evet bende uyuyamıyorum malesefBende aynı durumdayım kızım öğle uyurdu o zaman bende uyurdum ama Ramazan’da uyumuyor geç yatıyor bende uyuyamıyorum aşırı yorgunum ama 3 4 ay civarı geçiyor sonra enerji doluyor insan diye biliyorum ama ilk defa bu bebek beni bu kadar etkiledi aşırı uyku yorgunluk hafif mide bulantısı yaşadım öncekilerde hamile olduğumu bile bilmiyordum
Ben aynı durumdayım canım çok uyuyorum. gebeliğin bendeki en belirgin belirtisi uykuidari izinliyim işe de gitmeyince alıştım nerdeyse 10 saate yakın uyumaya
arkadaşım bunu nasıl tespit edebiliyoruz ki?Canim ben yumurtlama günü hamile kaldım iki ogluma da yumurtlama gunu kalmıştım yumurtlama günü oğlan oluyor derler bunu da yumurtlama gunu kaldım bakalim ne olacak
Bende içtim bende de yaptı herhalde temizliyor idrar yolunu ağrım böbrekten kasığa doğru geldi çünküKızlar benim çok agrım var doktor idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik ve bir şaşe suda eriyen toz yazmıştı bugün kullandım ama her lavabo sonrası kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var
Merhaba ben de bildirmedim hiç haberim yoktu ne için bildirmek gerekiyormuş bebeğin aşıları için mi?Tünaydın kızlar ☺ hamileliğinizi sağlık ocağınıza bildirmeniz gerekiyormuş. Bilirdiniz mi? Bana kimse söylemedi. Ben yeni yapıcam. Aşıları VS onlar takip edecekmiş. Ben 10. Haftadayım daha hiç aşı fln yapılmadıgeç mi kaldım ki?
Enfeksiyon mu temizleniyor acabaKızlar benim çok agrım var doktor idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik ve bir şaşe suda eriyen toz yazmıştı bugün kullandım ama her lavabo sonrası kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var
Hastanelerde maalesef öyle canım bu virüs süreci geçtiğinde babaları da şahit olur inş☺ Benim gittiğim yer tüp bebek merkezi klinik şeklinde. İmkanları ve odaları müsait olduğu için alıyolar eşimi.
Benimde özellikle akşam yemeğinden sonra uykum geliyor açamıyorum gözlerimi. şeker ölçen aletlerden alıp eve koymak istiyorum şekerim mi yükseliyor diye korkuyorum
ben de ögle namazından sonra çok fena oluyorum bir de yatsıyı zor bekliyordum şimdi ramazan dolayısı ile sofra kur kaldır zaman geçiyor ama
Mümkün olsa 10 saatten fazla da uyuyabilecek kapasite var bende şuan
Evet benim agrım da tıpkı öyle inşanlah seninki geçti şimdi demiBende içtim bende de yaptı herhalde temizliyor idrar yolunu ağrım böbrekten kasığa doğru geldi çünkü
Bilmiyorum ama çok fena yım umarım bir sorun yokturEnfeksiyon mu temizleniyor acaba
Evet çok büyük bi şans keşke herkesin eşi şahit olsa. bir çok yerde ultrason odasına sadece gebe ve doktor girsin istiyolar sosyal mesafeden dolayı.Benim gittiğim yer parafanla iki oda şeklinde ayrılmış. bi yerde doktor ve ben oluyorum muayene ediyor diğer odadaki ekrana yansıtıyor herşeyi. eşim ve hemşire oluyo diğer odada hemşire notlarını alıyor dosyama eşimde ekranı izliyor.yaa ne güzelmişben de özel muayenehanesine gidiyorum doktorun ama özellikle ilk kalp atışını duyacağımız zaman çok çok ısrar etmemize rağmen almadılar eşimi koronadan dolayı tek başıma girmek zorunda kaldım şu ana kadarki tüm muayenelere
Aile hekimini arayarak bile bildirebilirsin. Gebeyken olmamız gereken aşılar için arıyolar. Kan değerlerinizi kontrol ederler. Kilo takibi tansiyon takibi yapılıyor.Merhaba ben de bildirmedim hiç haberim yoktu ne için bildirmek gerekiyormuş bebeğin aşıları için mi?
Düzenli adet döneminde sayarak 14.gün yada 15.16 Incı gün ben ovulasyon testiyle tespit ettim yumurtlamayı yakaladımarkadaşım bunu nasıl tespit edebiliyoruz ki?
bizim sürpriz oldu beklemiyorduk.
Çatlama günü hangi güne denk geldiğini dahi bilmiyorum düzensiz bir döngüm olduğu için.
Merhaba ben de bildirmedim hiç haberim yoktu ne için bildirmek gerekiyormuş bebeğin aşıları için mi?
Biz 11 aydir deniyoduk bi turlu olmuyodu yumurtlama takibi falan bu seferde olmasaydi dr gidecektim kesin bir problem var diye bu seferde yumurtlama falani yakalayamadik tek iliskiyle supriz oldu bize bakalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinDüzenli adet döneminde sayarak 14.gün yada 15.16 Incı gün ben ovulasyon testiyle tespit ettim yumurtlamayı yakaladım
Canim adetlerim hep duzenli hic şaşmaz o yüzden biliyorum 13. 14. Gün ilişki oldu ilk iki oglan da bunda da tesaduf tek korunmasiz ilişki oldu ona da telefondan adet takvimimden baktim 13. Gunun gecesi idi adet 27 gunde oluyor 13 14 gun aralığı yumurtluyordum belirtilerimde olur benim bilirim o dönemi oyle işte yine de bu bebegi fazlasıyla kiz hissediyorum 2 oglan olunca belkide çok istediğimden artık nasip meselesi yumurtlama gunu hep kızı olanda cok okuyorum ama boyle birşey var diyorlararkadaşım bunu nasıl tespit edebiliyoruz ki?
bizim sürpriz oldu beklemiyorduk.
Çatlama günü hangi güne denk geldiğini dahi bilmiyorum düzensiz bir döngüm olduğu için.
Idrar yolu enf cok tehlikeli mutlaka bol su ic içemiyorsan limonlu su ic antibiyotiklerini asla ihmal etme antibiyotikler gebelikte b kategorisi yani güvenli grupta ama idrar yolu enf Allah korusun tehlikeliBilmiyorum ama çok fena yım umarım bir sorun yoktur
İnşallah şekerle alakalı bir durum değil ama hamilelik biraz zor geçiyorsa vücûd güçsüz halsiz kalıyor ister istemez yorgunluk olunca da uyku yapar hele de izindeysen onun verdiği bi rahatlıkta var bence bende aynı durumdayım işe de gitmiyorum paso uyuyorum uyanık olduğunda hep midem bulandıgı için uyumak daha cazip geliyorBenimde özellikle akşam yemeğinden sonra uykum geliyor açamıyorum gözlerimi. şeker ölçen aletlerden alıp eve koymak istiyorum şekerim mi yükseliyor diye korkuyorum
Teşekür ederim canım benim bende tedirgindim kullanmaktaIdrar yolu enf cok tehlikeli mutlaka bol su ic içemiyorsan limonlu su ic antibiyotiklerini asla ihmal etme antibiyotikler gebelikte b kategorisi yani güvenli grupta ama idrar yolu enf Allah korusun tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?