2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
sadece 2li test değil. gerekli ölçümleri kendisi de yapabilir usg ile. bir de plesenta durumunu görmek isteyebilirler. bir de takviye ilaç verlebiliyor demir gibi. o yüzden o haftalarda gitmen iyi olur. beni doktorum 2 haftada 1 çağırıyor.

Slm kizlar yeni drdan geldik ama hic guzel haber alamadik bebegimden, kesemiz 5 hafta bebek 7 hafta dedi, dusukle sonuclanan bir gebelik olacak dedi, geldigimden beri agliyorum, ilk gebeligim var mi hic basindan gecen boyle bir durum yasayan? Ne yapmaliyim?

Geçmiş olsun canım inşallah değişir hala kalbi atıyorsa inşallah üzme kendini istersen farklı doktora da görün bakalım belki yanlış ölçmüşlerdir

Doktor direkt böylemi dedi canım progestan duphaston falan vermedimi düşüğü engellemek için. Acaba kesemi bozulmaya başladıki. Başka doktora da görün istersen

Merhaba kızlar, bugün kontrolum vardı malesef güzel haberlerle dönemedim. Kesem gelişmemiş kalp atışıda duyamadık malesef pazartesi tekrar kontrol edilip kürtaj dedi doktor. Pekte umutlu konusmadı zaten içimiz rahat etmesi için 3 gün daha beklicez

Kızlar merhabalar ben bayadir giremiyordum foruma . Kayıplarımız var en son ugurbocuu nu gördüm hesap pasif diye mesajlariji da göremedim .merak ettim

Canım. Benım senın bir Oğlun vardı sanırım doğru hatırlıyorsam . Insallah her şey ıstedıgın gbı olur ama eğer olmazsa da üzülme ne olur . Benım ılk hamılelıgım ben de koronadan da biraz burda duyduklarımdan da kaynaklı bıraz tedırgınım ama Allah’a sıgındım. Dusukler bebek sokıntılı olunca pluyormus . Sağlıklı gebelık yaşamış bırısın sen Allah evladını sana bağışlasın . Ve her şey ınsallah duzelır . Saglıkla kucağına alacağın bir hamılelık sana tüm kalbımle dılıyorum

Canım başka doktora da gıt

Kaç haftalıktın canım 9 haftaya kadar normal kabul ediliyor inşallah üç gün sonra güzel haber alırsın.

Çok üzüldüm cnm İnşallah bir mucize olur kaç haftalık bebegin

Kaç haftalıktın canım 9 haftaya kadar normal kabul ediliyor inşallah üç gün sonra güzel haber alırsın.
Sata göre 8 +2 olması gerrk ama 5. Haftalarda görünüyor. 10 gün önce gittiğimde 8 cm olan kese 1 cm büyümüş geliimemiş malesef. Bu benim 5. Kaybım vardır Rabbimin bildiği

Çok üzüldüm cnm İnşallah bir mucize olur kaç haftalık bebegin
İnşallah canım ama sanırım zor bir ihtimal.8haftalık olmadı gereken gebeliğim 5. Haftalarda görünüyor. Malesef 10 günde de 1 cm lik bir büyüme var kesede gelişmiyor malesefBu benim 5. Kaybım hamdolsun ki bir oğlum var olmasa çok daha zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…