 1 cm lik bir büyüme var kesede gelişmiyor malesefBu benim 5. Kaybım hamdolsun ki bir oğlum var olmasa çok daha zor olurdu
Merhaba kızlar, hepinize selamlar.
Daha önce de paylaşmıştım 5 bucuk haftadan itibaren çok fazla mide bulantım vardı. 8+0 olduğum gün yani dün bulantılar birden kesildi. İki gündür hiç bir şey olmamış gibi. Bu tabii ki iyi bir şey ancak daha önce okuduğum yorumlardan korktum, bir cok kişi bebeğin kalbi durdu bulantılar o yüzden birden kesildi vs demiş. Ben de 8 nisanda gördüm en son bebeğimi 5 gün önde gidiyordu, crl’de 14.12 idi tam 7+0 iken, şimdi kontrolüm 21’inde. O kadar endişeliyim ve korkuyorum ki okuduklarım moralimi çok bozdu. Sizce doğruluk payı nedir bulantıların ani kesilmesi bebeğin başına bir şey geldi anlamı mı taşıyor?
Bende kesildi sanıyordum dün yine başladı bugün de var bulantı eğer çok strese giriyorsan yarın git zaten sokağa çakma yasağı olacak haftasonuna kalmaMerhaba kızlar, hepinize selamlar.
Daha önce de paylaşmıştım 5 bucuk haftadan itibaren çok fazla mide bulantım vardı. 8+0 olduğum gün yani dün bulantılar birden kesildi. İki gündür hiç bir şey olmamış gibi. Bu tabii ki iyi bir şey ancak daha önce okuduğum yorumlardan korktum, bir cok kişi bebeğin kalbi durdu bulantılar o yüzden birden kesildi vs demiş. Ben de 8 nisanda gördüm en son bebeğimi 5 gün önde gidiyordu, crl’de 14.12 idi tam 7+0 iken, şimdi kontrolüm 21’inde. O kadar endişeliyim ve korkuyorum ki okuduklarım moralimi çok bozdu. Sizce doğruluk payı nedir bulantıların ani kesilmesi bebeğin başına bir şey geldi anlamı mı taşıyor?
Canım benim de bulantılarım oluyordu hatta bir kaç gün baya zorladı beni. Ama iki gündür kesildi yemeklerden tiksinirdim falan ama şimdi istediğimi yiyebiliyorum 8. Haftaya girdim ben de acaba haftayla mı alakası var ?Merhaba kızlar, hepinize selamlar.
Çok teşekkür ederimGüzel haberler olduğu gibi kötü durumlarda oluyor bunlardan etkilenmemiz çok normal ama kendimizide kötüye yormamak lazım mide bulantısı sürekliliği olan bir durum degil icini ferah tut
Evet aslında kontrolüm 24’ü idi yarına almak için aradım ancak müsait zaman yoktu en erken 21’ine çektirebildim canım. 4-5 gün nasıl geçecek bakalım. Bir yandan endişeleniyorum bir yandan da oh bulantım bitti galiba diye seviniyorum iyice keçiler kaçtı :)Bende kesildi sanıyordum dün yine başladı bugün de var bulantı eğer çok strese giriyorsan yarın git zaten sokağa çakma yasağı olacak haftasonuna kalma
Canımm nasılsın neler yapıyorsun? Unutmamışsın benilimoncicegi41 senin sayfanı açınca goremiyorumyazqmiyorm nasıl gidiyor
Ben de aynen öyleyim canım mesela en çok ekmekten tiksiniyodum dün akşam bal sürdüm yedim kendime şaşarak. Benim 8 bitti 9’a girdim, Aslında 9. Ve 10.haftalarda bulantı peak yapar derler ben de tam tersi olunca bir de yazılanları görünce çok korktum açıkçası. Kontrolüme de 5 gün var daha, senin ne zaman kontrolün?
Canım benim de bulantılarım oluyordu hatta bir kaç gün baya zorladı beni. Ama iki gündür kesildi yemeklerden tiksinirdim falan ama şimdi istediğimi yiyebiliyorum 8. Haftaya girdim ben de acaba haftayla mı alakası var ?
Allah razı olsun canım çok sagol. Allahtan hep hayırlısını istedim verdiyse vardır bi hayırAy çok üzüldüm yaaa Allah sabır versin belkide senin hakkında hayırlı olan buymuş
Allah yardımcınız olsun canım. Üzme kendini lütfenSlm kizlar yeni drdan geldik ama hic guzel haber alamadik bebegimden, kesemiz 5 hafta bebek 7 hafta dedi, dusukle sonuclanan bir gebelik olacak dedi, geldigimden beri agliyorum, ilk gebeligim var mi hic basindan gecen boyle bir durum yasayan? Ne yapmaliyim?
Çok geçmiş olsun canım.Hayırlısını dile biliyorum çok zor ama.Merhaba kızlar, bugün kontrolum vardı malesef güzel haberlerle dönemedim. Kesem gelişmemiş kalp atışıda duyamadık malesef pazartesi tekrar kontrol edilip kürtaj dedi doktor. Pekte umutlu konusmadı zaten içimiz rahat etmesi için 3 gün daha beklicez
Takılma böyle şeylere canım. Benim geçen gebeliğimde mide bulantılarım çok yoğun devam ederken bebegimin kalbi durmuştu. Yani hiç alakası yok böyle şeylerleMerhaba kızlar, hepinize selamlar.
Daha önce de paylaşmıştım 5 bucuk haftadan itibaren çok fazla mide bulantım vardı. 8+0 olduğum gün yani dün bulantılar birden kesildi. İki gündür hiç bir şey olmamış gibi. Bu tabii ki iyi bir şey ancak daha önce okuduğum yorumlardan korktum, bir cok kişi bebeğin kalbi durdu bulantılar o yüzden birden kesildi vs demiş. Ben de 8 nisanda gördüm en son bebeğimi 5 gün önde gidiyordu, crl’de 14.12 idi tam 7+0 iken 7+5 görünüyordu, şimdi kontrolüm 21’inde. O kadar endişeliyim ve korkuyorum ki okuduklarım moralimi çok bozdu. Sizce doğruluk payı nedir bulantıların ani kesilmesi bebeğin başına bir şey geldi anlamı mı taşıyor?
Çok teşekkür ederim canım, inşallah şimdi yavrunu sağlıkla, huzurla al kucağınaTakılma böyle şeylere canım. Benim geçen gebeliğimde mide bulantılarım çok yoğun devam ederken bebegimin kalbi durmuştu. Yani hiç alakası yok böyle şeylerle
Çok yakınmış senin kontrolün canım benim daha 4 hafta varrrr çıldıracağımBen de aynen öyleyim canım mesela en çok ekmekten tiksiniyodum dün akşam bal sürdüm yedim kendime şaşarak. Benim 8 bitti 9’a girdim, Aslında 9. Ve 10.haftalarda bulantı peak yapar derler ben de tam tersi olunca bir de yazılanları görünce çok korktum açıkçası. Kontrolüme de 5 gün var daha, senin ne zaman kontrolün?
çok sagol canım vardır elbet Rabbimin bir bildiği hep hayırlısını istedik hakkımızda hayırlısı buymuş belkideÇok geçmiş olsun canım.Hayırlısını dile biliyorum çok zor ama.
Benim de göğüslerde hassasiyet var ama bayağı az. Zaten son bir hafta 10 gündür azalmıştı. İnşallah bir sorun yokturÇok yakınmış senin kontrolün canım benim daha 4 hafta varrrr çıldıracağımtakmamak lazım herkesin farklı oluyor hiç bulantısı olmayan da oluyormuş her hamileliğin dinamiği farklıdır muhtemelen çok değişiklik gösterir. Ben mide bulantım geçince göğsülerimi elliyorum hala acıyor tamam sıkıntı yok diyip içimi rahatlatıyorum
Allahtn umit kesilmez bi bekleyin ama egerki dusukle sonuclanirsa verende rabbim alanda vardir mutlaka bir bildigi tevekkul etmekten baska care yok insallah normale döner baska bir doktorada gorunseydinizSlm kizlar yeni drdan geldik ama hic guzel haber alamadik bebegimden, kesemiz 5 hafta bebek 7 hafta dedi, dusukle sonuclanan bir gebelik olacak dedi, geldigimden beri agliyorum, ilk gebeligim var mi hic basindan gecen boyle bir durum yasayan? Ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?